Οι 5 καλύτερες βαλίτσες καμπίνας αεροπλάνου για να ταξιδεύετε με στυλ

Όταν πρόκειται για χειραποσκευές αεροπλάνου ,στην αγορά υπάρχουν ένα εκατομμύριο επιλογές για να διαλέξετε. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε την αναζήτηση με αυτές τις κορυφαίες βαλίτσες καμπίνας που εκτός από πρακτικές δίνουν και μοναδικό στυλ. Τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας προορισμός!

Εταιρείες που σίγουρα μπορείτε να τις πάρετε σύμφωνα με τις σελίδες οδηγιών τους:

Aegean Airlines: ✔️ Ryanair: ✔️

1.Samsonite Base Boost

samsonite base boost airplane bag

Διαστάσεις: 40 x 20 x 55 εκ
Ανακαλύψτε τη συλλογή Base Boost της Samsonite, μια οικονομική σειρά που αντιλαμβάνεται τις ανάγκες του ταξιδιώτη. Η σειρά χαρακτηρίζεται από βασικές αξίες του brand όπως η ποιότητα, η προστασία και το χαμηλό βάρος. Διαθέσιμη σε όμορφα χρώματα, η Base Boost παρουσιάζει ανάλαφρα το Dip – Dye trend δημιουργώντας μια μοντέρνα εμφάνιση με τις ίδιες αποχρώσεις χρωμάτων.

samsonite shop banner

3.Βαλιτσα trolley marilyn g. queen mini 6811-0007

Βαλιτσα trolley marilyn g. queen mini 6811-0007

Βαλίτσα καμπίνας Trolley Marilyn G. Queen mini 2 ρόδες Με εργονομικό, τηλεσκοπικό μηχανισμό και χειρολαβή Πολύ ανθεκτικό σκληρό υλικό ABS Διαστάσεις: 50x35x20 cm

4.Stelxis 505-55

Μοναδική κατασκευή από ποιοτικά υλικά και ξεχωριστό design.Παρέχει δυνατότητα επέκτασης της χωρητικότητας κατά 20% για επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Επίσης έχει TSA κλειδαριά ασφαλείας με 3ψήφιο συνδυασμό. Οι 4 διπλές ενισχυμένες ρόδες προσφέρουν άνετη μετακίνηση και τέλος, εσωτερικά διαθέτει 2 χωρίσματα και θήκες

5.Samsonite Paradiver Light

PARADIVER LIGHT travel suitcase

Ανανεωμένη, κάτω από το πρίσμα της αισθητικής εξέλιξης και πρακτικής βελτίωσης, η σειρά Paravider Light είναι γεμάτη με νέα και τελειοποιημένα χαρακτηριστικά και μοντέλα. Αυτή η επιτυχημένη γκάμα είναι τώρα πιο ελαφριά από ποτέ και έρχεται με μία νέα εμφάνιση που παραμένει πιστή στο εμβληματικό πρωτότυπο και ανανεώνεται με μια νέα σπορ παλέτα χρωμάτων.

samsonite shop banner