Τα καλύτερα κλιματιστικά 24000 BTU

Ψάχνετε τα καλύτερα κλιματιστικά 24000BTU που θα καλύψει 100% τον χώρο σας ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ακολουθεί η λίστα μας με τα 5 επιλεγμένα μοντέλα που ξεχωρίζουν στην Ελληνική αγορά.


1. MIDEA Prime MA2-24NXD0-I

MIDEA Prime MA2-24NXD0

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Πολύ καλή τιμή
-Δυνατότητα χρήσης μέσω Wi-Fi
-Λειτουργία Follow me για σταθερή θερμοκρασία

Μεταξύ των αρκετών λειτουργιών του ξεχωρίζουν οι λειτουργίες iEco για εξοικονόμηση ενάργειας , αφύγρανσης, Turbo αλλά και η λειτουργία Gear change. Ακόμη, με τις Τεχνολογίες Flash Cooling & Heating, Το κλιματιστικό Midea Inverter Prime χρησιμοποιεί τεχνολογία γρήγορης εκκίνησης με ισχυρή παροχή κρύου/ζεστού αέρα. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνει άμεσα συνθήκες άνεσης.

Τιμή:899€

public shop banner

2.INVENTOR Supreme SVI32-24

INVENTOR Supreme SVI32-24

Γιατί να το προτιμήσετε:
-10 Χρόνια Εγγύηση Κατασκευαστή
-Ενεργειακή Κλάση Α+++
-Λειτουργία Ιονιστή

Η σειρά Supreme φροντίζει για τη διασφάλιση της ιδανικής ατμόσφαιρας καθαρού και υγιεινού αέρα στον χώρο σας, χάρη στην δράση του πανίσχυρου Ιονιστή που απομακρύνει άμεσα και αποτελεσματικά τους ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς, τη σκόνη και τις οσμές, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα εμφάνισης ιών & αλλεργιών. Παράλληλα, τα κλιματιστικά Supreme συμβάλλουν στην μέγιστη εξοικονόμηση: αυτό γίνεται πράξη με την υψηλή ενεργειακή κλάση Α+++ που μειώνει δραστικά το λειτουργικό κόστος χαρίζοντας παράλληλα εξαιρετικές επιδόσεις ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Τιμή:999€

skroutz banner

3.TOYOTOMI Kuro Wifi TKN/TKG-671R32

TOYOTOMI Kuro Wifi TKN/TKG-671R32

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Λειτουργία αυτοκαθαρισμού
-Χώρος κάλυψης έως 55τμ
-Design

Κλιματιστικό Inverter Kuro WiFi TKN TKG 671R32 24.000 BTU, με ενεργειακή κλάση Α++ εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση με τη χαμηλότερη κατανάλωση, λόγω του νέου ψυκτικού μέσου R32 και με λειτουργία WiFi που σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις την επιθυμητή λειτουργία στο κλιματιστικό σου από απόσταση, μέσω του κινητού ή του tablet σου!

Τιμή:1099€

kotsovolos shop banner

4.DAEWOO DSB-F2434ELH-V

DAEWOO DSB-F2434ELH-V

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Πολύ Χαμηλή Τιμή

Το κλιματιστικό inverter DSB-F2434ELH-V με τάξη ενεργειακής απόδοσης A ++ είναι τέλεια κατασκευασμένο για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Η κρυφή οθόνη του κλιματιστικού Daewoo δίνει στο σπίτι σας ένα άγγιγμα κομψότητας και φινέτσας. Σε αυτήν την οθόνη, μπορείτε εύκολα να δείτε αν λειτουργεί το προϊόν, εάν το προϊόν είναι συνδεδεμένο στο ηλεκτρικό ρεύμα ή εάν έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί σε κατάσταση λειτουργίας “Sleep” ή “Χρονοδιακόπτη”. Επίσης μπορείτε να δείτε τη θερμοκρασία που έχετε ορίσει.

Τιμή:639€

eshop

5.BOSCH B1ZAI2441W/ B1ZAO2441W

BOSCH B1ZAI2441W B1ZAO2441W

Γιατί να το προτιμήσετε:
-5 Χρόνια Εγγύηση
-Χώρος κάλυψης έως 47τμ
-Ενεργειακή κλάση A+++

Το κλιματιστικό Bosch Serie 4 PerfectClima προσφέρει εκπληκτική απόδοση και απόλυτη αξιοπιστία με μοναδικά χαμηλή κατανάλωση. Επιπλέον, υπόσχεται αθόρυβη λειτουργία και άλλες έξυπνες λειτουργίες για καθαρό αέρα και ιδανικές συνθήκες.

Τιμή:949€

kotsovolos shop banner

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τις 5 καλύτερες μηχανές Espresso για το σπίτι!