καλύτερα επιτραπέζια feature image

Αν ψάχνετε τα καλύτερα επιτραπέζια για παρέα ώστε να περάσετε ένα τέλειο βράδυ με γέλιο και ανταγωνισμό σας έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις.

Όταν μαζεύεστε με την παρέα, τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι μια διαχρονική επιλογή για διασκέδαση. Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα επιτραπέζια που θα σας χαρίσουν άφθονες στιγμές γέλιου και στρατηγικής.

Περιεχόμενα Άρθρου

BANG! | Τιμή: €19.90

Γίνε ο πιο γρήγορος σκοπευτής.

Το BANG! σας μεταφέρει στην Άγρια Δύση, όπου αναλαμβάνετε ρόλους Σερίφη, Αποστάτη ή συμμοριών. Με γρήγορη δράση, απλούς κανόνες και συνεχές σασπένς, το BANG! θα σας κρατήσει σε εγρήγορση μέχρι το τέλος.

✅Άγρια Δύση & Ρόλοι.

✅Γρήγορη δράση & Σασπένς.

✅Απλοί κανόνες, δύσκολες επιλογές.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐⭐ (50+ χρήστες)

Codenames | Τιμή: €19.99

Συνεργασία με λέξεις-κλειδιά.

Στο Codenames χωρίζεστε σε δύο ομάδες κατασκόπων. Κάθε ομάδα έχει έναν αρχηγό που δίνει μονοσύλλαβες λέξεις-κλειδιά για να καθοδηγήσει τους συμπαίκτες του να μαντέψουν τις λέξεις της ομάδας τους. Απαιτεί συνεργασία, λογική και δημιουργικότητα!

✅Συνεργασία & Λογική.

✅Δημιουργικότητα & Επικοινωνία.

✅Διασκεδαστικό για όλες τις ηλικίες.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐⭐ (100+ χρήστες)

Wizard | Τιμή: €9.99

Αποδοτικότητα & Αξιοπιστία.

Στο Wizard, οι παίκτες προσπαθούν να μαντέψουν πόσα «μπάζες» θα κερδίσουν με τα φύλλα που κρατούν στο χέρι τους. Το μπλόφα και οι σωστοί υπολογισμοί πιθανοτήτων είναι απαραίτητα για να κερδίσετε σε αυτό το γρήγορο και απλό παιχνίδι.

✅Μπλόφα & Πιθανότητες.

✅Απλό & Γρήγορο παιχνίδι.

✅Κατάλληλο για όλη την παρέα.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐⭐ (60+ χρήστες)

Οι Άποικοι Του Κατάν (Catan) | Τιμή: €34.99

Αποικισμός & Εμπόριο

Στο Καταν, οι παίκτες αποικίζουν ένα νησί, χτίζουν οικισμούς και πόλεις, και εμπορεύονται μεταξύ τους. Απαιτεί στρατηγική, διαπραγματευτικές ικανότητες και προσαρμοστικότητα για να κυριαρχήσετε στο νησί.

✅Στρατηγική & Διαπραγμάτευση.

✅Ανάπτυξη & Πρόκληση.

✅Για απαιτητικούς παίκτες.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐⭐ (200+ χρήστες)

Jungle Speed | Τιμή: €19.99

Αντανακλαστικά & Γέλιο.

Το Jungle Speed είναι ένα παιχνίδι γρήγορων αντανακλαστικών και παρατηρητικότητας. Οι παίκτες πρέπει να χτυπήσουν το τοτέμ όταν εμφανιστούν συγκεκριμένες κάρτες, αλλά προσοχή στις παγίδες! Ετοιμαστείτε για άφθονο γέλιο με απλούς κανόνες που μπορούν να καταλάβουν όλες οι ηλικίες.

✅Γρήγορα αντανακλαστικά & Παρατηρητικότητα.

✅Αγώνες ταχύτητας & Ξεκαρδισμός.

✅Απλοί κανόνες για όλες τις ηλικίες.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐⭐ (80+ χρήστες)

Δείτε ακόμα

Οι 5 καλύτερες φριτέζες αέρος

Ψάχνετε τις καλύτερες φριτέζες αέρος ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το καλύτερο air fryer σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Το air fryer είναι συσκευή που συναντάμε όλο και πιο συχνά στα σπίτια μιας και συνδυάζει ταχύτητα

Τα καλύτερα Bluetooth ηχεία. Οι 5 καλύτερες επιλογές

Ψάχνετε τα καλύτερα Bluetooth ηχεία; Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική παντού! Εδώ είναι τα 5 κορυφαία Bluetooth ηχεία που επιλέξαμε για να αναβαθμίσετε την ηχητική σας εμπειρία, είτε βρίσκεστε σπίτι, είστε σε πάρτι ή απολαμβάνετε μια βόλτα στην εξοχή. Περιεχόμενα

Το καλύτερο πλυντήριο ρούχων άνω φόρτωσης. Οι 5 καλύτερες επιλογές

Ψάχνετε ποιο είναι το καλύτερο πλυντήριο ρούχων άνω φόρτωσης; Δημιουργήσαμε μια λίστα με τις 5 καλύτερες επιλογές για να σας βοηθήσουμε. Επιλογές σε όλα τα εύρη τιμών και χαρακτηριστικών. Τα πλυντήρια άνω φόρτωσης προσφέρουν ευκολία στη χρήση και άνεση, καθώς η φόρτωση