Τα καλύτερα ηλεκτρικά πατίνια 2023

Ψάχνετε τα καλύτερα ηλεκτρικά πατίνια ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η νέα παγκόσμια μόδα μετακίνησης. Εμφανίζονται χιλιάδες ηλεκτρικά πατίνια σιγά σιγά και στους δρόμους της Ελλάδας. Όσο ανεβαίνει το ενδιαφέρον των καταναλωτών λογικό είναι να εμφανίζονται και νέες επιλογές. Στην παρακάτω λίστα παρουσιάζουμε τις πέντε καλύτερες επιλογές σε ηλεκτρικά scooter . Παρόλο που εμφανισιακά είναι αρκετά παρόμοια, υπάρχουν λεπτομέρειες που δικαιολογούν τις διαφορές τιμής.

Περιεχόμενα καλύτερα ηλεκτρικά πατίνια

1.XIAOMI Mi Electric Scooter 3

Ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Mi Electric Scooter 3

Πρώτη και προφανής επιλογή. Η καλύτερη επιλογή για ηλεκτρικό πατίνι από την Xiaomi. Το απόλυτο best seller στα ηλεκτρικά πατίνια. Αυτονομία 30χλμ διαδρομών και μέγιστη ταχύτητα 25χλμ/ώρα . Ξεχωρίζει για την ποιότητα του και για την πληθώρα πληροφοριών και εύκολης βοήθειας που θα βρείτε στο διαδίκτυο από τους χιλιάδες κατόχους αν χρειαστείτε κάτι. Επίσης αν το αγοράσετε από επίσημο πωλητή(πχ Mediamarkt ή Public) στην Ελλάδα έχετε 2 χρόνια εγγύησης από την ελληνική Infoquest.

kotsovolos shop banner

2. Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grey

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grey Ηλεκτρικό Scooter

Το Mi Electric Scooter 3 είναι το ιδανικό σκούτερ πόλης, με ισχυρή απόδοση κινητήρα χωρίς ψήκτρες, με μέγιστη ισχύ 600W και φτάνει τα 25 χλμ./ ώρα.

kotsovolos shop banner

3. NIU KQi3 Sport

NIU KQi3 Sport ηλεκτρικο πατινι

Το NIU KQi3 Sport είναι ένα συμπαγές και κομψό ηλεκτρικό σκούτερ σχεδιασμένο για αστικές μετακινήσεις. Διαθέτει ισχυρό κινητήρα 3.200 watt και αφαιρούμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με αυτονομία έως και 40 km με μία μόνο φόρτιση. Με τον κομψό σχεδιασμό, το ψηφιακό ταμπλό, τον φωτισμό LED και τον ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο, το NIU KQi3 Sport είναι μια πρακτική και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για πλοήγηση στους δρόμους της πόλης.

public shop banner

4. Segway Ninebot ES2

ninebot es2

Ανεβαίνει λίγο η τιμή αλλά ανεβαίνει και η ποιότητα όπως και τα χαρακτηριστικά . Η πρωτοπόρος σε ηλεκτρικά μικρό οχήματα Segway , προσφέρει με το συγκεκριμένο μοντέλο αυτονομία 25χλμ , που όμως μπορεί να πάρει έξτρα εξωτερική μπαταρία και να εκτοξευτεί στα 45χλμ ! Επίσης κάτι απίστευτα σημαντικό για την οδηγική εμπειρία . To Ninebot ES2 έχει ανάρτηση τόσο στον μπροστά και στον πίσω τροχό. Οι προηγούμενες επιλογές της λίστας δεν έχουν καθόλου! Αξίζει τα λεφτά του.

public shop banner

5. Fiat F500-F85K

Fiat F500-F85K Black Ηλεκτρικό Scooter

To electric scooter F500-F85K από την FIAT μπορεί να σε πάει παντού στην πόλη, βοηθώντας σε να φτάσεις γρήγορα στον προορισμό σου αφού αγγίζει ταχύτητα μέχρι 25 χιλιόμετρα/ώρα, ενώ εσύ καταβάλλεις ελάχιστη προσπάθεια.

kotsovolos shop banner

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα 6 καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα!