Ψάχνετε τo καλύτερο ebook reader ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Τα ebook readers είναι μια στροφή της τεχνολογίας προς πιο παραδοσιακές πρακτικές, τα βιβλία. Μοιάζουν με μικρά tablets, αλλά με πολύ λιγότερες δυνατότητες και εκεί κρύβεται η ελκυστικότητά τους. Το καλύτερο ebook reader είναι σχετικό και εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Είναι ιδανικά για τους μανιακούς βιβλιοφάγους. Eκείνους που θέλουν να διαβάζουν συνεχώς και παντού, προστατεύοντας τα μάτια τους και τον εαυτό τους από περιττές περισπάσεις προσοχής. Τα e-book readers δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν συνέχεια κοντά τους μια τεράστια βιβλιοθήκη, χωρίς την εξάρτιση της επαναφόρτισης των tablet.

Περιεχόμενα Άρθρου

Amazon Kindle 11 | Τιμή: €159

Βασική επιλογή με μεγάλη αξία

Το Kindle 11 (2022) προσφέρει μια βασική επιλογή eReader σε προσιτή τιμή. Διαθέτει οθόνη 6 ιντσών E Ink για ευκρινή ανάγνωση, ελαφρύ και compact σχεδιασμό για άνετη μεταφορά, καθιστάμενο ιδανικό για όσους αναζητούν μια οικονομική λύση για την αγαπημένη τους συνήθεια.

✅Οθόνη 6 ιντσών E Ink.

✅Ελαφρύ και compact σχεδιασμός.

✅Καλή τιμή.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐⭐ (6000+ χρήστες)

Kobo Clara HD | Τιμή: €140

Κορυφαία ευκρίνεια σε compact μέγεθος

Το Kobo Clara HD ξεχωρίζει για την οθόνη 6 ιντσών υψηλής ανάλυσης (300 ppi) που προσφέρει κορυφαία ευκρίνεια, διατηρώντας παράλληλα compact μέγεθος. Διαθέτει επίσης εργονομικό σχεδιασμό, αδιάβροχη κατασκευή και ενσωρετωμένο λεξικό για άνετη και ευχάριστη ανάγνωση.

✅Οθόνη 6 ιντσών υψηλής ανάλυσης (300 ppi).

✅Εργονομικός σχεδιασμός και αδιάβροχη κατασκευή.

✅Υποστηριζόμενες 14 μορφές αρχείων.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐⭐ (30+ χρήστες)

PocketBook Verse | Τιμή: €130

Premium σχεδιασμός και μεγάλη οθόνη.

Το PocketBook Verse συνδυάζει premium σχεδιασμό από ανακυκλωμένα υλικά με μια ευκρινή οθόνη 6.6 ιντσών E Ink και φωτισμό. Η αδιάβροχη κατασκευή και η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας το καθιστούν ιδανικό για ανάγνωση εν κινήσει, ενώ η κομψή εμφάνιση του ξεχωρίζει.

✅Οθόνη 6.6 ιντσών E Ink με φωτισμό.

✅Premium σχεδιασμός από ανακυκλωμένα υλικά.

✅Αδιάβροχη κατασκευή και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐⭐ (900+ χρήστες)

Kobo Libra 2 | Τιμή: €220

Άνετη ανάγνωση με κουμπιά και μεγάλη χωρητικότητα.

Το Kobo Libra 2 διαθέτει ασύμμετρο σχεδιασμό με άνετα κουμπιά εναλλαγής σελίδων, μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης βιβλίων και αδιάβροχη κατασκευή, καθιστάμενο ιδανικό για άνετη ανάγνωση εν κινήσει.

✅Ασύμμετρη σχεδίαση με άνετα κουμπιά εναλλαγής σελίδων.

✅Μεγάλη χωρητικότητα 32GB.

✅Αδιάβροχη κατασκευή.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐⭐ (2000+ χρήστες)

Amazon Kindle Paperwhite | Τιμή: €206

Κλασσική επιλογή με ισορροπημένα χαρακτηριστικά.

Το Amazon Kindle Paperwhite αποτελεί μια κλασσική επιλογή eReader με ισορροπημένα χαρακτηριστικά. Διαθέτει οθόνη 6.8 ιντσών E Ink με ρυθμιζόμενο θερμό φως για ανάγνωση τη νύχτα, μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης, ενσωρετωμένο λεξικό και δυνατότητα αναπαραγωγής audiobooks, καθιστάμενο κατάλληλο για ευρύ φάσμα αναγκών.

✅Οθόνη 6.8 ιντσών E Ink με ρυθμιζόμενο θερμό φως.

✅Χωρητικότητα 8GB.

✅Λειτουργία audiobook.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐⭐ (15+ χρήστες)

Δείτε ακόμα

Τα 5 καλύτερα επιτραπέζια για παρέα

Αν ψάχνετε τα καλύτερα επιτραπέζια για παρέα ώστε να περάσετε ένα τέλειο βράδυ με γέλιο και ανταγωνισμό σας έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις. Όταν μαζεύεστε με την παρέα, τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι μια διαχρονική επιλογή για διασκέδαση. Ας δούμε μερικά από

Οι 5 καλύτερες φριτέζες αέρος

Ψάχνετε τις καλύτερες φριτέζες αέρος ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το καλύτερο air fryer σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Το air fryer είναι συσκευή που συναντάμε όλο και πιο συχνά στα σπίτια μιας και συνδυάζει ταχύτητα

Τα καλύτερα Bluetooth ηχεία. Οι 5 καλύτερες επιλογές

Ψάχνετε τα καλύτερα Bluetooth ηχεία; Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική παντού! Εδώ είναι τα 5 κορυφαία Bluetooth ηχεία που επιλέξαμε για να αναβαθμίσετε την ηχητική σας εμπειρία, είτε βρίσκεστε σπίτι, είστε σε πάρτι ή απολαμβάνετε μια βόλτα στην εξοχή. Περιεχόμενα