Τα καλύτερα οικονομικά gadget αυτοκινήτου

Κάντε την οδήγηση σας πιο εύκολη,ασφαλή και πρακτική μέσω της τεχνολογίας ! Χρησιμοποιείστε τα παρακάτω gadget είτε την ώρα που οδηγείτε είτε σε περίπτωση ανάγκης. Με πολύ μικρό κόστος θα καταφέρετε να αλλάξετε τις συνήθειες που σχετίζονται με το αμάξι σας προς το καλύτερο. Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει από κάμερες, GPS συσκευές μέχρι φορτιστές και ψυγεία!

Διαβάστε ακόμα το άρθρο μας για να παγγείλετε εύκολα και γρήγορα απο Gearbest και Banggood :

Τα καλύτερα κινέζικα μαγαζιά και πως να παραγγείλετε από αυτά!

 1. TK102B Car GPS Tracker Locator

Συσκευή GPS για το αυτοκίνητο σας . Με την συγκεκριμένη συσκευή μπορείτε να είστε σίγουροι ανά πάσα στιγμή για το που βρίσκεται το όχημα σας. Για την σωστή λειτουργία θα χρειαστεί φυσικά, να εξοπλίσετε την συσκευή με μία κάρτα SIM που θα εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία του GPS και την επικοινωνία με το κινητό σας.

2.PINENG PN – 523 Car Charger

Τριπλός (!!) φορτιστής αυτοκινήτου για το κινητό ή το τάμπλετ σας. Με το πολύ μικρό κόστος των περίπου 4ευρώ θα εξασφαλίσετε ότι θα έχετε μπαταρία καθ όλη την διάρκεια του ταξιδιού σας.

3.TRANGU BS – 02 Water Resistant Mobile Bluetooth Speaker

Αν το αυτοκίνητό σας δεν διαθέτει Bluetooth για κλήσεις ή μουσική μέσω των ηχείων του αμαξιού, κανένα πρόβλημα! Με την μικρή και διακριτική αυτή συσκευή θα λύσετε πολύ εύκολα αυτό το πρόβλημα. Απλά τοποθετήστε το ασύρματο ηχείο κάπου στο ταμπλό του αμαξιού και συνδέστε το ασύρματα με το κινητό σας. Δεν θα ξανά-χρειαστεί να αφήσετε τα χέρια σας από το τιμόνι για το κινητό.

4. TZ-1211 360 Degree Rotation Car Holder Clip Bracket

Μια βάση για το κινητό με βεντούζα που θα σας δώσει την δυνατότητα να την τοποθετήσετε είτε στο τζάμι είτε στο ταμπλό του οχήματος. Επίσης, προσαρμόστε τη θέση του κινητού όπως εσείς επιθυμείτε, αφού υποστηρίζει περιστροφή 360μοιρών. Μιλήστε με ανοιχτή ακρόαση , πλοηγηθείτε μέσω προγράμματος GPS ή ακούστε μουσική από το κινητό σας, έχοντας οπτική επαφή με τη συσκευή.

5.Xiaomi mijia Car DVR Camera

Κολλήστε την κάμερα αυτή στο τζάμι σας και καταγράψτε κάποιο ταξίδι σας. Η συγκεκριμένη έχει ευρυγώνιο φακό 160μοιρών και μεγάλη ανάλυση Full High Definition 1920 x 1080 για άψογη καταγραφή των τοπίων και της διαδρομής.

6.HUANJIE 12V 7.5L Capacity Portable Car Refrigerator Cooler Warmer

Φορητό ψυγείο 7,5 λίτρων! Συνδέστε το με μία πηγή ρεύματος στο όχημα σας και διατηρείστε μέσα σε αυτό φαγητά αναψυκτικά και ότι άλλο χρειαστείτε είτε πάτε για κάμπινγκ είτε σε κάποια παραλία.

7.Souesa 4.3 inch Car Rear View Monitor Security Parking Reversing Camera Kit

Σετ οθόνη και κάμερα παρκαρίσματος  που θα κάνουν την διαδικασία αυτή παιχνιδάκι. Η αδιάβροχη κάμερα τοποθετείτε στο πίσω μέρος του οχήματος( ή όπου αλλού θέλετε) και στέλνει εικόνα στην οθόνη που θα έχετε τοποθετήσει μέσα στο όχημα.

8.VicTec Portable Car Jump Starter Power Charger

Στην δυσάρεστη περίπτωση που θα χρειαστείτε τις λεγόμενες “τσιμπήδες” επειδή δεν εκκινεί η μηχανή του οχήματος. Με την παρακάτω μικρή συσκευή που μπορείτε να την έχετε μόνιμα στο αυτοκίνητό σας, μπορείτε να κάνετε την ίδια δουλειά χωρίς να χρειαστείτε την συνδρομή άλλου ατόμου ή και οχήματος.

9.DC 12V 300 PSI Electric Pump Air Compressor Tyre Inflator for Car Motorcycle

Σε περίπτωση που χρειαστείτε να συμπληρώσετε αέρα στα λάστιχά σας. Με αυτή την φορητή τρόμπα δεν θα χρειαστεί να ψάχνεται για παροχή αέρα σε βενζινάδικα. Τροφοδοτείτε με ρεύμα την συσκευή από την υποδοχή του αναπτήρα και μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε λύσει το πρόβλημά σας.

10.LCD Display Digital Alcohol Tester

Φορητή συσκευή αλκοτέστ . Δεν θα έπρεπε αλλά αν έχετε πιει λίγο παραπάνω με αυτή τη συσκευή θα μπορέσετε να δείτε με σιγουριά την ποσότητα αλκοόλ στο αίμα σας.

Διαβάστε ακόμα το άρθρο μας για να παγγείλετε εύκολα και γρήγορα απο Gearbest και Banggood :

Τα καλύτερα κινέζικα μαγαζιά και πως να παραγγείλετε από αυτά!