Το καλύτερο πλυντήριο ρούχων. Οι 5 καλύτερες επιλογές για πλυντήρια ρούχων

 

Ψάχνετε ποιο είναι το καλύτερο πλυντήριο ρούχων για το σπίτι σας ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Από οικονομικά και μικρά σε χωρητικότητα έως τις πιο ακριβές και πιο τεχνολογικά προηγμένες λύσεις για τα καλύτερα πλυντήρια ρούχων .

Περιεχόμενα Καλύτερα Πλυντήρια Ρούχων

1.Matsui M612WM20G 6KG 

Matsui M612WM20G 6KG Πλυντήριο Ρούχων

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Τιμή
-LED οθόνη
– Χωρητικότητα 6 κιλών

Το πλυντήριο ρούχων Matsui M612WM20G, 1200 στροφών, έχει χωρητικότητα 6 κιλών και υποστηρίζει 16 προγράμματα λειτουργίας, με το πιο γρήγορο πρόγραμμα να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά. Διαθέτει οθόνη LED και χρονοδιακόπτη καθυστέρησης έναρξης μέχρι και 24 ώρες. Επιπλέον, είναι απόλυτα ασφαλές ως προς τα μικρά παιδιά, χάρη στη λειτουργία κλειδώματος πλήκτρων και στη λειτουργία κλειδώματος πόρτας κατά την διάρκεια της πλύσης.

kotsovolos shop banner

2. Whirlpool WWDC9716

WHIRLPOOL WWDC9716

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Πλυντήριο – Στεγνωτήριο
– Χωρητικότητα 9 κιλών
-Αποκλειστικές λειτουργίες Whirlpool

Μοντέλο μεσαίας κατηγορίας που ενσωματώνει αρκετές καινοτομίες την κατασκευάστριας εταιρείας Whirlpool. Η πιο σημαντική είναι η τεχνολογία 6ης αίσθησης στην οποία, αποφασίζεις για τον τύπο υφάσματος , το φορτίο πλύσης. Η συσκευή αναγνωρίζει το μέγεθος του φορτίου μέσω ειδικών αισθητήρων, και αυτόματα προσαρμόζει τους ενεργειακούς πόρους. Αυτό παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και χρόνου έως 50%.

mediamarkt banner

3. SIEMENS WM14XMH0EU

SIEMENS WM14XMH0EU

Γιατί να το προτιμήσετε:
Ενεργειακή κλάση Α+++
– Χωρητικότητα 10 κιλών
-Μειωμένος θόρυβος ( 48 dBA / 71 dBA – Πλύση/ Στύψιμο)

Σίγουρα έχει θέση στη λίστα για το καλύτερο πλυντήριο ρούχων , καθώς είναι εξοπλισμένο τεχνολογικά σχεδόν με τα πάντα. Πέρα από τα κλασσικά χαρακτηριστικά που κοιτάμε σε ένα πλυντήριο, το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρει πληθώρα από έξτρα λειτουργίες και χαρακτηριστικά που θα σας διευκολύνουν στο μέγιστο.

mediamarkt banner

 

4. Morris WIW-81215 Pro

Morris WIW-81215 Pro Πλυντήριο Ρούχων

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Design
– Χωρητικότητα 8 κιλών
-15 Προγράμματα πλύσης

Πλυντήριο Morris WIW-81215 Pro, χωρητικότητας 8 κιλών με 1200 στροφές, ηλεκτρονικό έλεγχος λειτουργίας με οθόνη LED με πλήκτρα αφής και ένδειξη υπολειπόμενου χρόνου πλύσης, 15 προγράμματα με γρήγορο πρόγραμμα 15λεπτών και αντιαλλεργικό πρόγραμμα.

kotsovolos shop banner

5. BOSCH WAT28468GR 8KG

BOSCH WAT28468GR 8KG

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Design
– Χωρητικότητα 8 κιλών
Ενεργειακή κλάση Α+++

Πλυντήριο ρούχων BOSCH WAT28468GR 8KG ενεργειακής κλάσης Α+++, χωρητικότητας 8 κιλά, 1400 στροφών και με τεχνολογία EcoSilence Drive: ενεργειακά αποδοτικός και αθόρυβος στη χρήση κινητήρας inverter, με εγγύηση 10 ετών..

eshop

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα 5 καλύτερα αθόρυβα κλιμαστιστικά!