Οι καλύτεροι φούρνοι μικροκυμάτων. 5 καλές επιλογές

Ψάχνετε ποιοι είναι οι καλύτεροι φούρνοι μικροκυμάτων για το σπίτι σας ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Από οικονομικούς με μικρότερη ισχυ ,σε πιο τεχνολογικά προηγμένες λύσεις και καλύτερη ποιότητα υλικών  .

Περιεχόμενα καλύτεροι φούρνοι μικροκυμάτων

1. ARIELLI MG720C4E GRILL

ARIELLI MG720C4E GRILL Φούρνος Μικροκυμάτων

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Τιμή
-Grill
– Μέγεθος 

Ιδανικός για κουζίνες με περιορισμένο χώρο λόγω μεγέθους. Ιδανικό για άτομα που θα κάνουν βασική χρήση. Στα πλεονεκτήματα είναι ότι διαθέτει και grill. Αρκετά οικονομικός φούρνος 20λίτρων που για τα λεφτά του κάνει καλή δουλειά .

Τιμή:51.90€

eshop

2.SAMSUNG MG23F301TAS

SAMSUNG MG23F301TAS Φούρνος Μικροκυμάτων

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Αξιοπιστία Samsung
-Design
– Μέγεθος θαλάμου 23L

Μοναδικός σύγχρονος σχεδιασμός σε μαύρο-μεταλλικό χρώμα, ο φούρνος αυτός ξεπερνά τους υπολοίπους στην κατηγορία του λόγω της εξαιρετικής αισθητικής του, την λειτουργία ECO για εξοικονόμηση ρεύματος και το κεραμικό εσωτερικό του. Πέρα από την λειτουργία ξεπατώματος, εξοπλίζεται με άλλες 19 λειτουργίες ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε.

Τιμή:99.89€

kotsovolos shop banner

3.OK OMW 1214

OK OMW 1214 Φούρνος Μικροκυμάτων

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Χρώμα
-17L

Μαύρος με χωρητικότητα 17 λίτρων. Είναι αναλογικός που σημαίνει ότι η κατασκευαστική αντοχή του είναι αρκετά καλή, αν και συνοδεύεται με εγγύηση 2 ετών. Σχετικά ελαφρύς με όμορφο σχεδιασμό, χωρίς όμως λειτουργίες Grill, ατμού ή αυτόματα προγράμματα. Μια καλή επιλογή για όποιον δεν χρειάζεται έναν φούρνο για βαριά χρήση, αλλά να τον κρατήσει για αρκετό καιρό.

Τιμή:74.90€

skroutz banner

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα 5 καλύτερα μίξερ!

4.BOSCH HMT 84M451

Φούρνος Μικροκυμάτων BOSCH HMT 84M451

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Inox
-Design
– Μέγεθος θαλάμου 25L

Ο φούρνος της BOSCH με χωρητικότητα 25 λίτρων και 5 επίπεδα ισχύος προσφέρει 4 προγράμματα ξεπαγώματος και 7 αυτόματα. Χωρίς λειτουργία Grill, με εγγύηση 2 ετών, φτιαγμένος από INOX αποτελεί ίσως μία από τις καλύτερες επενδύσεις για την κουζίνα σας.

Τιμή:129.50€

eshop

5.MORRIS K93210 MW

Φούρνος Μικροκυμάτων MORRIS K93210 MW

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Διπλό πιάτο
– Μέγεθος θαλάμου 20L

Μία εξαιρετική επιλογή για την οικογένεια, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα προσθήκης ραφιού για εισαγωγή δεύτερου πιάτου και η σύγχρονη τεχνολογία του προσφέρει ομοιόμορφο ζέσταμα, δυνατότητα ξεπαγώματος και κλειδώματος για παιδιά. Με λειτουργία ECO, καθαρισμού με ατμό και αυτόματα προγράμματα μαγειρέματος ο φούρνος Morris είναι μία επένδυση για όλη την οικογένεια.

Τιμή:99€

public shop banner