Οι καλύτερες ξυριστικές μηχανές . 5 Επιλογές για όλους

Ψάχνετε ποιες είναι οι καλύτερες ξυριστικές μηχανές για να αγοράσετε ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Από οικονομικές με μικρότερη ισχύ ,σε πιο δυνατές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για κούρεμα.

1.PHILIPS MG3730/15

PHILIPS MG3730

Το απόλυτο value for money στην κατηγορία τιμής 25-45ευρώ. Άψογες κριτικές από πάρα πολλούς χρήστες την βάζει άξια στη λίστα με τις καλύτερες ξυριστικές μηχανές . Είναι ασύρματη και διαθέτει έξι σκάλες κοπής με μεταλλικές λεπίδες. Επίσης έρχεται με πλούσια συσκευασία που περιλαμβάνει: Trimmer, Kοφτάκι κοψίματος τριχών από αυτιά, μύτη, 3-7mm εύχρηστα χτενάκια , 2 χτενάκια για γένια, 3 χτενάκια για μαλλιά

kotsovolos shop banner

2.REMINGTON MB4110

REMINGTON MB4110

Άψογος σχεδιασμός συνοδευόμενος από διπλές λεπίδες τιτανίου για άψογο αποτέλεσμα στη χρήση. Μπαταρία αυτονομίας 40 λεπτών και φόρτιση μέσω usb . Περιλαμβάνεται τσάντα μεταφοράς.

3.PANASONIC ER-GB80

PANASONIC ER-GB80

Μοντέλο με εργονομικό σχήμα για ξεκούραστη χρήση. Δυνατότητα χρήσης και με μπαταρία(40 λεπτα αυτονομία) και μέσω καλωδίου.

public shop banner

4.MOSER 1230

MOSER 1230

Μινιμαλ σχεδιασμός αλλά άριστη και δυνατή λειτουργία που οφείλεται στα 15W μοτέρ που διαθέτει. Εγγύηση επαγγελματικής ποιότητας της εταιρίας Moser

Δείτε τη λίστα μας : Οι 5 καλύτερες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες

5.VALERA ABSOLUT

VALERA ABSOLUT

Επαγγελματική επιλογή για τους πολύ απαιτητικούς! Διαθέτει λεπίδες DURA BLADE, κομμένες με διαμάντι και άκρα από ιαπωνικό ανοξείδωτο ατσάλι, με βέλτιστη περιεκτικότητά σε άνθρακα που καθιστά το υλικό εξαιρετικά σκληρό, μεγιστοποιώντας την ακρίβεια στο κούρεμα και παραμένοντας αιχμηρά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.