Το καλύτερο φουρνάκι νυχιών . 5 Εξαιρετικές Επιλογές

Ψάχνετε το καλύτερο φουρνάκι νυχιών; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ανάμεσα στα καλύτερα φουρνάκια νυχιών για τις ανάγκες σας. Περιλαμβάνονται επιλογές για όλες τις κατηγορίες τιμών και χαρακτηριστικών.

1.ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΝΥΧΙΩΝ LAFE NAIL DRYER

ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΝΥΧΙΩΝ LAFE NAIL DRYER

Το επαγγελματικό υβριδικό μανικιούρ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για όμορφα χέρια. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι, πάνω απ ‘όλα, η υψηλή ανθεκτικότητα, η οποία μπορεί να επιτευχθεί με σκλήρυνση με υπεριώδη ακτινοβολία. Η επιλογή του λαμπτήρα που χρησιμοποιούμε για τη διόρθωση των βερνικιών είναι πολύ σημαντική – χάρη σε αυτό, το μανικιούρ μας είναι μακράς διαρκείας και αποτελεσματικό. Η λάμπα LAFE LAM002 UV είναι μια επαγγελματική συσκευή που σας επιτρέπει να φτιάξετε ένα μανικιούρ προσαρμοσμένο στο καλύτερο σαλόνι ομορφιάς.

Τιμή:25€

eshop

2. Φουρνακι Νυχιων LED-Ψηφιακο SUN5 Holographic Mirror – 48W 400gr

Φουρνακι Νυχιων LED-Ψηφιακο SUN5 Holographic Mirror – 48W 400gr

Το επαγγελματικό φουρνάκι Sun 5 περιέχει 24 led, στρατηγικά τοποθετημένα ώστε να μην υπάρχουν «νεκρές ζώνες» εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση, χωρίς απώλειες στον πολυμερισμό. Ένα από τα πλεονεκτήματα του είναι το διπλό μήκος κύματος ( 365 & 405 nm) για άμεσο πολυμερισμό σε όλα τα υλικά, ανεξαρτήτως εταιρείας και σύστασης του προϊόντος.

Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ιδανική για συνεχόμενη και εντατική χρήση χωρίς να προκαλεί την αίσθηση του «καψίματος» κατά τον πολυμερισμό.

Τιμή:31€

bequeenpro banner

3. Φουρνάκι Νυχιών Purple Professional Led 9+9 400gr

Φουρνάκι Νυχιών Purple Professional Led 9+9 400gr

Φουρνάκι με 9 λάμπες led και 9 λάμπες uv τελευταίας τεχνολογίας. Touch screen. Έχει 4 προγράμματα (30s,45s,60s,90s) και τεχνολογία με αισθητήρα!

Τιμή:125€

bequeenpro banner

4.Φουρνάκι Νυχιών με Λάμπα UV 9W για Μανικιούρ Πεντικιούρ

Φουρνάκι νυχιών ροζ με Λάμπα UV 9W για Μανικιούρ Πεντικιούρ

Φουρνάκι Μανικιούρ & Πεντικιούρ με λάμπα UV Υπεριώδους Ακτινοβολίας.
Μικρό σε μέγεθος για φορητότητα και εύκολη μεταφορά.
Διαθέτει μια λάμπα UV για το στέγνωμα του ειδικό τζελ μόνιμου μανικιούρ που έχετε τοποθετήσει στα νύχια, με ασφάλεια και σε σύντομο χρόνο, προσδίδοντας άριστο αποτέλεσμα πολυμερισμού των βερνικιών.

Τιμή:11,90€

beautyware

5.Φουρνακι LED – CCFL Diamond Oem (Αυτοματο) -36 watt 400gr

Φουρνάκι νυχιών LED – CCFL Diamond Oem (Αυτοματο) -36 watt 400gr

Επαγγελματικό φουρνάκι 36W κατάλληλο για πολυμερισμό ημιμόνιμου και GEL με αισθητήρα. Το φουρνάκι αποδίδει 36W συνδυαστικά, λάμπα LED 24 W και υψηλή ισχύς λάμπα CCFL 12W. Το σχήμα «διαμάντι» που φέρει το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή φουρνάκια σε ολόκληρο τον κόσμο. Φέρει 3 ρυθμίσεις χρόνου: 30s – 60s-120s Το κάτω μέρος της βάσης είναι αποσπώμενο ανάλογα με το αν θα χρησιμοποιηθεί για μανικιούρ ή πεντικιούρ. Διάρκεια ζωής: 30000-50000 ώρες.

Από τα καλύτερα φουρνάκια νυχιών που θα βρείτε στην αγορά.

Τιμή:63€

bequeenpro banner

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα καλύτερα πιστολάκια μαλλιών!