Ψάχνετε θερμοπομπό χαμηλής κατανάλωσης; Οι θερμοπομποί χαμηλής κατανάλωσης είναι αρκετοί και η λίστα μας  θα σας βοηθήσει για την επιλογή που ταιριάζει στο χώρο και τις ανάγκες σας.

Η λειτουργία τους βασίζεται στη θέρμανση του ψυχρού αέρα που εισέρχεται με φυσικό τρόπο στη συσκευή, μέσω θωρακισμένης αντίστασης αλουμινίου που δεν πυρακτώνεται (ψυχρή αντίσταση). Έτσι, η απόδοση του θερμού αέρα στο χώρο επιτυγχάνεται επίσης μέσω της φυσικής ροής του.

Περιεχόμενα Άρθρου

Xiaomi Smartmi 1S | Τιμή: €86

Έξυπνος έλεγχος θερμοκρασίας.

Ο Xiaomi Smartmi 1S διαθέτει Wi-Fi σύνδεση και έλεγχo μέσω smartphone app, επιτρέποντάς σας να ρυθμίζετε με ακρίβεια τη θερμοκρασία και να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε τον θερμοπομπό από απόσταση. Διαθέτει επίσης λειτουργία χρονοδιακόπτη για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

✅Wi-Fi σύνδεση και έλεγχος μέσω app.

✅Ρύθμιση θερμοκρασίας με ακρίβεια.

✅Λειτουργία χρονοδιακόπτη.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐⭐ (50+ χρήστες)

DeLonghi HCX9120E | Τιμή: €140

Αποδοτική θέρμανση μεγάλων χώρων.

Ο De’Longhi HCX9120E διαθέτει ισχύ 2000W, κατάλληλη για τη θέρμανση μεγάλων χώρων. Χρησιμοποιεί τεχνολογία κεραμικού πυρήνα για ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας, ενώ διαθέτει σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης για ασφαλή χρήση.

✅Ισχύς 2000W για μεγάλα δωμάτια.

✅Τεχνολογία κεραμικού πυρήνα για ομοιόμορφη θέρμανση.

✅Ασφαλής χρήση με σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐ (15+ χρήστες)

Nobo NTL4T 15 | Τιμή: €256

Αθόρυβη λειτουργία και κομψός σχεδιασμός.

Ο Nobo NTL4T ξεχωρίζει για την αθόρυβη λειτουργία του, ιδανική για υπνοδωμάτια ή γραφεία. Διαθέτει ψηφιακό θερμοστάτη για εύκολη ρύθμιση της θερμοκρασίας, ενώ ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός του ταιριάζει εύκολα σε κάθε χώρο.

✅Αθόρυβη λειτουργία για άνετη ατμόσφαιρα.

✅Ψηφιακός θερμοστάτης για ακριβή ρύθμιση.

✅Κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐⭐ (85+ χρήστες)

Serton 341-S17 | Τιμή: €220

Προσαρμόστε τα watt ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ο Serton 341-S17 διαθέτει 3 επίπεδα ισχύος, 750W, 1500W και 2000W επιτρέποντας την επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες θέρμανσης και εξοικονόμηση ενέργειας. Προσφέρει επίσης άμεση θέρμανση του χώρου, ενώ διαθέτει και επιλογή ανεμιστήρα για δροσερό αέρα τις ζεστές ημέρες.

✅Ελληνικής κατασκευής.

✅Φωτιζόμενα κουμπιά.

✅Αντίσταση με MICA και θερμικό ασφαλείας για αποφυγή υπερθέρμανσης.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐ (5+ χρήστες)

Xiaomi Mi Smart Space Heater S | Τιμή: €150

Εξυπνη Θέρμανση για κάθε χώρο.

Ο Xiaomi Mi Smart Space Heater S συνδυάζει την ισχυρή θέρμανση των 2200W με τον έξυπνο έλεγχο μέσω Wi-Fi, καθιστώντας τον ιδανική επιλογή για να διατηρείτε ζεστό το σπίτι σας όλο τον χειμώνα. Με τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου μέσω smartphone app, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον θερμοπομπό, να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία και να ενεργοποιήσετε τον χρονοδιακόπτη, εξασφαλίζοντας άνεση και οικονομία.

✅Έξυπνος έλεγχος μέσω Wi-Fi.

✅Ψηφιακός θερμοστάτης.

✅Επιλογή παιδικής ασφάλειας.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐⭐ (15+ χρήστες)

Δείτε ακόμα

Τα καλύτερα Bluetooth ακουστικά. Οι 5 καλύτερες επιλογές

Ψάχνετε για καλύτερα ακουστικά Bluetooth (TWS) που συνδυάζουν κορυφαία ποιότητα ήχου με άνεση και ευκολία στη χρήση; Τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth (ή True Wireless Stereo – TWS) έχουν γίνει η κορυφαία επιλογή για πολλούς χρήστες, χάρη στην ευκολία και την

Τα καλύτερα android TV box 2024. Οι 5 καλύτερες επιλογές

Ψάχνετε τα καλύτερα tv box ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Συσκευή που βρίσκεται σε όλο και περισσότερα σαλόνια και κρεβατοκάμαρες. Με ένα από τα καλύτερα tv box για εσάς θα καταφέρετε

Καλύτερη μηχανή espresso για το σπίτι. 5 εξαιρετικές επιλογές

Καλύτερες μηχανές Espresso για σπιτικό: Απολαύστε barista style καφέ! Αναζητάτε την ιδανική μηχανή espresso για να φτιάχνετε ποιοτικό καφέ στο σπίτι; Εξερευνήσουμε κορυφαίες επιλογές για διάφορες ανάγκες και προϋπολογισμούς, που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την “καλύτερη μηχανή espresso” για