Ο Καλύτερος εκτυπωτής . Οι 5 καλύτεροι για το σπίτι ή το γραφείο

Ψάχνετε ποιος είναι ο καλύτερος εκτυπωτής για το σπίτι ή το γραφείο σας ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Όλες μας οι επιλογές δίπλα στο όνομα θα γράφουν την τεχνολογία και το είδος μελανιών.

Αρκετοί δυσκολεύονται να κάνουν την σωστή αγορά μέσα από ένα σωρό από πολλές επιλογές στην αγορά εκτυπωτών. Δείτε εδώ τους καλύτερους εκτυπωτές και διαλέξτε αυτό που θα καλύψει τις ανάγκες σας!

1. Samsung Xpress SL-M2026W ( Laser , Μονόχρωμος)

Samsung Xpress SL-M2026W

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Ταχύτητα εκτύπωσης
-Κόστος γεμίσματος μελανιών
– Εκτύπωση μέσω  Wi-Fi 

Ένα από τα best seller στην κατηγορία του. Ιδανικός για μικρά γραφεία ή σπίτια που δεν κάνουν έγχρωμες εκτυπώσεις και θέλουν να γίνονται όλα απλά και γρήγορα. Αν αυτές είναι οι ανάγκες σας , σίγουρα θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος εκτυπωτής για να αγοράσετε. Επίσης μην ξεχνάμε το κόστος εκτύπωσης που στον συγκεκριμένο για το γέμισμα είναι μικρό.

public banner

2. HP DESKJET 2130 (Inkjet, Έγχρωμος)

HP DESKJET 2130

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Τιμή
-Ενσωματωμένο Scanner
– Κόστος μελανιών

Κατάλληλος κυρίως για σπίτια και χρήστες που περιστασιακά θα εκτυπώνουν και κάποια έγχρωμα έγγραφα. Η ταχύτητα και τα δοχεία μελανιού μπορεί να μην είναι τα καλύτερα της αγοράς, αλλά τόσο το κόστος της συσκευής, όσο και τον μελανιών τα αντισταθμίζουν.

eshop

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα 5 καλύτερα αθόρυβα κλιμαστιστικά!

3. HP Laser 107a (Laser , Μονόχρωμος)

HP LASERJET PRO M15A

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Μέγεθος
-Ταχύτητα εκτύπωσης
– Ποιότητα εκτύπωσης

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή ο μικρότερος επιτραπέζιος εκτυπωτής στον κόσμο. Η Hp είναι εδώ και χρόνια από τις κορυφαίες επιλογές στους laser εκτυπωτές. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, και ποιοτικές εκτυπώσεις είναι πράγματα που σίγουρα θα σας προσφέρει ο  Hp 107a.

mediamarkt banner

 

4. HP DeskJet Advantage 5075 (Inkjet, Έγχρωμος)

HP DeskJet Advantage 5075

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Design
– Εκτύπωση διπλής όψης
– Εκτύπωση μέσω  Wi-Fi 

Με εσνωματομένο scanner και δυνατότητα εκτύπωσης από το smartphone σου. Σε συνδυασμό με το πανέμορφο design του και το κόστος εκτύπωσης τον βάζουν εύκολα στη λίστα για τον καλύτερο εκτυπωτή. Επίσης κάτι που αναζητούν πολλοί, διαθέτει λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης.

mediamarkt banner

5. Lexmark B2338dw (Laser , Μονόχρωμος)

Lexmark B2338dw

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Σύνδεσημότητα (LAN, Wi-Fi ,USB)
– Μεγάλος μηνιαίος κύκλος εκτπώσεων
– Εκτύπωση Διπλής Όψης

Μια πάρα πολύ καλή all around επιλογή. Κάνει πολλά σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Δεν θα σας απογοητεύσει και η ποιότητα με την ταχύτητα του θα καλύψει την λίγο μεγαλύτερη τιμή.

public banner