Καλύτερη μηχανή espresso για το σπίτι 2021-2022. Οι 5 καλύτερες επιλογές

Περιεχόμενα καλύτερη μηχανή espresso

Πολλοί ψάχνουν την καλύτερη μηχανή espresso για το σπίτι τους. Ποια είναι όμως η καλύτερη επιλογή; Παρουσιάζουμε πέντε από τις καλύτερες για να διαλέξετε Σε παρένθεση δίπλα στο όνομα θα αναφέρεται αν η μηχανή υποστηρίζει κάψουλες ή χύμα καφέ.

1.ROHNSON R 980 (χύμα καφές )

 μηχανή espresso ROHNSON R 980

Κριτικές :

50+ Κριτικές

Γιατί να την προτιμήσετε:
-Τιμή
-Design
-Μέγεθος

Με μεγάλο προσόν την χαμηλή τιμή της η Rohnson R980 αποτελεί μια πολύ αξιόπιστη επιλογή για μηχανή εσπρέσο για το σπίτι σας. Μαζεμένο μέγεθος, καλά χαρακτηριστικά και πολύ όμορφο σχεδιασμό για να ταιριάζει σε κάθε κουζίνα. Ένα πολύ δημοφιλές μοντέλο που θα σας καλύψει για τους καθημερινούς καφέδες του σπιτιού.

Τιμή:69.90€

mediamarkt banner

2.DELONGHI ECP 33.21 (χύμα καφές και κάψουλες)

DELONGHI ECP 33.21 μηχανή espresso

Κριτικές :

10+ Κριτικές

Γιατί να την προτιμήσετε:
-Λειτουργεί και με κάψουλες και με χύμα καφέ
-15bar
-Θερμαινόμενη επιφάνεια για τα φλιτζάνια

Παρόμοιο μοντέλο με το από πάνω. Οι διαφορές τους είναι στην ποιότητα κατασκευής , λίγο στην ισχύ και ότι η 33.21 δέχεται μόνο αλεσμένο καφέ σε αντίθεση με την EC685 που υποστηρίζει και κάψουλες ESE . Οι διαφορές έχουν σαν αποτέλεσμα την αρκετά χαμηλότερη τιμή και όπως ψάχνει σε αυτό το budget είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Τιμή:109€

mediamarkt banner


3.DELONGHI Nespresso® Inissia EN80.BAE ( Κάψουλες )

DELONGHI Nespresso® Inissia  μηχανή espresso

Κριτικές :

50+ Κριτικές

Γιατί να την προτιμήσετε:
-Κάψουλες Nespresso
-Σύστημα Aeroccino

Η συγκεκριμένη μηχανή είναι από τις πιο δημοφιλής της αγοράς . Προσφέρει πολύ απλή και γρήγορη χρήση έτσι ώστε να απολαμβάνεται τον καφέ σας με την λιγότερη δυνατή προσπάθεια. Στα πλεονεκτήματα της το σύστημα Aeroccino. Το απλό και γρήγορο αυτόματο σύστημα προσφέρει άψογο αποτέλεσμα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, χωρίς κανέναν θόρυβο ενώ μπορεί επίσης να ζεστάνει γάλα για τον Latte ή Cappuccino. Ίσως η καλύτερη μηχανή espresso με κάψουλες.

Τιμή :129€

mediamarkt banner

4.ARIELLI KM-150BS ( Χύμα καφές)

ARIELLI KM-150BS

Κριτικές :

75+ Κριτικές

Γιατί να την προτιμήσετε:
-Ποιότητα υλικών
-19bar

Πολύ δοκιμασμένη και αξιόπιστη value for money επιλογή στην ελληνική αγορά. Με μικρό κόστος μπορείτε να απολαύσετε έναν πάρα πολύ καλό σπιτικό espresso καφέ.

Ένας μοντέρνος σχεδιασμός με εύκολα στη χρήση χαρακτηριστικά. Σώμα χάλυβα με μεταλλικό φινίρισμα, διακόπτες με ενδεικτικές λυχνίες, μετρητής θερμοκρασίας. Εύκολο στο καθαρισμό. Περιλαμβάνει μια αφαιρούμενη δεξαμενή για εύκολο καθάρισμα.

Τιμή:55€

eshop


5.ILLY Francis X 7.1 ( Κάψουλες)

μηχανή espresso ILLY Francis X 7.1

Κριτικές :

30+ Κριτικές

Γιατί να την προτιμήσετε:
-Design
-Ποιότητα Illy
-Εύκολη χρήση

H Francis X7.1 είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις πρωτοποριακές κάψουλες iperespresso. Χάρη στο φημισμένο χαρμάνι illy (από 9 εκλεκτές ποικιλίες 100% Arabica) και το πατενταρισμένο σύστημα εκχύλισης σε δύο στάδια, οι κάψουλες iperespresso σάς χαρίζουν ένα ρόφημα απαράλλακτα τέλειο, κάθε φορά.

Τιμή:149€
(Με δώρο 2 κουτιά κάψουλες !!)

mediamarkt banner

6. PHILIPS EP2220/10 (κόκκοι καφέ)

PHILIPS EP2220 μηχανή espresso

Κριτικές :

1-10 Κριτικές

Γιατί να την προτιμήσετε:
-Υπέρ αυτόματη – ευκολία χρήσης
-Value for money

Mία υπέρ-αυτόματη μηχανή για το τέλος. Βάζετε κόκκους καφέ, τους αλέθει και βγάζει κατευθείαν εσπρέσο ! Με ρυθμίσεις  για τη δύναμη του καφέ, του όγκου του νερού και της θερμοκρασίας, αυτόματο σύστημα καθαρισμού, μύλος κοπής από ανοξείδωτο χάλυβα και τιμή (την περίοδο που γράφεται το άρθρο) στα 320€ ? Μια επαγγελματική επιλογή σε budget -σχεδόν- σπιτιού.

Τιμή:319€

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα!