Οι καλύτερες ηλεκτρικές σκούπες χωρίς καλώδιο 2023

Ηλεκτρικές σκούπες χωρίς καλώδιο. Ηλεκτρικές Σκούπες Στικ

Περιεχόμενα Καλύτερες Ηλεκτρικές Σκούπες Χωρίς Καλώδιο

Οι ηλεκτρικές σκούπες χωρίς καλώδιο σε σχήμα ράβδου είναι ιδανικές για τον καθαρισμό κομματιών στο πάτωμα της κουζίνας μετά το δείπνο, για τη συλλογή τριχών στο μπάνιο ή για γρήγορο καθαρισμό χαλιών και πατωμάτων πριν έρθουν επισκέπτες. Είναι ιδανικές για δευτερεύουσες ηλεκτρικές σκούπες – συνήθως δεν είναι τόσο ισχυρές ή τόσο αποτελεσματικές στον βαθύ καθαρισμό όσο οι κανονικές σας, αλλά προσφέρουν ευελιξία και άνεση που δεν μπορούν να ανταγωνιστούν οι συμβατικές ηλεκτρικές σκούπες.

1. XIAOMI Mi Handheld Vacuum Cleaner 1C

XIAOMI Mi Handheld Vacuum Cleaner 1C

-Μέγιστος Χρόνος λειτουργίας 30 λεπτά
– Βάρος 3.3 κιλά
– Όγκος δοχείου 0,5L

Η ηλεκτρική σκούπα χωρίς καλώδιο της Xiaomi είναι μια από τις πιο υψηλής ποιότητας ηλεκτρικές σκούπες το 2021 και ανταγωνίζεται άμεσα με τις πιο δημοφιλείς εταιρείες στον κλάδο των ηλεκτρικών σκουπών. Αυτό συμβαίνει επειδή εξοπλίζεται με μια πληθόρα κορυφαίων χαρακτηριστικών για την κατηγορία τιμής της.

Τιμή:178.99€

public shop banner

2. DYSON V11 Absolute Extra Pro

DYSON V11 Absolute Extra Pro

-Μέγιστος Χρόνος λειτουργίας 60 λεπτά
– Βάρος 3 κιλά
– Όγκος δοχείου 0,76L

Υποστηρίζοντας ότι έχει 20% περισσότερη ισχύ αναρρόφησης από τον προκάτοχό του, η Dyson V11 αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλγοές στις καλύτερες ηλεκτρικές σκούπες χωρίς καλώδιο. Τι άλλο κάνει; Ρυθμίζει αυτόματα την απορροφητική ισχύ ανάλογα με το δάπεδο για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Σε γυμνά δάπεδα που είναι πιο εύκολο στον καθαρισμό, η ισχύς της αναρρόφησης ελατώνεται, αλλά αυξάνεται στα χαλιά που χρειάζονται βαθύ καθαρισμό.

Τιμή:849€

kotsovolos shop banner

3. JIMMY JV83

JIMMY JV83

-Μέγιστος Χρόνος λειτουργίας 60 λεπτά
– Όγκος δοχείου 0,5L

Η JV83 είναι ένα μοντέλο 2 σε 1, που σημαίνει ότι η ηλεκτρική σκούπα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ηλεκτρική σκούπα χειρός. Το κλικ σύστημα σας επιτρέπει να αφαιρέσετε απλά το σωλήνα αναρρόφησης και να τοποθετήσετε το επιθυμητό εξάρτημα (ανάλογα με την εφαρμογή) στην κεφαλή της ηλεκτρικής σκούπας. Ως φορητή ηλεκτρική σκούπα, η Jimmy μπορεί να λειτουργήσει για 60, 20 ή 9 λεπτά ανάλογα την επιλεγμένη λειτουργία. Τα περισότερα λεπτά ανήκουν στο χαμηλότερο επίπεδο αναρρόφησης και το αντίστροφο.

Τιμή:228€

bangood banner

4. BLACK&DECKER NSVA315J

BLACK&DECKER NSVA315J

-Μέγιστος Χρόνος λειτουργίας 11 λεπτά
– Όγκος δοχείου 0,4L

Όπως φανερώνει και η τιμή του είναι για μικρές απαιτήσεις. Ιδανικό για μικρούς χώρους και με αποσπώμενο κοντάρι για να γίνει σκουπάκι χειρός.

Τιμή:59,90€

eshop

5. BOSCH BCH6ATH25

-Μέγιστος Χρόνος λειτουργίας 60 λεπτά
– Όγκος δοχείου 0,9L

Με τη Bosch BCH6ATH25 θα καθαρίσεις τον χώρο σου όπως βολεύεσαι εσύ περισσότερο! Με απόδοση καθαρισμού στα 2400 W και τρία επίπεδα λειτουργίας (για εύκολο, κανονικό και δύσκολο καθαρισμό), η σκούπα της Bosch θα κάνει το σκούπισμα παιχνιδάκι.

Τιμή:209€

public shop banner

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τους 5 καλύτερους φούρνους μικροκυμάτων!