Το καλύτερο πλυντήριο ρούχων. Οι 5 καλύτερες επιλογές για πλυντήρια ρούχων

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου

Ψάχνετε ποιο είναι το καλύτερο πλυντήριο ρούχων για το σπίτι σας ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Από οικονομικά και μικρά σε χωρητικότητα έως τις πιο ακριβές και πιο τεχνολογικά προηγμένες λύσεις για τα καλύτερα πλυντήρια ρούχων .

1.Siemens  WM12B260GR

SIEMENS-WM12B260GR

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Τιμή
-Ενεργειακή κλάση Α+++
– Χωρητικότητα 6 κιλών

Παρά την χαμηλή τιμή του όμως έχει πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά . Η ενεργειακή του κλάση είναι Α+++ ( περιπού +30% εξοικονόμηση ενέργειας) και με οθόνη ενδείξεων στα Ελληνικά. Επίσης ενσωματώνει την τεχνολογία WaterPerfect που αναγνωρίζει την ποσότητα των ρούχων ώστε να ρυθμίζει την κατανάλωση του νερού και να εξασφαλίζει υψηλή απόδοση με τη λιγότερη δυνατή κατανάλωση. Σίγουρα θα πέσει στο μάτι σας καθώς ψάχνεται για το καλύτερο πλυντήριο ρούχων.

mediamarkt banner

2. Whirlpool WWDC9716

WHIRLPOOL WWDC9716

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Πλυντήριο – Στεγνωτήριο
– Χωρητικότητα 9 κιλών
-Αποκλειστικές λειτουργίες Whirlpool

Μοντέλο μεσαίας κατηγορίας που ενσωματώνει αρκετές καινοτομίες την κατασκευάστριας εταιρείας Whirlpool. Η πιο σημαντική είναι η τεχνολογία 6ης αίσθησης στην οποία, αποφασίζεις για τον τύπο υφάσματος , το φορτίο πλύσης. Η συσκευή αναγνωρίζει το μέγεθος του φορτίου μέσω ειδικών αισθητήρων, και αυτόματα προσαρμόζει τους ενεργειακούς πόρους. Αυτό παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και χρόνου έως 50%.

mediamarkt banner

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα 5 καλύτερα αθόρυβα κλιμαστιστικά!

3. LG F4J9JS2T

LG F4J9JS2T

Γιατί να το προτιμήσετε:
Ενεργειακή κλάση Α+++
– Χωρητικότητα 10 κιλών
-Μειωμένος θόρυβος ( 55 dBA / 73 dBA – Πλύση/ Στύψιμο)

Σίγουρα έχει θέση στη λίστα για το καλύτερο πλυντήριο ρούχων , καθώς είναι εξοπλισμένο τεχνολογικά σχεδόν με τα πάντα. Πέρα από τα κλασσικά χαρακτηριστικά που κοιτάμε σε ένα πλυντήριο, το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρει πληθώρα από έξτρα λειτουργίες και χαρακτηριστικά που θα σας διευκολύνουν στο μέγιστο.

eshop

4. MORRIS CDR-10144

MORRIS CDR-10144

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Design
– Χωρητικότητα 10 κιλών
-Μειωμένος θόρυβος ( 55 dBA / 73 dBA – Πλύση/ Στύψιμο)

 

Σε πολύ όμορφο κόκκινο χρώμα για αυτούς που θέλουν στυλ ακόμα και στο πλυντήριο ρούχων! Φυσικά δεν υπολείπεται και στα πρακτικά χαρακτηριστικά καθώς έχει μεγάλη χωρητικότητα 10 κιλών και αρκετές λειτουργίες και προγράμματα πλυσίματος για όλες τις ανάγκες. Ενδεικτικά , εξοπλίζεται με Air Bubble System ,γεννήτρια φυσαλίδων αέρα που βελτιώνει την πλύση, μειώνοντας ταυτόχρονα την καταπόνηση του ρούχων και Nano silver σύστημα αντιβακτηριδιακής προστασίας.

plus4u banner

5. SAMSUNG WW80K44305X/LE

SAMSUNG WW80K44305X

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Design
– Χωρητικότητα 8 κιλών
Ενεργειακή κλάση Α+++

Πλυντήριο ρούχων Samsung WW80K44305X ενεργειακής κλάσης Α+++, χωρητικότητας 8 κιλά, 1400 στροφών και με τεχνολογία AddWash που επιτρέπει την προσθήκη ξεχασμένων ρούχων, απορρυπαντικού ή μαλακτικού οποιαδήποτε στιγμή του κύκλου πλύσης.

eshop


Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου