Τα καλύτερα ηλεκτρικά πατίνια

Ψάχνετε τα καλύτερα ηλεκτρικά πατίνια; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η νέα παγκόσμια μόδα μετακίνησης. Εμφανίζονται χιλιάδες ηλεκτρικά πατίνια σιγά σιγά και στους δρόμους της Ελλάδας. Όσο ανεβαίνει το ενδιαφέρον των καταναλωτών λογικό είναι να εμφανίζονται και νέες επιλογές. Στην παρακάτω λίστα παρουσιάζουμε τις πέντε καλύτερες επιλογές σε ηλεκτρικά scooter . Παρόλο που εμφανισιακά είναι αρκετά παρόμοια, υπάρχουν λεπτομέρειες που δικαιολογούν τις διαφορές τιμής.

1.XIAOMI Mi Electric Scooter 1S

XIAOMI Mi Electric Scooter 1S Black

Πρώτη και προφανής επιλογή. Η καλύτερη επιλογή για ηλεκτρικό πατίνι από την Xiaomi. Το απόλυτο best seller στα ηλεκτρικά πατίνια. Αυτονομία 30χλμ διαδρομών και μέγιστη ταχύτητα 25χλμ/ώρα . Το πρώτο μοντέλο ήταν τεράστια επιτυχία και τώρα με το ανανεωμένο 1S συνεχίζει το ίδιο. Ξεχωρίζει για την ποιότητα του και για την πληθώρα πληροφοριών και εύκολης βοήθειας που θα βρείτε στο διαδίκτυο από τους χιλιάδες κατόχους αν χρειαστείτε κάτι. Επίσης αν το αγοράσετε από επίσημο πωλητή(πχ Mediamarkt ή Public) στην Ελλάδα έχετε 2 χρόνια εγγύησης από την ελληνική Infoquest.

2. Alfawise M1 Folding Electric Scooter

alfawise m1 scooter

Το “αδερφάκι” του Xiaomi θα μπορούσαμε να πούμε εκ Κίνας. Όσο σε εμφάνιση όσο και σε χαρακτηριστικά είναι σχεδόν ίδια. Η διαφορά τιμής παρουσιάζετε λόγω του ότι πωλείται μόνο από Κίνα και η εταιρεία Alfawise γενικά είναι πιο προσιτή σε όλα της τα προϊόντα . Ρισκάρετε με πιθανή περίπτωση εγγύησης,φόρο τελωνείου και περιμένετε περίπου ένα μήνα για παράδοση από Κίνα. Από την άλλη γλιτώνετε περίπου 100ευρώ που θα μπορούσατε να επενδύσετε σε διάφορα αξεσουάρ.

3. Blaupunkt ESC608

blaupunkt esc505 scooter

Με λίγο μικρότερη μπαταρία από τα προηγούμενα. Περίπου 20χλμ αυτονομία προσφέρει το ηλεκτρικό πατίνι της Blaupunkt. Μια τίμια επιλογή στα 300ευρώ που φέρει και το όνομα της ιστορικής γερμανικής εταιρείας Blaupunkt. Το επιλέγετε αν έχετε μικρότερες απαιτήσεις όσο αναφορά την αυτονομία και πιο light χρήση. Το ότι φέρει την υπογραφή της Blaupunkt και υπάρχει εγγύηση είναι στα πλεονεκτήματα.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα 6 καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα!

4. Segway Ninebot ES2

ninebot es2

Ανεβαίνει λίγο η τιμή αλλά ανεβαίνει και η ποιότητα όπως και τα χαρακτηριστικά . Η πρωτοπόρος σε ηλεκτρικά μικρό οχήματα Segway , προσφέρει με το συγκεκριμένο μοντέλο αυτονομία 25χλμ , που όμως μπορεί να πάρει έξτρα εξωτερική μπαταρία και να εκτοξευτεί στα 45χλμ ! Επίσης κάτι απίστευτα σημαντικό για την οδηγική εμπειρία . To Ninebot ES2 έχει ανάρτηση τόσο στον μπροστά και στον πίσω τροχό. Οι προηγούμενες επιλογές της λίστας δεν έχουν καθόλου! Αξίζει τα λεφτά του.

5. Xiaomi Electric Scooter Pro 2

xiaomi scooter pro

Η Pro έκδοση του Νο1 της λίστας μας. Αντίστοιχα είναι και αυτό ανανεωμένο στην 2η έκδοσή του. Τι προσφέρει όμως και κοστίζει παραπάνω ; Οι κύριες διαφορές είναι τρεις. Πρώτον οθόνη ενδείξεων πάνω στο τιμόνι που δείχνει την τρέχουσα ταχύτητα, το επιλεγμένο mode λειτουργίας και αν ανάβουν τα φώτα. Δεύτερον, μεγαλύτερη αυτονομία 45χλμ. Επίσης η μέγιστη ισχύς του ηλεκτρικού μοτέρ είναι πιο δυνατό (600W έναντι 500W του απλού) . Αυτό εξασφαλίζει πιο εύκολη ανάβαση σε ανηφόρες. Αν αξίζει η διαφορά τιμής εξαρτάται καθαρά από τις ανάγκες σας και το προσωπικό γούστο. Σίγουρα πάντως είναι άλλη μία εξαιρετική επιλογή και έχει θέση σε λίστα με τα καλύτερα ηλεκτρικά πατίνια.

mediamarkt banner