Τα καλύτερα gaming headset. Οι 5 καλύτερες επιλογές για παιχνίδια

Ψάχνετε τa καλύτερα gaming headset ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Ο κλάδος των παιχνιδιών αναπτύσσεται συνεχώς και εξελίσσεται αλματωδώς.  Τα καλύτερα gaming headset  μερικές φορές μπορεί να μην είναι τέλεια στην παραγωγή ήχου υψηλής ποιότητας αλλά είναι προσαρμοσμένα να αποδίδουν τέλεια τα ηχητικά εφέ του παιχνιδιού .Εάν γίνει σωστά, η μουσική επένδυση σε ένα παιχνίδι μπορεί να βελτιώσει δραματικά την εμπειρία για τον παίχτη. Τα αξιοπρεπές gaming ακουστικά είναι, επομένως, απαραίτητα για την απόλαυση παιχνιδιού σας.

1.SteelSeries Arctis 5

SteelSeries Arctis 5

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Ανανεωμένο μοντέλο
-Φωτισμός RGB
-Πρόγραμμα Equalizer

Είναι ένα gaming headset που ανανεώθηκε πρόσφατα και το καλό έγινε ακόμα καλύτερο! Εξοπλίζεται με τώρα με άψογο μικρόφωνο και drivers για surround ήχο. Τα μαξιλάρια παραμένουν τα AirWeave που προσφέρουν άνεση και σας κρατούν δροσερούς και στεγνούς. Το στήριγμα κεφαλής είναι και πάλι ένα ώστε να το προσαρμόσετε όπως ακριβώς θέλετε. Τέλος όπως φαίνεται και στην φωτογραφία στα πλαϊνά υπάρχει φωτισμός RGB που τα τελευταία χρόνια είναι must στην συγκεκριμένη κατηγορία.

public banner

2.HyperX Cloud Stinger Gaming

HyperX Cloud Stinger Gaming

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Τιμή
-Βάρος
-Μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου με δυνατότητες γρήγορης σίγασης.

Η οικογένεια HyperX Cloud Stinger έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες των gamers, ανεξάρτητα από το σύστημα και το στυλ παιχνιδιού τους. Με βάρος μόλις 275 γραμμάρια για να είναι ελαφριά και άνετα στο λαιμό σας, ενώ περιστρέφονται κατά 90 μοίρες για ακόμα μεγαλύτερη άνεση κατά το παιχνίδι.Οι 50mm Drivers και τα κλειστά Εar Cups δημιουργούν μοναδική συνολική ακουστική και εκπέμπουν ήχο ακρίβειας. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο, αυτό το gaming headset έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε καθημερινές ζημιές και φθορές.

public banner

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα 5 καλύτερα Bluetooth ακουστικά!

3.Sennheiser GAME ONE

Sennheiser GAME ONE

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου με δυνατότητες γρήγορης σίγασης.
-Εναλλάξιμα καλώδια.
– Ποιότητα μαξιλαριών

Η Sennheiser είναι μία από τις 3 κορυφαίες μάρκες κατασκευής ακουστικών. Είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα gaming headset καθώς έχει προσαρμοστεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των σύγχρονων casual gamers. Είναι ενσύρματα και διαθέτουν εναλλάξιμα καλώδια για να είναι συμβατά με όλες τις αναγνωρισμένες συσκευές, υπολογιστές και κονσόλες. Διαθέτουν μια ανοιχτή σχεδίαση, η οποία βοηθά να διατηρήσει τους οδηγούς δροσερούς σε υψηλές επιδόσεις εξασφαλίζοντας καλύτερη απόδοση. Η ανοιχτή φύση των ακουστικών δημιουργεί επίσης μια πιο χωρική εμπειρία ήχου που αισθάνεται πιο φυσική και ρεαλιστική, καθώς και μείωση των επιπέδων SPL. Τα άνετα μαξιλάρια επιτρέπουν στο δέρμα σας να αναπνέει, αποτρέποντας την υπερθέρμανση των αυτιών σας και επιτρέποντας έτσι μεγαλύτερες συνεδρίες παιχνιδιού.

amazon banner

4.CORSAIR Void PRO

CORSAIR Void PRO

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Εργονομικός άνετος σχεδιασμός.
-Φωτισμός RGB
– Dolby 7.1 surround

Τα δομικά τους στοιχεία από ίνες γυαλιού και μέταλλο τα οποία τα καθιστούν πραγματικά ανθεκτικά. Παρέχουν ήχο surround Dolby 7.1 που σε αυτό το επίπεδο τιμών είναι απίστευτο. Οι οδηγοί χρησιμοποιούν μαγνήτες νεοδυμίου για εξαιρετική απόκριση και βελτιωμένη απόδοση. Έχουν ένα μονοκατευθυντικό μικρόφωνο καλής ποιότητας που βοηθά στην εξάλειψη του θορύβου στο παρασκήνιο όταν διατηρείτε ανοιχτό κανάλι, είναι καθαρό από ηχώ και είναι πιστοποιημένο με το Discord.

public banner

5.ONIKUMA Stereo Gaming Headset

ONIKUMA Gaming Headset.jpg

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Τιμή
-Συμβατότητα
– 7.1 ήχος

Μια επιλογή για πιο μικρά budget. Τα περιλαμβάνουμε στα καλύτερα gaming headset γιατί παρόλο που μπορεί να υστερούν λίγο στην ποιότητα κατασκευής , δεν έχουν να ζηλέψουν σε τεχνικά χαρακτηριστικά σε σχέση με λίγο πιο ακριβές επιλογές. Χρησιμοποιούν τεχνολογία ήχου 7.1 που παράγει δυναμικά ισορροπημένο καθηλωτικό ήχο. Το στήριγμα κεφαλής και τα ποτήρια βρίσκονται στην φθηνότερη πλευρά, αλλά εξακολουθούν να εξυπηρετούν ένα σχετικά καλό επίπεδο άνεσης.

amazon banner