Οι καλύτεροι 3D εκτυπωτές. 5 επιλογές για να διαλέξετε

Όσο οι 3D printers γίνονται πιο προσιτοί οικονομικά, τόσο πιο πολλοί ενδιαφέρονται για αγορά! Ακολουθεί λίστα με τους 5 πιο δημοφιλής σε πωλήσεις και καλύτεροι 3D εκτυπωτές. Η λίστα είναι με συνεργασία από το Gearbest και μαζί με το link θα υπάρχει κουπόνι έξτρα έκπτωσης !

Διαβάστε ακόμα το άρθρο μας για να παραγγείλετε εύκολα και γρήγορα από Gearbest :

Τα καλύτερα κινέζικα μαγαζιά και πως να παραγγείλετε από αυτά!

1.Anet E10 Aluminum Frame

Πάρα πολύ καλή επιλογή γενικότερα και ίσως η καλύτερη στην κατηγορία τιμής του. Γενικά η Anet είναι από τις αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο των 3D εκτυπωτών. Οπότε το συγκεκριμένο μοντέλο με αλουμινένιο κορμό και πολύ καλή ταχύτητα εκτύπωσης αποτελεί άψογη πρόταση. Το “κρεβάτι” εκτύπωσης θα μπορούσε να ήταν λίγο μεγαλύτερο αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα αποτελέσει πρόβλημα.

2.Tronxy X1 Desktop 3D Printer

Entry – Level μοντέλο και σε τιμή και σε ποιότητα. Ιδανικό για κάποιον που θα αγοράσει τον πρώτο του 3D εκτυπωτή. Η τιμή είναι κοντά στα 100ε . Ότι πρέπει για κάποιον που δεν θέλει να δώσει πολλά χρήματα και θέλει να κάνει μικρές εκτυπώσεις σπίτι του.


3. Anet A8 Desktop 3D Printer

Αντίστοιχη περίπτωση με τον Tronxy X1. Με λίγο μεγαλύτερο κόστος, αλλά με πολλές χιλιάδες παραπάνω κατόχους. Πολύ δοκιμασμένος εκτυπωτής από πάρα πολλούς κατόχους. Λόγω της δημοτικότητάς του δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες και οδηγούς χρήσης.


4.Creality3D CR – 10 3D Printer

Λίγο πιο ακριβή πρόταση, αλλά σίγουρα αξίζει τα παραπάνω λεφτά. Πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, αξιόπιστη εταιρεία και μεγάλη επιφάνεια εκτύπωσης 300 x 300 x 400 mm .

5.Anet A6 3D Desktop Printer

Παρόμοιος με τον Anet A8, αλλά ένα σκαλί πάνω σε ποιότητα κατασκευής και μέγεθος εκτύπωσης. Ότι καλύτερο σε τιμές 140ε-200ε.


Επίσης μην ξεχάσετε. Οι καλύτεροι 3d εκτυπωτές θέλουν και καλά αναλώσιμα!

1. CCTREE PLA 3D Printer Filament


2.20PCS 5m 1.75mm Sunlu ABS 3D Printer Filament


3.K-Camel 340M 1.75mm ABS Filament 3D Printer Material