Ο καλύτερος αφυγραντήρας. Οι 5 καλύτερες επιλογές αθόρυβου αφυγραντήρα

Ψάχνετε ποιος είναι ο καλύτερος αφυγραντήρας για το σπίτι σας ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Όλες μας οι επιλογές διαθέτουν και λειτουργία ιονιστή.

Η επιλογή όμως δεν είναι εύκολη και ο καθένας πρέπει να κάνει επιλογή ανάλογα το χώρο και τις ανάγκες του. Το πόσο αποτελεσματική θα είναι η συσκευή εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες. Όπως, την περιοχή,την εποχή , τα υλικά του χώρου και το μέγεθος του χώρου.

1.TOYOTOMI TDE-10DTJI

TOYOTOMI-TDE-10DTJI

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Κρητικές από υφιστάμενους κατόχους
-Στέγνωμα ρούχων
–  Για χώρους έως 40τ.μ.

Πολύ αξιόπιστη πρόταση και σε πολύ καλή τιμή. Έχει πάρα πολύ καλές κριτικές από άτομα που τον έχουν ήδη. Ενσωματώνει επίσης λειτουργία Ιονιστή, ώστε το περιβάλλον στο σπίτι να είναι πεντακάθαρο, ειδικά στις περιπτώσεις που υπάρχουν και μικρά παιδιά. Στα πολύ θετικά τα 5 χρόνια εγγύησης και οι έξτρα λειτουργίες που προσφέρει. Απόψυξη,  λειτουργία AUTO RESTART, στέγνωμα ρούχων

2.PRIMO PD23E-24

PRIMO PD23E-24

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Απόδοση 24λίτρα ανά 24ώρες. Δοχείο 3 λίτρων.
-Αθόρυβος (42dB)
–  Για χώρους έως 120τ.μ.

Κατάλληλος για αρκετά μεγάλους χώρους. Πληθώρα λειτουργιών και ενδείξεων. Για αυτά που προσφέρει έχει πολύ καλή τιμή. Μάλιστα την στιγμή που γράφεται η λίστα βρίσκεται σε προσφορά.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα 5 καλύτερα αθόρυβα κλιμαστιστικά!

3.INVENTOR EVA II Pro Wi-Fi 20L

INVENTOR-EVA-II-Pro-Wi-Fi-20L

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Χειρισμός από το κινητό μέσω Wi-Fi
-Λειτουργία έξυπνης αφύγρανσης
–  3 επίπεδα ταχύτητας
–  Για χώρους έως 120τ.μ.

Όποιος ψάχνει ποιος είναι ο καλύτερος αφυγραντήρας σίγουρα θα πέσει πάνω σε αυτό το μοντέλο κατά την αναζήτηση. Φαίνεται να μην του λείπει τίποτα και το επιβεβαιώνουν και οι κάτοχοι στις κρητικές. Αν σας καλύπτει για το χώρο σας και είναι μέσα στο budget σας είναι από τις top επιλογές.

4.THOMSON THDH004E

THOMSON THDH004E

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Δοχείο 2,5L
-Minimal σχεδιασμός. Πλήκτρα αφής.
–  Για χώρους έως 45τ.μ.

Ο αφυγραντήρας ΤHOMSON THDH004, με δυνατότητα αφύγρανσης 10L / 24h, έχει minimal και slim σχεδίαση. Διαθέτει ηλεκτρονικό έλεγχο για την ρύθμιση του ποσοστού υγρασίας στον χώρο σας και ψηφιακή οθόνη με πλήκτρα αφής, καθώς επίσης και ένδειξη θερμοκρασίας περιβάλλοντα χώρου.
Διαθέτει αποσπώμενη μεγάλη δεξαμενή 2.5L με αυτόματη απενεργοποίηση και ηχητική ειδοποίηση όταν είναι πλήρης.Επιπλέον, ο χρονοδιακόπτης 24h σας επιτρέπει να ρυθμίσετε αυτόματη ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση. Χάρη στα περιστρεφόμενα ροδάκια και τις συμπαγείς του διαστάσεις μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε χώρο.

eshop

5.JURO-PRO Eco

JURO-PRO Eco

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Δοχείο 3,8L
-Αθόρυβος (38dB)
–  Για χώρους έως 80τ.μ.
-5 Χρόνια Εγγύηση

Αν οι λόγοι που αναγράφουμε παραπάνω είναι τα σημαντικά κριτήρια επιλογής σας τότε δεν χρειάζεται να κοιτάξετε παραπάνω. Πολύ καλό μοντέλο που δεν θα σας απογοητεύσει.

mediamarkt banner