Οι καλύτερες τηλεοράσεις . 5 πολύ καλές επιλογές

Η τηλεόραση, πέραν των καθημερινών σειρών, ταινιών και δελτίων ειδήσεων που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος, προσφέρει πολύ περισσότερα μέσα σε ένα σπίτι. Η προβολή μιας ταινίας από τον υπολογιστή μέσω HDMI ή από κάποιο δίσκο εγγραφής (usb, hard drive κλπ) είναι μια πολύ καλή εναλλακτική όταν το πρόγραμμα της τηλεόρασης δεν μας καλύπτει.

 

Τα πράγματα που θα πρέπει να προσέξουμε σε μια τηλεόραση είναι κυρίως το μέγεθός της, η ποιότητα εικόνας και ήχου (Full-HD, Ultra-HD, 4K). Άποψή μας, καλύτερα να επικεντρωθείτε σε μια τηλεόραση τουλάχιστον  Full-HD, πράγμα που σημαίνει τουλάχιστον 1980×1080 ανάλυση σε pixels και όχι σε κάποιο φθηνότερο μοντέλο με ανάλυση 1280x720p. Ακόμη και αν το Budget σας είναι περιορισμένο, υπάρχουν αρκετές value for money επιλογές. Η ομάδα μας συγκέντρωσε τις 5 καλύτερες τηλεοράσεις για να σας βγάλει από τον κόπο της αναζήτησης. Στην λίστα θα βρείτε ποικιλία τόσο σε θέμα μεγέθους οθόνης όσο και στην ανάλυση και τις πρόσθετες λειτουργίες που σας προσφέρει κάθε τηλεόραση.

1.SAMSUNG UE43TU8072UXXH (43” / Smart /4K)

SAMSUNG UE43TU8072UXXH

Budget μοντέλο από την Samsung που όμως είναι εξαιρετική επιλογή. Φυσικά είναι SMART και η ανάλυση της είναι 4Κ για κρυστάλλινη εικόνα. 3 θύρες HDMI , 2 θύρες USB και Ethernet για μέγιστη ταχύτητα ίντερνετ.

Τιμή:488.99€

Τιμή Προσφοράς:369€

 

2.F&U FL2D5006UH (50” /SMART / ULTRA HD 4K)

Με 8 εκατομμύρια διαφορετικά πίξελ, η τηλεόραση της F&U σας προσφέρει πεντακάθαρη εικόνα ώστε να απολαμβάνετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Η συγκεκριμένη τηλεόραση σας προσφέρει πρόσβαση στο Opera browser και το Opera TV store για πληθώρα εφαρμογών. Διαθέτει τρεις θήρες HDMI καθώς και όλους τους γνωστούς τύπους εισόδου εικόνας και ήχου. Μια εξαιρετική επιλογή για τα λεφτά της.

Τιμή:499€

3.Samsung QE55Q95T (55” / Smart / QLED 4K)

SAMSUNG QE55Q95TATXXH

Ένα από τα best seller της Samsung στην κατηγορία τιμής της φυσικά. Τεχνολογίας QLED για απίστευτη πιστότητα στα χρώματα και εξοπλισμένη με Dynamic Tone Mapping του HDR10+ τροποποιεί το χρώμα και την αντίθεση ανά σκηνή, επιτρέποντάς σας να αντιληφθείτε ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. 4 θύρες HDMI , 2 θύρες USB , θύρα Ethernet .

Τιμή:2399€

Τιμή Προσφοράς:1199,01€

Για να μην σας τελειώσει ποτέ η μπαταρία, μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα Τα 5 καλύτερα κινητά μέχρι 250 ευρώ!

4.LG 49NANO816NA (49” / SMART / UHD 4K)

LG 49NANO816NA

Διαθέτει ισχυρό, έξυπνο τετραπύρηνο επεξεργαστή, ο οποίος προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου ενισχύοντας το σήμα από τις αντίστοιχες πηγές. Xάρη στα ζωντανά, καθαρά χρώματα της NanoCell και την πλούσια αντίθεση που παρέχει το Nano Black, όλες οι σκηνές που προβάλλονται στην οθόνη σας μοιάζουν απόλυτα ρεαλιστικές.

Τιμή:979€

Τιμή Προσφοράς:649€

 

5.SAMSUNG QE65Q95TATXXH (65” / SMART / QLED 4K )

SAMSUNG QE65Q95TATXXH

Για το τέλος αφήσαμε ακόμη μία κυρτή τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας από τη Samsung. Η συγκεκριμένη τηλεόραση, με την οθόνη των 65 ιντσών θα σας χαρίσει μια κινηματογραφική προβολή των ταινιών σας. Αληθινή 4K εικόνα, εμπειρία φυσικών χρωμάτων, καθώς και ένας τεράστιος κόσμος έξυπνων εφαρμογών σας περιμένει αν επιλέξετε το συγκεκριμένο μοντέλο. Διαθέτει όλους τους τύπους συνδέσεων και υποδοχών, λειτουργία διαδικτύου και όλα αυτά με συχνότητα εικόνας στα 4300 PQI.

Τιμή:1899€