Τα καλύτερα Bluetooth ηχεία. Οι 5 καλύτερες επιλογές

Ψάχνετε τα καλύτερα Bluetooth ηχεία; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ασύρματα ηχεία που συνδέονται στο κινητό μέσω Bluetooth και κάνουν την ακρόαση μουσικής πανεύκολη και ποιοτική παντού ζωή σας πιο εύκολη.Επιλογές από αδιάβροχα μέχρι σε αυτά που δίνουν έμφαση στο design .

Περιεχόμενα καλύτερα Bluetooth ηχεία

 1. BlitzWolf® BW-WA2

BlitzWolf® BW-WA2

Κομψό και πολύ δυνατό διπλό ηχείο με ισχύ 20W . Επίσης αδιάβροχο και εξοπλισμένο με μικρόφωνο για κλήσεις. Η μπαταρία του σύμφωνα με τον κατασκευαστή μας δίνει περίπου 4,5 ώρες αναπαραγωγής σε φουλ ένταση. Άψογο.

2.MARSHALL Killburn II

MARSHALL Killburn II

Κορυφαία ποιότητα ήχου , σχεδιασμού , ποιότητας υλικών. Μια φοβερή επιλογή για τις διαστάσεις του. Ζυγίζει 2.5 κιλά και σου προσφέρει περισσότερες από 20 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής με μία φόρτιση. Το μικρό του μέγεθος, εμπνευσμένο από τους ενισχυτές που χρησιμοποιούνται στις κιθάρες, το καθιστά ικανό για εύκολη μεταφορά όπου κι αν πας. Και για να γνωρίζεις το υπόλοιπο της μπαταρίας, στο πάνω μέρος του διαθέτει ειδικές φωτεινές λυχνίες που σε ενημερώνουν κάθε στιγμή.

mediamarkt banner

3.ESPERANZA EP133K

ESPERANZA EP133K

Φορητό ηχείο από την AKAI με φωτισμό LED που αντιδρούν στη μουσική και πολλές δυνατότητες αναπαραγωγής όπως Bluetooth, NFC, ραδιόφωνο, Micro-SD και με λειτουργία hands-free.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα 5 καλύτερα Bluetooth ακουστικά Handsfree !

4.JBL Tuner

JBL Tuner

Ποιότητα (και ανάλογή τιμή) JBL. Πεντακάθαρος , δυνατός και ποιοτικός ήχος. Διαθέτει και ραδιόφωνο FM στο οποίο μάλιστα μπορείς να αποθηκεύσεις τους 5 αγαπημένους σου σταθμούς. Σύμφωνα με την JBL, η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία των 2000mAh θα σου προσφέρει έως και 8 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής. Τόσο σε ραδιοφωνικούς σταθμούς όσο και στο Bluetooth Streaming.

mediamarkt banner

5.XiaoMi Bluetooth 5.0 Speaker

xiaomi bluetooth speaker

Με ευκολία μπορούμε να πούμε ότι οι κριτικές από άλλους αγοραστές μιλάνε από μόνες τους. Το προηγούμενο μοντέλο είχε πάνω από 2000(!!) αξιολογήσεις με συνολική βαθμολογία 4,9/5 ! Σίγουρα αυτό το βελτιωμένα στα σωστά σημεία είναι ακόμα καλύτερο! Το ηχείο της Xiaomi είναι άψογο και έχει άνετα θέση ανάμεσα στα καλύτερα Bluetooth ηχεία.