Οι καλύτερες ηλεκτρικές σκούπες για το σπίτι. 5 από τις καλύτερες επιλογές

Ψάχνετε ποιες είναι οι καλύτερες ηλεκτρικές σκούπες για το σπίτι σας ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Από οικονομικούς με μικρότερη ισχυ ,σε πιο τεχνολογικά προηγμένες λύσεις και καλύτερη ποιότητα υλικών  .

Οι δύο βασικές κατηγορίες είναι με σακούλα ή χωρίς . Με σακούλα πετάς ή καθαρίζεις την σακούλα. Οι ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα,είναι αυτές που καθαρίζεις τον κάδο / δοχείο που πάνε εκεί κατευθείαν τα σκουπίδια. Στην παρακάτω λίστα διαλέξαμε κάποιες από τις καλύτερες και των δύο κατηγοριών.

1.IZZY AC 1108 (Με σακούλα)

IZZY AC 1108

Από τις καλύτερες οικονομικές επιλογές στην κατηγορία με σακούλα. Ενεργειακής κλάσης Α , σακούλα αρκετά μεγάλης χωρητικότητας 4 λίτρων και άνω του μετρίου αθόρυβη. Επίσης διαθέτει φίλτρο HEPA , μέσω του οποίου, φιλτράρει τον αέρα που εισέρχεται στον κινητήρα ώστε όταν αυτός επανέρχεται στο δωμάτιο να είναι καθαρός.   Το μήκος του καλωδίου είναι 5 μέτρα. Όποιος δεν θέλει να δώσει πολλά χρήματα αλλά παράλληλα να έχει καλό αποτέλεσμα και διάρκεια στο χρόνο, αυτή είναι η επιλογή του.

Τιμή :69.99€

skroutz banner

2. KARCHER WD 3 (Με ή Χωρίς σακούλα)

Karcher WD 3 Ηλεκτρική Σκούπα

Ξεχωριστή κατηγορία καθώς είναι υβριδική, αφού μπορεί να δουλέψει και με σακούλα αλλά και χωρίς. Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί την καλύτερη από τις οικονομικές επιλογές. Γενικά οι σκούπες χωρίς σακούλα είναι πιο ακριβές. Η εταιρεία Karcher είναι πολύ γνωστή κυρίως στις επαγγελματικές συσκευές καθαρισμού. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει  17 λίτρα κάδο , έρχεται μαζί με πολλά αξεσουάρ και τιμή κοντά σε αυτή των μοντέλων με σακούλα είναι σίγουρα μια πολύ καλή πρόταση.

Τιμή:95.90€

kotsovolos shop banner

3. PHILIPS XB2123/09 (Χωρίς σακούλα)

PHILIPS XB212309

Πάρα πολύ καλό μοντέλο χωρίς σακούλα. Σε καλή σχετικά τιμή για μοντέλο με την εγγύηση της Philips. Αποδίδει ισχύ 850W και έχει μεγάλο καλώδιο 6 μέτρων. Το μόνο μειονέκτημα είναι ο κάδος των 1,3 λίτρων. Αν σας καλύπτει ο κάδος είναι καλή επιλογή.

Τιμή:129,90€

kotsovolos shop banner

4.ROWENTA RO7762 (Με σακούλα)

ROWENTA RO7762

Αρκετά πιο υψηλή τιμή αλλά παρέχει τα καλύτερα φίλτρα και πολλά έξτρα αξεσουάρ. Φυσικά έχει άψογη ποιότητα κατασκευής και πολύ μεγάλη χωρητικότητα σακούλας 4,5 λίτρων. Στα επίσης θετικά το καλώδιο 8,4 μέτρων και το επίπεδο θορύβου είναι σε πολύ καλά επίπεδα ( 64dB).

Τιμή:299€

public shop banner

5.BOMANN BS 3000 (Χωρίς σακούλα)

bomann-bs-3000-

Θα λέγαμε ότι είναι αντίστοιχη της σκούπας στον αριθμό 1) αλλά χωρίς σακούλα. Ενεργειακής κλάσης Α για χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και δυνατή με ισχύ που φτάνει τα 700W. Επίσης διαθέτει φίλτρο HEPA και σύστημα ECO-Cyclon Twin Spin για εξοικονόμηση ενέργειας . Η χωρητικότητα του κάδου είναι 4,5 λίτρα.

Τιμή:55€

eshop

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τους 5 καλύτερους φούρνους μικροκυμάτων!