Οι καλύτερες τηλεοράσεις . 5 πολύ καλές επιλογές

Ψάχνεται τις καλύτερες τηλεόρασεις και ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς; Ετοιμάσαμε μια λίστα που θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Η ομάδα μας συγκέντρωσε τις 5 καλύτερες τηλεοράσεις για να σας βγάλει από τον κόπο της αναζήτησης. Στην λίστα θα βρείτε ποικιλία τόσο σε θέμα μεγέθους οθόνης όσο και στην ανάλυση και τις πρόσθετες λειτουργίες που σας προσφέρει κάθε τηλεόραση.

Περιεχόμενα καλύτερες τηλεοράσεις

1.LG 50UN74006LB (50” / Smart / ULTRA HD 4K)

LG 50UN74006LB

Γιατί να την προτιμήσετε:
-50 ίντσες
-Ultra Surround τεχνολογία ήχου
– Λειτουργικό WebOS

35+ Κριτικές

Η τηλεόραση LG UHD κατασκευάστηκε με γνώμονα την ψυχαγωγία σας, μεταφέροντας ό,τι παρακολουθείτε σε μια άλλη διάσταση. Ο κινηματογράφος, τα αθλητικά, τα παιχνίδια αποδίδουν πραγματική εικόνα 4K με ζωντανά χρώματα και εξαιρετική λεπτομέρεια. Απολαύστε πιο ρεαλιστικές εικόνες με τετραπλάσια ανάλυση σε σχέση με την Full HD.

Τιμή:739€

Τιμή Προσφοράς:499€

kotsovolos shop banner
 

2. LG OLED CX6LB (48” /SMART / OLED 4K)

LG OLED 48 CX6LB

Γιατί να την προτιμήσετε:
-48 ίντσες
-OLED τεχνολογία οθόνης
– 4 Υποδοχές HDMI

85+ Κριτικές

Ένα εξαιρετικό μοντέλο που εύκολα μπαίνει ανάμεσα στις καλύτερες τηλεοράσεις. Η εκπληκτική τεχνολογία οθόνης OLED προσφέρει τα καλύτερα χρώματα της αγοράς . Η τηλεόραση LG OLED είναι μοναδική χάρη στην αυτο-φωτιζόμενη τεχνολογία της. Πάνω από 100 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα δευτερεύοντα pixel συγκεντρώνονται για να προσφέρουν το επόμενο επίπεδο τηλεόρασης. Απόλαυσε τα βαθύτερα μαύρα, τα πλουσιότερα χρώματα και την πιο ρεαλιστική ποιότητα εικόνας.

Τιμή:999€

public shop banner

3.HISENSE 43A7100F (43” / Smart / 4K HDR)

HISENSE 43A7100F

Γιατί να την προτιμήσετε:
-43 ίντσες
-Τιμή
– DTS Studio Sound

65+ Κριτικές

Λίγο πιο οικονομική αλλά άκρως αξιόλογη επιλογή smart επιλογή.
Βυθιστείτε στην εκπληκτική λεπτομέρεια 4K HDR με τη Hisense A7100F. Η ανάλυση 4K Ultra HD προσφέρει ευκρινή ποιότητα εικόνας ενώ το HDR μεγιστοποιεί την ακρίβεια αντίθεσης και χρώματος. Το UHD AI Upscaler βελτιώνει όλα τα αγαπημένα σας αθλήματα, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες σε εξαιρετικά καθαρή ποιότητα σχεδόν 4K χωρίς κόπο. Το VIDAA U Smart TV OS της Hisense σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε όλη την αγαπημένη σας ψυχαγωγία μέσα από το Netflix, το Prime Video, το Freeview Play και άλλα, καθώς και να ελέγχετε την τηλεόρασή σας μέσω φωνητικών εντολών της Amazon Alexa.

Τιμή:419€

Τιμή Προσφοράς:359€

kotsovolos shop banner

4.Samsung QE65Q60T (65” / SMART / QLED 4K)

Samsung QE65Q60

Γιατί να την προτιμήσετε:
-65 ίντσες
-Samsung QLED
– HDMI 2.1

95+ Κριτικές

Τηλεόραση Samsung QLED 4K Smart Q60T, με τεχνολογία Quantum Dot που παρέχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις χρώματος για εικόνες βγαλμένες από τη φύση. Εξοπλισμένη με QLED τεχνολογία πάνελ που αποδίδει σε ανάλυση Ultra HD 4K, σου προσφέρει ζωηρά χρώματα, άψογη αντίθεση για καθαρή εικόνα είτε σε απόλυτο σκοτάδι, είτε σε πολύ φωτεινό χώρο, υψηλής ποιότητας HDR.

Τιμή:1599€

Τιμή Προσφοράς:799€

kotsovolos shop banner
 

5.PHILIPS 32PFS6905 (32” / SMART / FULL HD )

PHILIPS 32PFS6905

Γιατί να την προτιμήσετε:
-32 ίντσες
-Τεχνολογία Ambilight
– Τιμή

Για το τέλος αφήσαμε μία επιλογή για αυτούς που ψάχνουν πιο μαζεμένο μέγεθος. 32″ ιντσες λοιπόν από την Phillips με πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά. FULL HD ανάλυση που είναι υπεραρκετή για αυτό το μέγεθος και εξοπλισμένη με την μοναδική τεχνολογία Ambilight που έχουν μόνο οι τηλεοράσεις Phillips.
Με το Philips Ambilight νιώθετε κάθε στιγμή πιο κοντά σας. Οι έξυπνες λυχνίες LED γύρω από το άκρο της τηλεόρασης ανταποκρίνονται στη δράση της οθόνης και εκπέμπουν μια καθηλωτική λάμψη που σας αιχμαλωτίζει. Ζήστε την εμπειρία μία φορά και αναρωτηθείτε πώς απολαμβάνατε την τηλεόραση χωρίς αυτό.

Τιμή:275€

eshop

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα Τα 5 καλύτερα κινητά μέχρι 250 ευρώ!