Τα καλύτερα οικονομικά gadget αυτοκινήτου

Κάντε την οδήγηση σας πιο εύκολη,ασφαλή και πρακτική μέσω της τεχνολογίας ! Χρησιμοποιείστε τα παρακάτω gadget είτε την ώρα που οδηγείτε είτε σε περίπτωση ανάγκης. Με πολύ μικρό κόστος θα καταφέρετε να αλλάξετε τις συνήθειες που σχετίζονται με το αμάξι σας προς το καλύτερο.

 

1.Lovebay 75W Car Fast Charger

gadget αυτοκινήτου φορτιστής

Απολαύστε τη γρήγορη φόρτιση εν κινήσει με τον φορτιστή αυτοκινήτου ταχείας φόρτισης Lovebay. Εξοπλισμένος με πολλές θύρες, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας QC 3.0, αυτός ο προσαρμογέας αυτοκινήτου 75W 15A φορτίζει γρήγορα συσκευές όπως η Xiaomi, η Samsung και η Huawei. Το ενσωματωμένο LED προσθέτει άνεση στην εμπειρία φόρτισης.

aliexpress new shop banner

2. Gravity Car Phone Holder 

Λίστα με τα καλύτερα gadget αυτοκινήτου χωρίς βάση τηλεφώνου δεν γίνεται! Τι θα λέγατε για μία βάση αυτοκινήτου που να είναι συμβατή ΜΕ ΟΛΑ τα κινητά (έως 6,7ίντσες); Και όμως υπάρχει και είναι αυτή. Με τον μοναδικό της σχεδιασμό που βασίζεται στην βαρύτητα της συσκευής που θα τοποθετηθεί δεν ανησυχείτε για την ασφάλεια του κινητού σας κατά την διάρκεια την οδήγησης. Αξίζει να δείτε το βίντεο της παρουσίασης στο κατάστημα πώλησης.

aliexpress new shop banner

3. Car Refrigerator Freezer Heater 6L-10L

φορητο ψυγειο αυτοκινητου

Φορητό ψυγείο ~10 λίτρων! Συνδέστε το με μία πηγή ρεύματος στο όχημα σας και διατηρείστε μέσα σε αυτό φαγητά αναψυκτικά και ότι άλλο χρειαστείτε είτε πάτε για κάμπινγκ είτε σε κάποια παραλία. Είναι ένα μικρό, φορητό ψυγείο που μπορεί επίσης να ζεστάνει φαγητό. Εξαιρετικό για οδικές εκδρομές!

aliexpress new shop banner

4.BUVAYE Car Jump Starter Air Pump Portable Air Compressor

Φορητός αεροσυμπιεστής αντλίας αέρα BUVAYE Car Jump Starter

Ένα πολυεργαλείο – τρόμπα, jump starter και φακός! Η αντλία αέρα BUVAYE Car Jump Starter είναι μια ευέλικτη και συμπαγής συσκευή. Συνδυάζει έναν ισχυρό αεροσυμπιεστή για το φούσκωμα των ελαστικών με μια φορητή μίζα μπαταρίας. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε αυτοκίνητο(και όχι μόνο!) , που αποθηκεύεται άνετα σε μια τσάντα EVA. Μείνετε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη στο δρόμο.

aliexpress new shop banner

5. Hydsto Alcohol Tester

alcochol tester

Φορητή συσκευή αλκοτέστ . Δεν θα έπρεπε αλλά αν έχετε πιει λίγο παραπάνω με αυτή τη συσκευή θα μπορέσετε να δείτε με σιγουριά την ποσότητα αλκοόλ στο αίμα σας. Προσφέρει φορητή, ακριβή ανίχνευση στάθμης αλκοόλ, καθιστώντας το απαραίτητο εργαλείο ασφαλείας.

aliexpress new shop banner

Διαβάστε ακόμα το άρθρο μας για να παγγείλετε εύκολα και γρήγορα απο Κίνα :

Τα καλύτερα κινέζικα μαγαζιά και πως να παραγγείλετε από αυτά!