10 καλύτερα αξεσουάρ ποδηλάτου που όλοι πρέπει να έχουν

Αξεσουάρ ποδηλάτου που θα κάνουν την βόλτα σας πιο ευχάριστη, εύκολη και πάνω από όλα πιο ασφαλή. Όλα τα προϊόντα είναι συμβατά με όλα τα ποδήλατα.

Διαβάστε ακόμα το άρθρο μας για να παγγείλετε εύκολα και γρήγορα απο Gearbest και Banggood :

Τα καλύτερα κινέζικα μαγαζιά και πως να παραγγείλετε από αυτά!

1.MECO 360° Rotation 400LM Waterproof Bike Light T6

Μπροστινός φακός τριών LED χρώματος.. Αδιάβροχος με 4 τρόπους λειτουργίας για να διαλέξετε και εμβέλεια φωτός 100 μέτρων. Επίσης οι 2 μικροί πλαϊνοί φακοί είναι ρυθμιζόμενοι για να προσαρμοστούν ανάλογα τις ανάγκες

2.Bicycle Touch Screen Tube Bag Bike

Τσάντα για το σκελετό του ποδηλάτου που περιλαμβάνει μια αδιάβροχη θήκη για το κινητό και δύο πλαινές θήκες για άλλα πράγματα που θέλετε να αποθηκεύσετε με ασφάλεια. Άψογη επιλογή για όποιον θέλει να ακούει μουσική , να μην χάνει καμία κλήση ή χρειάζεται GPS κατά την διάρκεια της ποδηλασίας.

3.Bicycle Back View Mirror Bike Handlebar

Καθρέπτης ποδηλάτου για απόλυτη γνώση του τι συμβαίνει από πίσω σας.

4.SunDing SD – 548B 14 Functions Bike Computer

Υπολογιστής ποδηλάτου 14 λειτουργιών! Μέτρηση σε πραγματικό χρόνο της ταχύτητας, της απόστασης που έχει διανυθεί,της μέγιστης ταχύτητας,τη μέση ταχύτητα, τις περιστροφές της ρόδας και άλλα πολλά.

5. 5 LED 3 Mode Bicycle Bike Rear Tail Lamp

Κόκκινο πίσω φως ποδηλάτου τύπου LED 5 φακών. Αδιάβροχο με 3 τύπους λειτουργίας ανάλογα την περίσταση και διάρκεια μπαταρίας από 30 έως 60 ώρες ανάλογα την λειτουργία

6.SAHOO Portable Mini Bike Tyre Inflator Air Pump

Φορητή τρόμπα για τα λάστιχα του ποδηλάτου. Με πολύ μικρό κόστος δε χρειάζεται πια να ψάχνετε για βενζινάδικα απλά για να συμπληρώσετε αέρα στα λάστιχά σας.

7.Safety Anti-theft Disk Disc Brake Rotor Lock

Αντικλεπτικό ηλεκτρονικό σύστημα συναγερμού.Αδιάβροχο και κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι για μέγιστη αντοχή. Προσοχή, είναι κατάλληλο μόνο για ποδήλατα που διαθέτουν φρένα με δίσκους καθώς ο μηχανισμός κλειδώνει πάνω σε αυτά.

8.BlitzWolf® BW-MH2 Heavy Duty Bike Phone Mount Holder

Βάση στήριξης κινητού που εφαρμόζει πάνω στον σκελετό. Υποστήριξη περιστροφής 360 μοιρών για άψογη επιλογή θέσης της συσκευής ανάλογα την προτίμηση του καθένα.

9.Bicycle Key Lock 12x1000mm chain

Αλυσίδα ασφαλείας με κλειδαριά,  μεγέθους 125 εκατοστών. Υλικό επένδυσης τελευταίας τεχνολογίας τύπου δέρματος για αντοχή σε προσπάθειες κλοπής.

10. 10in1 Multifunction Bike Bicycle Repair Tool

Πολυεργαλείο 10 λειτουργιών για επισκευή μικροζημιών όπου και αν είστε.

Διαβάστε ακόμα το άρθρο μας για να παγγείλετε εύκολα και γρήγορα απο Gearbest και Banggood :

Τα καλύτερα κινέζικα μαγαζιά και πως να παραγγείλετε από αυτά!