5 Απίστευτες εφαρμογές android για το κινητό σας 2021

efarmoges_feature

Με τόσες εκατομμύρια εφαρμογές που υπάρχουν τώρα πια, μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσουμε ποιες αξίζουν. Στην παρακάτω λίστα προσπαθούμε να διαλέξουμε πέντε δωρεάν εφαρμογές android που θα είναι χρήσιμες για όλους.

1.Google Drive

google drive icon

Ο μεγάλος ανταγωνιστής του Dropbox για cloud υπηρεσίες. Με 15GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο και σε συνδυασμό με την αλληλεπίδραση με όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές της google, την κάνει μια εφαρμογή απαραίτητη για όλους. Τα αρχεία που προσθέτεται εκεί είναι προσβάσιμα είτε από το κινητό σας είτε από τον υπολογιστή σας στο drive.google.com .

2. Google Photos

google photos icon

Πως θα σας φαινόταν να έχετε απεριόριστο χώρο για φωτογραφίες στο ίντερνετ? Αυτό ακριβώς προσφέρει η Google με την εφαρμογή της Photos. Ότι δίνει με το Drive αλλά σε απεριόριστα αρχεία και χωρητικότητα ,μόνο για φωτογραφίες και βίντεο. Τώρα όταν αλλάζετε ή χάσετε το κινητό σας δεν φοβάστε αν χάθηκαν οι αγαπημένες σας φωτογραφίες, απλά ξανά εγκαθιστάτε το Google Photos στο νέο σας κινητό(με το ίδιο mail βέβαια) και έχετε πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες σας. Σημείωση, απεριόριστος χώρος δεν είναι στην μέγιστη δυνατή ανάλυση αλλά στην Full HD που είναι άψογη και πάλι. Θα το βρείτε στις ρυθμίσεις. Σίγουρα μία από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές android που υπάρχουν. Επίσης μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες σας και από υπολογιστή στο photos.google.com

3.CamScanner

Όπως αναφέρει και το όνομα της εφαρμογής, κάντε την κάμερα του κινητού σας scanner. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να στείλετε έγγραφα χωρίς να είναι σε μορφή φωτογραφίας. “Κόψτε” το κομμάτι που θέλετε ακριβώς στις άκρες του κειμένου και ακόμα προσθέστε και κάποιο φίλτρο για να είναι ευανάγνωστο. Μεγάλη ευκολία ότι μπορείτε να κάνετε εξαγωγή απευθείας σε μορφή .pdf

4.Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint & More

microsoft office andoird app icon

Το όνομα τα λέει όλα. Η σουίτα εφαρμογών Office της Microsoft επίσημα από την εταιρεία. Με μία εφαρμογή διαβάζουμε και επεξεργαζόμαστε τα αρχεία όπως στον υπολογιστή μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα 5 καλύτερα Bluetooth ακουστικά Handsfree !

5.VRadio

vradio icon

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια οι κατασκευάστριες εταιρίες κινητών αποφάσισαν να αφαιρέσουν τον δέκτη ραδιοφώνου. Αναγκαστικά θα πρέπει να στραφούμε σε λύσεις που για να ακούσουμε ραδιόφωνο θα πρέπει να καταναλώνουμε MB ή να είμαστε συνδεδεμένοι σε Wi-fi . Μία τέτοια εφαρμογή είναι το VRadio και μάλιστα ίσως η καλύτερη. Περιέχει σταθμούς από όλο τον κόσμο, βλέπεις πόσα δεδομένα έχεις καταναλώσει ακούγοντας ραδιόφωνο και μάλιστα μπορείς να κάνεις εγγραφή ότι ακούς!