Ο καλύτερος αφυγραντήρας. Οι 5 καλύτερες επιλογές αθόρυβου αφυγραντήρα 2021/2022

Ψάχνετε ποιος είναι ο καλύτερος αφυγραντήρας για το σπίτι σας ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Επιλογές για διαφορετικά σπίτια και με πλήθος λειτουργιών ! 

Η επιλογή όμως δεν είναι εύκολη και ο καθένας πρέπει να κάνει επιλογή ανάλογα το χώρο και τις ανάγκες του. Το πόσο αποτελεσματική θα είναι η συσκευή εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες. Όπως, την περιοχή,την εποχή , τα υλικά του χώρου και το μέγεθος του χώρου.

Περιεχόμενα καλύτερος αφυγραντήρας

 

1.KULLHAUS ALPHA Q13L

αφυγραντήρας kullhaus alpha q13l

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Πολύ Χαμηλή κατανάλωση
-Αθόρυβος
–  Για χώρους έως 80τ.μ.

Πολύ αξιόπιστη πρόταση και σε πολύ καλή τιμή. Ξεχωρίζει για το μέγεθός του , την μικρή κατανάλωση και τα χαμηλά επίπεδο θορύβου. Το μέγεθος του δοχείου νερού είναι χωρητικότητας 13 λίτρων. Στα πολύ θετικά τα 5 χρόνια εγγύησης και οι έξτρα λειτουργίες που προσφέρει πέρα από την γενικά απλή λειτουργία του.
Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε την παρουσίαση εδώ μας καθώς βρίσκεται στην κατοχή μας το συγκεκριμένο μοντέλο.

Τιμή:180€

plus4u banner

2.Meaco 25L Platinum Ultra Low Energy

Meaco 25L Platinum Ultra Low Energy αφυγραντήρας

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Απόδοση 25λίτρα ανά 24ώρες. Δοχείο 5 λίτρων.
-Επίπεδα θορύβου (45dB)
–  Για χώρους έως 180τ.μ.

Κατάλληλος για αρκετά μεγάλους χώρους. Πληθώρα λειτουργιών και ενδείξεων. Για αυτά που προσφέρει έχει πολύ καλή τιμή. Μάλιστα την στιγμή που γράφεται η λίστα βρίσκεται σε προσφορά.

Τιμή:384€

eshop

3.INVENTOR EVA ION PRO WIFI

αφυγραντήρας INVENTOR EVA ION PRO WIFI 1

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Χειρισμός από το κινητό μέσω Wi-Fi
-Λειτουργία έξυπνης αφύγρανσης
–  3 επίπεδα ταχύτητας
–  Για χώρους έως 100τ.μ.

Όποιος ψάχνει ποιος είναι ο καλύτερος αφυγραντήρας σίγουρα θα πέσει πάνω σε αυτό το μοντέλο κατά την αναζήτηση. Φαίνεται να μην του λείπει τίποτα και το επιβεβαιώνουν και οι κάτοχοι στις κρητικές. Αν σας καλύπτει για το χώρο σας και είναι μέσα στο budget σας είναι από τις top επιλογές.

Τιμή:249€

mediamarkt banner

 

4.HEINNER HDU-M10

HEINNER HDU-M10 αφυγραντήρας

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Δοχείο 3L
-Combact σχεδιασμός.
–  Για χώρους έως 31τ.μ.

Μια φτηνή πρόταση για μικρούς χώρους που απλά θέλετε να απομακρύνεται την υγρασία. Ο αφυγραντήρας HDU-M10 της HEINNER, με δυνατότητα αφύγρανσης 10L / 24h, έχει όμορφη και combact σχεδίαση.
Διαθέτει αποσπώμενη μεγάλη δεξαμενή 3L με αυτόματη απενεργοποίηση και ηχητική ειδοποίηση όταν είναι πλήρης.

Τιμή:109€

eshop

5.JURO PRO R290 SUPREME

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ JURO PRO R290 SUPREME 16L

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Δοχείο 2,8L
-Αθόρυβος (32,7dB)
–  Για χώρους έως 80τ.μ.
-10 Χρόνια Εγγύηση Συμπιεστή

Αν οι λόγοι που αναγράφουμε παραπάνω είναι τα σημαντικά κριτήρια επιλογής σας τότε δεν χρειάζεται να κοιτάξετε παραπάνω. Πολύ καλό μοντέλο που δεν θα σας απογοητεύσει.
Απομάκρυνε την υγρασία από τον χώρο σου αποτελεσματικά με μοναδική οικονομία κατανάλωσης (μόνο 225W). Ο πιο αθόρυβος στην κατηγορία του, με μεγάλη κάλυψη μέχρι 80m2. Απόλαυσε κορυφαία αξιοπιστία με τον περιστροφικό συμπιεστή GMCC-TOSHIBA. Δημιούργησε ένα υγιεινό περιβάλλον με φίλτρο ενεργού άνθρακα, φίλτρο σκόνης και ιονιστή.

Τιμή:259€

mediamarkt banner

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα 5 καλύτερα αθόρυβα κλιμαστιστικά!