Οι καλύτερες webcameras για υπολογιστή και laptop

Ψάχνετε κάμερα υπολογιστή για τηλεργασία ή τηλεκπαίδευση ;  Μία από τις web cameras που ακολουθούν στην παρακάτω λίστα θα είναι τέλεια για τις ανάγκες σας 

1.Logitech HD C920

Η λίστα δε θα μπορούσε να ξεκινήσει διαφορετικά. Το συγκεκριμένο μοντέλο θεωρείται -και όχι άδικα- ο “βασιλιάς” της κατηγορίας. Με αισθητήρα 15MP που υποστηρίζει εώς και την εξαιρετική ανάλυση Full High Definition στα 1080p . Καθώς και το ζευγάρι των μικροφώνων προσφέρει καθαρό ήχο. Τέλος είναι συμβατή και με Windows και με MacOS.

Τιμή:115€

kotsovolos shop banner

2.CANYON HD 720P

CANYON HD 720P

Οικονομική λύση για όποιον θέλει να κάνει απλά αξιοπρεπέστατα τη δουλειά του. Η πιο <<αδύναμη>> σε χαρακτηριστικά επιλογή της λίστας που όμως δεν θα σας απογοητεύσει σε λειτουργίες.

Τιμή:39,99€

kotsovolos shop banner

3.Logitech HD  C270

Value for money μοντέλο. Λίγο χαμηλής ποιότητας ανάλυση στα χαρτιά λόγω των 3MP του αισθητήρα αλλά  γενικά το αποτέλεσμα είναι άνω του μετρίου μιας και η logitech είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στην κατηγορία. Καλώδιο δύο μέτρων και τεχνολογία Logitech Fluid Crystal ,εξασφαλίζοντας ότι κάθε βιντεοκλήση και εγγραφή προσφέρει κρυστάλλινες εικόνες με ομαλή, ρευστή κίνηση και πλούσια, αληθινά χρώματα.

Τιμή:17€

eshop

 

4.ECM-CDV126C

ECM-CDV126C

Μια αρκετά οικονομική επιλογή που όμως εξοπλίζεται με πάρα πολύ χαρακτηριστικά για την κατηγορία. Η ανάλυση του βίντεο και της φωτογραφίας είναι Full High Dedifinition (1920×1080 pixel) εξασφαλίζοντας καθαρή και ζωντανή εικόνα για τις τηλεδιασκέψεις σας. Τέλος , το κλιπ καθολικής τοποθέτησης εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση της κάμερας σε φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή.

Τιμή:18.90€(σε προσφορά!)

5.LOOSAFE LS-F36

LOOSAFE LS-F36

Θα λέγαμε ότι είναι μια πολύ παρόμοια επιλογή όπως την ECM-CDV126C αν κρίνουμε από θέμα χαρακτηριστικών . Χαμηλή τιμή, εξαιρετικά χαρακτηριστικά για την κατηγορία της. Θα μπορούσατε να την προτιμήσετε για το διαφορετικό σχεδιασμό και το καπάκι που καλύπτει τον φακό για όταν δεν χρησιμοποιείτε την συσκευή.

Τιμή:20.90€

 

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και την λίστα μας, 10 βιβλία στα ελληνικά για επιχειρήσεις και οικονομική επιτυχία