Η καλύτερη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα 2021. 5 άψογες επιλογές

odontovourtses_feature

Ψάχνετε ποια είναι η καλύτερη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για να αγοράσετε ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας .

Πέρα από την ευκολία καθαριότητας,οι επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες , αποδεδειγμένα και βάσει μελετών, καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού. Αφαιρεί περισσότερη, συχνά ως και διπλάσια, πλάκα από τα δόντια, σε σχέση με την απλή οδοντόβουρτσα. και προσφέρουν αίσθηση καθαριότητας όπως μετά τον οδοντίατρο.  Σε πρώτη ανάγνωση, οι απλές οδοντόβουρτσες είναι οικονομικότερες συγκριτικά με τις ηλεκτρικές, όμως όσοι προτείνουν τις δεύτερες, επισημαίνουν ότι «δεν κοστίζουν, όσα αξίζουν», σημειώνοντας ότι τελικώς η αποτελεσματικότητα και τα άλλα οφέλη τους οδηγούν σε πλήρη απόσβεση του κόστους τους.

 

1.OralB Pro 750 Cross Action 3D Black Special Edition

Προσφορά στα 35,90 από 59,90. Η συγκεκριμένη είναι η καλύτερη επιλογή της ελληνικής αγοράς για τους περισσότερους καταναλωτές. Στα χαρακτηριστικά της βρίσκουμε 8.800 περιστροφές  και 20.000 παλμούς ανά λεπτό. Επίσης παρέχει πολύ ανθεκτική μπαταρία για να διαρκέσει (ιδανικά) εώς και μια εβδομάδα. Άλλες λεπτομέρειες είναι η ένδειξη φόρτισης και ο αισθητήρας πίεσης που μειώνει αυτόματα την ταχύτητα της οδοντόβουρτσας προστατεύοντας τα ούλα από το έντονο βούρτσισμα.

Τιμή:35.90€

2.Alfawise SG – 949

Alfawise SG - 949

Με κόστος μόλις 18ευρώ και έξτρα κεφαλή που περιλαμβάνεται στην συσκευασία αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή . Επίσης υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε πέντε προγράμματα για την λειτουργία της κεφαλής, ανάλογα τις ανάγκες σας και τα δόντια σας. Επίσης είναι φυσικά αδιάβροχη και η μπαταρία με 16ώρες φόρτιση κρατάει 30 μέρες!! (σύμφωνα με το κατασκευαστή)

Τιμή:14€

3.ORAL B Genius X Black

ORAL B Genius X Black

Η οδοντόβουρτσα Oral-B Genius X 20000N είναι εξοπλισμένη με αισθητήρες κίνησης και ενισχυμένη με τεχνητή νοημοσύνη, για να αναγνωρίζει τον τρόπο του βουρτσίσματός σας και να σας καθοδηγεί ώστε να απολαμβάνετε τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε μέρα. Τώρα, είναι πλέον ευκολότερο από ποτέ να βουρτσίσετε τα δόντια σας, όπως σας συστήνει ο οδοντίατρος σας, για ανώτερο καθαρισμό, άρα και πιο υγιή ούλα. Αυτή η εξαιρετικά προηγμένη οδοντόβουρτσα προστατεύει τα ευαίσθητα ούλα σας και βοηθά στην πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων: ο συνδυασμός της νέας επαναστατικής τεχνολογίας προστασίας ούλων, του 360 SmartRing και του ελέγχου πίεσης σας προειδοποιεί, μειώνει την ταχύτητα όταν βουρτσίζετε πολύ έντονα και σας ενημερώνει για τα σημεία που έχετε βουρτσίσει πολύ έντονα και σας ενημερώνει για τα σημεία που έχετε βουρτσίσει πολύ για να υιοθετήσετε πιο ήπιες συνήθειες. Τέλος, διατίθεται με μπαταρία λιθίου που διαρκεί πάνω από 2 εβδομάδες με 1 πλήρη φόρτιση. Με την Oral-B Genius X 20000N, είναι αδύνατο να κάνετε λάθη κατά το βούρτσισμα.

Τιμή:199€

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα 5 καλύτερα Bluetooth ακουστικά Handsfree !

4.PINJING EX3

PINJING EX3

Μοντέλο με τις “ευλογίες” της Xiaomi και αυτό λέει πολλά από μόνο του για την αξιοπιστία του προϊόντος . Αρκετά οικονομική επιλογή στα 15ε περίπου. Τέσσερα διαφορετικά προγράμματα καθαρισμού , αδιάβροχη με πιστοποίηση IPX7 . Πέρα από το ροζ, στο λινκ θα τη βρείτε επίσης σε μπλέ.

Τιμή:23€

5.SENCOR SOC 2200 SL

SENCOR SOC 2200 SL

5 προκαθορισμένα προγράμματα υποστήριξης καθαρισμού και ανάπλασης, Ταχύτητα βουρτσίσματος με έως και 45.000 κινήσεις βουρτσίσματος ανά λεπτό, Μπορεί να αφαιρέσει την πλάκα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τις κοινές οδοντόβουρτσες, Φροντίζει για την υγεία των ούλων σας με ειδικές δονήσεις, Έξυπνος χρονοδιακόπτης που χωρίζει το βούρτσισμα σε 4 μέρη για βέλτιστο καθαρισμό, χάρη στην τεχνολογία Quadpacer, Ένδειξη LED κατάστασης μπαταρίας, Εργονομικά σχεδιασμένη λαβή που εγγυάται άνετο χειρισμό Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, Επίπεδο αδιάβροχης προστασίας IPX7 (προστασία από τη βύθιση στο νερό).

Τιμή:69.90€