Το καλύτερο πλυντήριο ρούχων. Οι 5 καλύτερες επιλογές για πλυντήρια ρούχων

 

Ψάχνετε ποιο είναι το καλύτερο πλυντήριο ρούχων για το σπίτι σας ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Από οικονομικά και μικρά σε χωρητικότητα έως τις πιο ακριβές και πιο τεχνολογικά προηγμένες λύσεις για τα καλύτερα πλυντήρια ρούχων .

1.BOSCH WLK20261BY 6KG

BOSCH WLK20261BY 6KG

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Τιμή
-Ενεργειακή κλάση Α+++
– Χωρητικότητα 6 κιλών

Παρά την χαμηλή τιμή του όμως έχει πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά . Η ενεργειακή του κλάση είναι Α+++  και με οθόνη ενδείξεων στα Ελληνικά. Πλυντήριο SlimLine με VarioPerfect: εσείς αποφασίζετε αν η πλύση θα είναι εξαιρετικά γρήγορη ή εξαιρετικά οικονομική. ✔ VarioPerfect: μπορείτε να επιλέξετε, σε κάθε πρόγραμμα, να πλύνετε 60% πιο γρήγορα ή 40% πιο οικονομικά. ✔ ActiveWater: μειώνει την κατανάλωση νερού και το κόστος, χάρις στο βηματικό σύστημα ζύγισης φορτίου. ✔ AntiVibration Design: εξαιρετικά σταθερό και αθόρυβο χάρη στην ειδική αντικραδασμική σχεδίαση των πλαϊνών τοιχωμάτων. ✔ VarioSoft Drum: κάδος με μοναδική σχεδίαση, για απαλή ή εντατική πλύση, ανάλογα με τη φορά περιστροφής.

eshop

2. Whirlpool WWDC9716

WHIRLPOOL WWDC9716

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Πλυντήριο – Στεγνωτήριο
– Χωρητικότητα 9 κιλών
-Αποκλειστικές λειτουργίες Whirlpool

Μοντέλο μεσαίας κατηγορίας που ενσωματώνει αρκετές καινοτομίες την κατασκευάστριας εταιρείας Whirlpool. Η πιο σημαντική είναι η τεχνολογία 6ης αίσθησης στην οποία, αποφασίζεις για τον τύπο υφάσματος , το φορτίο πλύσης. Η συσκευή αναγνωρίζει το μέγεθος του φορτίου μέσω ειδικών αισθητήρων, και αυτόματα προσαρμόζει τους ενεργειακούς πόρους. Αυτό παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και χρόνου έως 50%.

mediamarkt banner

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα 5 καλύτερα αθόρυβα κλιμαστιστικά!

3. SIEMENS WM14XMH0EU

SIEMENS WM14XMH0EU

Γιατί να το προτιμήσετε:
Ενεργειακή κλάση Α+++
– Χωρητικότητα 10 κιλών
-Μειωμένος θόρυβος ( 48 dBA / 71 dBA – Πλύση/ Στύψιμο)

Σίγουρα έχει θέση στη λίστα για το καλύτερο πλυντήριο ρούχων , καθώς είναι εξοπλισμένο τεχνολογικά σχεδόν με τα πάντα. Πέρα από τα κλασσικά χαρακτηριστικά που κοιτάμε σε ένα πλυντήριο, το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρει πληθώρα από έξτρα λειτουργίες και χαρακτηριστικά που θα σας διευκολύνουν στο μέγιστο.

mediamarkt banner

 

4. MORRIS CDR-10144

MORRIS CDR-10144

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Design
– Χωρητικότητα 10 κιλών
-Μειωμένος θόρυβος ( 55 dBA / 73 dBA – Πλύση/ Στύψιμο)

Σε πολύ όμορφο κόκκινο χρώμα για αυτούς που θέλουν στυλ ακόμα και στο πλυντήριο ρούχων! Φυσικά δεν υπολείπεται και στα πρακτικά χαρακτηριστικά καθώς έχει μεγάλη χωρητικότητα 10 κιλών και αρκετές λειτουργίες και προγράμματα πλυσίματος για όλες τις ανάγκες. Ενδεικτικά , εξοπλίζεται με Air Bubble System ,γεννήτρια φυσαλίδων αέρα που βελτιώνει την πλύση, μειώνοντας ταυτόχρονα την καταπόνηση του ρούχων και Nano silver σύστημα αντιβακτηριδιακής προστασίας.

plus4u banner

5. BOSCH WAT28468GR 8KG

BOSCH WAT28468GR 8KG

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Design
– Χωρητικότητα 8 κιλών
Ενεργειακή κλάση Α+++

Πλυντήριο ρούχων BOSCH WAT28468GR 8KG ενεργειακής κλάσης Α+++, χωρητικότητας 8 κιλά, 1400 στροφών και με τεχνολογία EcoSilence Drive: ενεργειακά αποδοτικός και αθόρυβος στη χρήση κινητήρας inverter, με εγγύηση 10 ετών..

eshop