καλύτερα κινητά feature image

Λίστα με τα καλύτερα κινητά μέχρι 250 ευρώ

Θα βρείτε επιλογές από διάφορες μάρκες και χαρακτηριστικά ανάλογα τις ανάγκες. Με την τεχνολογία των κινητών να έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ, υπάρχουν άριστες επιλογές σε αυτό το εύρος τιμής. Σχεδόν όλα τα μοντέλα είναι 5G για απίστευτες ταχύτητες ίντερνετ και αντοχή στο χρόνο.

Περιεχόμενα Άρθρου

Motorola G54 Power Ed. 5G 12GB/256GB | Τιμή: €229.90

Αξιοπιστία & μεγάλη μπαταρία.

Το Motorola G54 Power Ed. ξεχωρίζει για την μπαταρία του μεγάλης χωρητικότητας, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το κινητό σας όλη μέρα χωρίς άγχος. Διαθέτει επίσης μεγάλο αποθηκευτικό χώρο των 256GB και η γνωστή μάρκα Motorola εμπνέει εμπιστοσύνη στην ποιότητα κατασκευής.

✅Τεράστια μπαταρία για χρήση όλη μέρα.

✅Άνετος χώρος αποθήκευσης 256GB.

✅Αξιόπιστη μάρκα με καλή ποιότητα κατασκευής.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐⭐ (40+ χρήστες)

Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB 8GB | Τιμή: €244.90

Κάμερα & Αποθηκευτικός χώρος.

Το Xiaomi Redmi Note 13 διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο σύστημα κάμερας που αποδίδει καλά σε καθημερινές συνθήκες λήψης. Επιπλέον, τα 256GB αποθηκευτικού χώρου εξασφαλίζουν άπλετο χώρο για φωτογραφίες και εφαρμογές, ενώ η τιμή του το καθιστά μια ισορροπημένη επιλογή.

✅Πολύ καλή κάμερα.

✅256GB αποθηκευτικός χώρος για φωτογραφίες και εφαρμογές.

✅Ισορροπημένη επιλογή σε αυτή την τιμή.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐⭐ (10+ χρήστες)

POCO M6 Pro 8GB+8GB/256GB | Τιμή: €184

Αποδοτικότητα & Αξιοπιστία.

Το POCO M6 Pro διαθέτει τριπλό σύστημα κάμερας που σας επιτρέπει να τραβήξετε ποιοτικές φωτογραφίες σε διάφορες συνθήκες. Επιπλέον, η μπαταρία του εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια χρήσης, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος των 256GB είναι ιδανικός για να αποθηκεύσετε φωτογραφίες, βίντεο και εφαρμογές.

✅Πολύ γρήγορη φόρτιση(100% σε 44′).

✅Ισχυρή μπαταρία για χρήση όλη μέρα.

✅Εντυπωσιακός αποθηκευτικός χώρος 256GB.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐ (25+ χρήστες)

TCL 40NXTPAPER 5G 6+6/256GB | Τιμή: €210​

Τίμιο & Μεγάλη οθόνη.

Η TCL, μια εταιρεία με μακρόχρονη πορεία στον χώρο των κινητών τηλεφώνων, προσφέρει στο TCL 40NXTPAPER μια value for money επιλογή που συνδυάζει καλή τιμή με χρήσιμα χαρακτηριστικά. Διαθέτει μεγάλη οθόνη ιδανική για multimedia χρήση, ενώ τα 256GB αποθηκευτικού χώρου δεν θα σας περιορίσουν.

✅Value for money επιλογή σε τιμή και χαρακτηριστικά.

✅Μεγάλη οθόνη ιδανική για video και browsing.

✅Άνετος αποθηκευτικός χώρος 256GB.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐ (5+ χρήστες)

Samsung Galaxy A25 5G 6GB/128GB | Τιμή: €239

Νέο μοντέλο, κομψός σχεδιασμός.

Ανακαλύψτε το Galaxy A25 5G! Με εκπληκτική οθόνη Super AMOLED, κομψό σχεδιασμό και σταθεροποίηση βίντεο, το A25 5G είναι έτοιμο να σας εντυπωσιάσει. Η κύρια κάμερα 50MP και η selfie 13MP τραβούν εκπληκτικές φωτογραφίες, ενώ ο ισχυρός επεξεργαστής και η μνήμη RAM 6GB/8GB εξασφαλίζουν ομαλή λειτουργία. Απολαύστε ήχο Dolby Atmos, ασφάλεια με 4 γενιές ενημερώσεων λογισμικού και 5 χρόνια συντήρησης ασφαλείας.

✅Super Amoled Οθόνη.

✅Κομψός και minimal σχεδιασμός.

✅Κύρια κάμερα 50MP για εκπληκτικές φωτογραφίες.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐ (10+ χρήστες)

Δείτε ακόμα

Το καλύτερο πλυντήριο ρούχων. Οι 5 καλύτερες επιλογές για πλυντήρια ρούχων

Ψάχνετε ποιο είναι το καλύτερο πλυντήριο ρούχων για το σπίτι σας ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Δημιουργήσαμε μια λίστα με τις 5 καλύτερες επιλογές για να σας βοηθήσουμε. Εξερευνήστε κορυφαίες επιλογές της αγοράς

Τo καλύτερο ebook reader . Οι 5 καλύτερες επιλογές

Ψάχνετε τo καλύτερο ebook reader ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας Τα ebook readers είναι μια στροφή της τεχνολογίας προς πιο παραδοσιακές πρακτικές, τα βιβλία. Μοιάζουν με μικρά tablets, αλλά με πολύ

Τα καλύτερα πιστολάκια μαλλιών. Οι 5 καλύτερες επιλογές

Ψάχνετε το καλύτερο επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών; Η λίστα μας με τα καλύτερα πιστολάκια μαλλιών θα σας βοηθήσει για ένα σχεδόν επαγγελματικό αποτέλεσμα. Κάθε γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της και φροντίζει την εμφάνιση της, η περιποίηση των μαλλιών μπαίνει σε