Τα καλύτερα κινητά μέχρι 250 ευρώ. 5 καλύτερες επιλογές

khnhta-feature

Λίστα με τα καλύτερα κινητά μέχρι 250 ευρώ στην οποία θα βρείτε επιλογές από διάφορες μάρκες και χαρακτηριστικά ανάλογα τις ανάγκες. Με την τεχνολογία των κινητών να έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ, υπάρχουν άριστες επιλογές σε αυτό το εύρος τιμής.

1. Realme 7

realme 7 smartphone

Γιατί να το προτιμήσετε:
-6GB RAM
-Μοντέλο τέλη 2020
– Design

Η εταιρεία Realme έχει μπει δυναμικά στην αγορά προσφέροντας συσκευές με πλούσια χαρακτηριστικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Το Realme 7, εξοπλίζεται με τον πολύ ισχυρό επεξεργαστή Helio G95, 6GM ram , 64GB μνήμης, πολύ μεγάλη μπαταρία 5000mAh. Επίσης εξοπλίζεται με 4 πολύ ποιοτικές κάμερες. Ο σχεδιασμός του είναι ιδιαίτερος με την πλάτη του να παίρνει διάφορα χρώματα κάτω από τον ήλιο. Value for money και σίγουρα από τα καλύτερα κινητά μέχρι 250 ευρώ .

Τιμή:199€

public banner
eshop

Για να μην σας τελειώσει ποτέ η μπαταρία, μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα 5 καλύτερα Powerbank!

2. Xiaomi Redmi Note 9

xiaomi redmi note 9

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Value for money
-Κάμερα
– Μπαταρία

Το καλύτερο κινητό μέχρι 250ευρώ. Η σειρά redmi note της Xiaomi συνεχίζει να προσφέρει αυτό που κάνει με όλα της τα μοντέλα. Έτσι, το Note 9 προσφέρει τα πάντα σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Άριστη ποιότητα κατασκευής, τετραπλή κάμερα, δίκαρτο, μεγάλες μνήμες και άψογες αποδόσεις. Τέλος θα δυσκολευτείτε να τελειώσετε την τεράστια 5.020mAh μπαταρία του! Δεν του λείπει τίποτα και συμφέρει.

Τιμή:199€

public banner
eshop
mediamarkt banner

3. Samsung Galaxy Α21s

samsung galaxy a21s

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Samsung
-Οθόνη
– Μπαταρία

Παραδοσιακά η Samsung κάτι κόβει στις φτηνές συσκευές της και κάτι δίνει πολύ καλό. Στη συγκεκριμένη συσκευή έχει κόψει λίγο από την ποιότητα κατασκευής, την χωρητικότητα και την ανάλυση της οθόνης (όχι όμως την ποιότητα που είναι εξαιρετική) . Έτσι έδωσε μία συσκευή με 5000mAh μπαταρία, τετραπλή κάμερα, infinity-O οθόνη σε μια πολύ καλή τιμή (περίπου 200ε) για την Samsung.

Τιμή:169.90€

public banner
eshop
mediamarkt banner

4. TCL 10L

TCL 10L

Γιατί να το προτιμήσετε:
-6GB μνήμη RAM
-Επεξεργαστής
– Value for Money

Πολλοί ίσως παραξενευτείτε με την επιλογή μάρκας TCL σε αυτή τη λίστα. Για όσους παρακολουθούν όμως τα κινητά τα τελευταία 2 χρόνια ξέρουν ότι η TCL έχει κάνει άλματα στις συσκευές που παρουσιάζει και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών καταναλωτών . Στο μοντέλο 10L λοιπόν, μας δίνει τον καλύτερο επεξεργαστή σε αυτό το εύρος τιμής ( Snapdragon 665) ,6GB RAM , τετραπλή κάμερα πίσω και 16MB selfie κάμερα. Άψογη επιλογή για κάποιον που δεν έχει πρόβλημα να δοκιμάσει και να επενδύσει σε μία μάρκα εκτός από τις πολύ συνηθισμένες.

Τιμή:179.90€

public banner
eshop
mediamarkt banner

 

5. Huawei P Smart Z 

huawei p smart z

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Κάμερα
-Αναδυόμενη μπροστινή κάμερα / Φουλ οθόνη
– Ποιότητα κατασκευής

Δεν γίνεται να λείπει η Huawei από μία λίστα κινητών τώρα πια. Το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρει κάτι μοναδικό σε σχέδη με τα υπόλοιπα της λίστας. Το μπροστινό μέρος είναι 100% οθόνη. Η μπροστινή κάμερα είναι κρυμμένη και με μηχανισμό ανεβαίνει και εμφανίζεται μόνο όταν την χρειάζεστε. Κατά τα άλλα όπως όλα τα Huawei , έχει πολύ καλή ποιότητα στις κάμερες , στην ποιότητα κατασκευής και φυσικά στην οθόνη.

Τιμή:188€

public banner
mediamarkt banner