Οι καλύτερες action κάμερες σε όλες τις τιμές

Ψάχνετε ποιες είναι οι καλύτερες action κάμερες ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσε σε αυτό καθώς έχουμε επιλέξει 5 από τις καλύτερες επιλογές. Οι action cameras είναι μικρές, ελαφριές, φοριούνται, τοποθετούνται, και μερικές φορές είναι αδιάβροχες. Είναι χρήσιμες, επειδή μπορείτε να τις τοποθετήσετε σε σχεδόν οτιδήποτε, από skateboards, ιστιοσανίδες, ποδήλατα, drone, μέχρι κράνη, μέρη του σώματος, και ακόμη και τα κατοικίδια ζώα σας. 

Περιεχόμενα Καλύτερες Action Κάμερες

 

1.Gopro Hero 8 Black

go pro hero 8

Δεν θα μπορούσε να αρχίσει διαφορετικά αυτή η λίστα. Η εταιρεία που στην ουσία δημιούργησε την κατηγορία action cameras. Η Hero 8 black λοιπόν, τραβάει 4K βίντεο στα 60fps,υποστηρίζει λήψη 1080p βίντεο σε 8x slow motion στα 240fps, και ανάλυση 12MP σε φωτογραφίες με ποσοστό 30 λήψεις ανά δευτερόλεπτο. Είναι αδιάβροχη έως και περίπου 10 μέτρα, ενώ το ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth διασφαλίζει ότι μπορείτε να μοιραστείτε εύκολα τα αρχεία σας. Η HERO 5 διαθέτει εύχρηστη έγχρωμη οθόνη για εύκολη προσαρμογή των ρυθμίσεων αλλά και GPS για να καταγράφεις την τοποθεσία που βρίσκεσαι.
Παράλληλα, μπορεί να μετατρέπει τις περιπέτειές σου σε QuikStories απευθείας στο smartphone σου, αλλά σου επιτρέπει και να τις ανεβάσεις απευθείας στο Instagram Story σου!

kotsovolos shop banner

2.DJI Osmo Action

dji osmo action

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της action κάμερας είναι ότι έχει δύο οθόνες. Μία σε κάθε πλευρά, έτσι ώστε να ακόμα και selfie να θέλετε να βγάλετε να μην έχετε πρόβλημα. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, υπάρχει φωνητικός έλεγχος, αδιαβροχοποίηση έως 11 μέτρα. Επίσης σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, 8x zoom και ανάλυση βίντεο 4Κ

kotsovolos shop banner

3.Eken H9R

Τι action camera θα μπορούσαμε να πάρουμε φτηνά αλλά με άνω του μετρίου χαρακτηριστικά ? Η απάντηση είναι από την Κίνα και την εταιρεία Eken που έχει αποδείξει την ποιότητα της. Με περίπου 34ευρώ λοιπόν έχουμε φακό 170 μοιρών , 4Κ βίντεο μέσω του 12MP αισθητήρα και οθόνη 2 ιντσών. Όλα αυτά βέβαια σε καλές συνθήκες φωτισμού, όσο ελαττώνεται το φως, τόσο πέφτουν οι επιδόσεις. Μην ξεχνάτε την τιμή όμως. Το καλύτερο σε όλα αυτά είναι η συσκευασία.Εκεί θα βρείτε την αδιάβροχη θήκη(εως 30μέτρα) , Bluetooth χειριστήριο και πολλά mounts που σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να τα αγοράσετε έξτρα. 

bangood banner

4.ROLLEI Actioncam 372

rollei actioncam

Με λίγα λόγια είναι περίπου η αντίστοιχη της Eken H9R αλλά από την ελληνική αγορά. Αυτό φαίνεται και στην τιμή της άλλωστε που είναι υπερδιπλάσια. Από την άλλη, υπάρχει η εγγύηση του μαγαζιού,που απλά αν γίνει κάτι την πάτε στο μαγαζί σε αντίθεση με την Κίνα. Κατά τα άλλα 1080p video ,16MP φακός , αδιάβροχη εως 40μέτρα με την θήκη και οθόνη στο πίσω μέρος.

public shop banner

5.SJCAM SJ8 PRO

SJCAM SJ8 PRO

Μια πολύ καλή κάμερα που αξίζει την θέση της στις καλύτερες action κάμερες. Τραβάει βίντεο σε ανάλυση 4Κ με 60FPS , μεγάλη μπαταρία και έχει διπλή οθόνη ( η μπροστινή χωρίς εικόνα).

bangood banner

Διαβάστε ακόμα το άρθρο μας για να παγγείλετε εύκολα και γρήγορα απο Gearbest και Banggood :
Τα καλύτερα κινέζικα μαγαζιά και πως να παραγγείλετε από αυτά!