Τα 5 καλύτερα επιτραπέζια για παρέα

Αν ψάχνετε τα καλύτερα επιτραπέζια για παρέα ώστε να περάσετε ένα τέλειο βράδυ με γέλιο και ανταγωνισμό σας έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις. Τα παρακάτω επιτραπέζια είναι ανάμεσα στα best seller στην Ελληνική αγορά και τα έχουν ευχαριστηθεί αναριθμήτες παρέες. Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι μια επένδυση που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους και μετατρέψει το σπίτι σας σε κέντρο ψυχαγωγίας.

1. BANG!

4 έως 7 παίκτες
Μέση Διάρκεια παιχνιδιού: 20 έως 40 λεπτά
Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 8 ετών και μεγαλύτερα

BANG! Σε αυτό το παιχνίδι οι παίκτες μεταφέρονται στην Άγρια Δύση, όπου οι Παράνομοι κυνηγούν το Σερίφη, ο Σερίφης κυνηγάει τους Παράνομους, οι Βοηθοί του Σερίφη προσπαθούν να τον προστατέψουν και ο Φυγάς συνωμοτεί, έτοιμος να πάρει το μέρος είτε του ενός είτε του άλλου. Όλοι αυτοί είναι κρυφοί ρόλοι που αναλαμβάνουν οι παίκτες, προσπαθώντας να βοηθήσουν τους συμμάχους τους και να εξοντώσουν τους αντιπάλους τους.

Από τα πιο διασκεδαστικά επιτραπέζια για παρέα που θα μπορούσατε να διαλέξετε. Ετοιμαστείτε για μπλόφες και συνεργασίες ανάλογα τις ομάδες!

public banner

2. Codenames

Για 2-8 παίκτες.
Μέση διάρκεια παιχνιδιού: 15 λεπτά
Προτεινόμενη ηλικία: 14+ ετών

codenames game image

Δυο αντίπαλοι-αρχικατάσκοποι γνωρίζουν την κρυφή ταυτότητα 25 πρακτόρων!

Οι συμπαίκτες τους γνωρίζουν τους πράκτορες μόνο από το Κωδικό όνομά τους. Στο Codenames, δυο ομάδες συναγωνίζονται για το ποια θα έρθει πρώτη σε επαφή με όλους τους πράκτορές της. Οι Αρχικατάσκοποι δίνουν μονολεκτικές ενδείξεις που μπορεί να αντιστοιχούν σε πολλές λέξεις στο ταμπλό.

Οι συμπαίκτες τους προσπαθούν να μαντέψουν λέξεις του σωστού χρώματος, αποφεύγοντας αυτές που ανήκουν στην αντίπαλη ομάδα. Και όλοι προσπαθούν να αποφύγουν τον εκτελεστή…

Βραβευμένο με το παγκόσμιας εμβέλειας τίτλο Spiel de Jahres 2016 ως το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς.

public banner

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε τη λίστα μας. Τα 10 βιβλία με τις περισσότερες πωλήσεις- Best seller Βιβλία.

3. Wizard

Για 3-6 παίκτες
Μέση διάρκεια παιχνιδιού: 45′
Προτεινόμενη ηλικία: 10+

wizard image game

O θρύλος λέει ότι πριν από πολλά-πολλά χρόνια, ένας μαθητευόμενος μάγος έπρεπε να μάθει αυτό το παιχνίδι για να αναπτύξει την τέχνη της πρόβλεψης. Κάθε παίκτης θα πρέπει να προβλέψει τον αριθμό από μπάζες που θα κερδίσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάτι διόλου εύκολο, αν δεν είσαστε καλοί στις προβλέψεις…

Αρκετά απαιτικό παιχνίδι και για να το μάθεις , αλλά και για την συγκέντρωση που απαιτείτε κατα τη διάρκεια κάθε παρτίδας. Σε ανταμείβει όμως με την διασκέδαση που προσφέρει.

public banner

4. Dobble

Για 2-8 παίκτες
Μέση διάρκεια παιχνιδιού: 15′
Προτεινόμενη ηλικία: 6+

Tο Dobble είναι μια σειρά από μίνι-παιχνίδια ταχύτητας στα οποία όλοι οι παίκτες παίζουν ταυτόχρονα!

Σκοπός κάθε παιχνιδιού είναι να είστε οι γρηγορότεροι στον εντοπισμό του κοινού συμβόλου σε ένα ζευγάρι καρτών, ώστε να το ονομάσετε δυνατά και ή να κερδίσετε την κάρτα ή να την ξεσκαρτάρετε, ανάλογα με τους κανόνες του μίνι – παιχνιδιού που παίζετε.

Όποιος έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες κάρτες όταν η τράπουλα των 55 φύλλων τελειώσει, κερδίζει!

public banner

5. Jungle Speed

Για 2-10 παίκτες
Μέση διάρκεια παιχνιδιού: 15′
Προτεινόμενη ηλικία: 7+

jungle speed image game

Πόσο γρήγορα αντανακλαστικά έχετε;
Θα το διαπιστώσετε με αυτό το εξαιρετικά απλό και εθιστικό παιχνίδι.
Για να νικήσετε χρειάζεστε δυο πράγματα: γρήγορη σκέψη, και γρήγορη κίνηση του χεριού.
Σκοπός σας, να αρπάξετε το «τοτέμ» όσες περισσότερες φορές μπορείτε, βλέποντας όμοιες κατεβασμένες κάρτες στο τραπέζι.

Απίστευτα διασκεδαστικό παιχνίδι που βασίζετε στα αντανακλαστικά και την γρήγορα σκέψη.

public banner

Αυτά είναι τα 5 επιτραπέζια που έχουμε δοκιμάσει και ξεχωρίζουν για εμάς. Φυσικά υπάρχουν δεκάδες άλλες επιλογές και μπορείτε να βρείτε εδώ τα best seller επιτραπέζια για παρέα σύφμωνα με το Public.