Η καλύτερη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα 2023. 5 άψογες επιλογές

Ψάχνετε ποια είναι η καλύτερη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για να αγοράσετε ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας .

Περιεχόμενα καλύτερη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

Πέρα από την ευκολία καθαριότητας,οι επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες , αποδεδειγμένα και βάσει μελετών, καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού. Αφαιρεί περισσότερη, συχνά ως και διπλάσια, πλάκα από τα δόντια, σε σχέση με την απλή οδοντόβουρτσα. και προσφέρουν αίσθηση καθαριότητας όπως μετά τον οδοντίατρο. 

Σε πρώτη ανάγνωση, οι απλές οδοντόβουρτσες είναι οικονομικότερες συγκριτικά με τις ηλεκτρικές, όμως όσοι προτείνουν τις δεύτερες, επισημαίνουν ότι «δεν κοστίζουν, όσα αξίζουν», σημειώνοντας ότι τελικώς η αποτελεσματικότητα και τα άλλα οφέλη τους οδηγούν σε πλήρη απόσβεση του κόστους τους.

 

1.OralB Pro 750 Cross Action 3D Black Special Edition

OralB Pro 750 Cross Action

Προσφορά στα 35,90 από 59,90. Η συγκεκριμένη είναι η καλύτερη επιλογή της ελληνικής αγοράς για τους περισσότερους καταναλωτές. Στα χαρακτηριστικά της βρίσκουμε 8.800 περιστροφές  και 20.000 παλμούς ανά λεπτό. Επίσης παρέχει πολύ ανθεκτική μπαταρία για να διαρκέσει (ιδανικά) εώς και μια εβδομάδα.
Άλλες λεπτομέρειες είναι η ένδειξη φόρτισης και ο αισθητήρας πίεσης που μειώνει αυτόματα την ταχύτητα της οδοντόβουρτσας προστατεύοντας τα ούλα από το έντονο βούρτσισμα.

Τιμή:35.90€

5-stars-review banner
460+ Κριτικές
kotsovolos shop banner

2.XIAOMI MI SONIC T500

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ XIAOMI MI SONIC T500

XIAOMI-NUN4087GL με υψηλής συχνότητας μηχανισμό μαγνητικής αιώρησης που προσφέρει 31000 times/min δόνηση και απόδοση ροπής 230gf.cm. Η ισχύς μεταδίδεται αποτελεσματικά στην κεφαλή καθαρισμού, διασφαλίζοντας πως η οδοντόβουρτσα βρίσκεται πάντα σε υψηλή ένταση, ακόμα και όταν η κεφαλή εφαρμόζει επάνω στα δόντια. Ουσιαστικά, η ισχύς της συσκευής ωθεί το νερό και τον αφρό της οδοντόπαστας στο στόμα, προκειμένου να εισέλθει σωστά στο οδοντικό κενό, απολυμαίνοντας και απομακρύνοντας την οδοντική πλάκα.

Τιμή:29€

4-stars-review banner
10+ Κριτικές
eshop

3.Oral-B Pro 3500 Cross Action

Oral-B Pro 3500 Cross Action ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα

H επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-B, αφαιρεί περισσότερη πλάκα και χαρίζει πιο υγιή ούλα από τις κλασικές χειροκίνητες οδοντόβουρτσες. Με μια πλήρη φόρτιση η μπαταρία της μπορεί να διαρκέσει έως 2 εβδομάδες περίπου. Επιπλέον διαθέτει αισθητήρα πίεσης ο οποίος μειώνει αυτόματα την ταχύτητα της οδοντόβουρτσας προκειμένου να προστατεύσει τα ούλα σας από το έντονο βούρτσισμα.

Τιμή:48€

5-stars-review banner
5+ Κριτικές
kotsovolos shop banner

4.ELEGIANT Sonic Electric Toothbrush

ELEGIANT Sonic Electric Toothbrush

Σχεδόν απίστευτη τιμή για αυτό το πακέτο. Περίπου 17,5ευρώ με τέλεια χαρακτιριστικά και 4 κεφαλές να περιλαμβάνονται μέσα στο πακέτο! Σίγουρα η καλύτερη value for money επιλογή της λίστας αν θέλετε να αγοράσετε από την Κίνα!

Τιμή:17€

4-stars-review banner
10+ Κριτικές
bangood banner

5.Oral-b Genius 10000

Οδοντόβουρτσα Oral-B Genius 10000N Black με στρογγυλή κεφαλή, 40.000 παλμικές κινήσεις, 8.800 στρέψεις το λεπτό και με τριπλό αισθητήρα πιέσεως. Σου δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης με το smartphone σου μέσω Bluetooth και φωτεινή ένδειξη SmartRing 360°.

Τιμή:200€

kotsovolos shop banner

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα 5 καλύτερα Bluetooth ακουστικά Handsfree !