Τo καλύτερο ebook reader . Οι 5 καλύτερες επιλογές

Ψάχνετε τo καλύτερο ebook reader ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Τα ebook readers είναι μια στροφή της τεχνολογίας προς πιο παραδοσιακές πρακτικές, τα βιβλία. Μοιάζουν με μικρά tablets, αλλά με πολύ λιγότερες δυνατότητες και εκεί κρύβεται η ελκυστικότητά τους. Το καλύτερο ebook reader είναι σχετικό και εξαρτάται από τις ανάγκες σας.

Είναι ιδανικά για τους μανιακούς βιβλιοφάγους. Eκείνους που θέλουν να διαβάζουν συνεχώς και παντού, προστατεύοντας τα μάτια τους και τον εαυτό τους από περιττές περισπάσεις προσοχής. Τα e-book readers δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν συνέχεια κοντά τους μια τεράστια βιβλιοθήκη, χωρίς την εξάρτιση της επαναφόρτισης των tablet.

Παρακάτω παρουσιάζουμε 5 από τις καλύτερες επιλογές της αγοράς.

 

1.Amazon Kindle Paperwhite

Amazon Kindle Paperwhite Black

Κριτικές :

10+ Κριτικές

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Αδιάβροχο
-Μπαταρίας εως 6 εβδομάδες
-Υποστήριξη

Το λεπτότερο, ελαφρύτερο Kindle Paperwhite ως τώρα, με κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό, ώστε να μπορείτε να διαβάζετε άνετα για ώρες. Διαθέτει την εξαιρετική οθόνη 300 ppi, ασπρόμαυρη Paperwhite,ανάγνωση κείμενου ποιότητας σαν χαρτί και διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο από την προηγούμενη γενιά. Επιπλέον, μια φόρτιση της μπαταρίας διαρκεί εβδομάδες!

skroutz banner

2.Kobo Clara HD

kobo clara hd black

Κριτικές :

15+ Κριτικές

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Οθόνη
-Ευρεία Υποστήριξη τύπου αρχείων χωρίς μετατροπή

Κοιτώντας τα χαρακτηριστικά θα έλεγε κανείς ότι είναι μια εναλλακτική του Paperwhite, χωρίς να είναι της Amazon. Οπότε μιλάμε για μια πάρα πολύ καλή συσκευή που θα την προτιμήσουν όσοι δεν “συμπαθούν” την Amazon και δεν θέλουν να βρίσκονται στο οικοσύστημα τον συσκευών της. Επιπλέον, παρότι είναι οικονομικότερη συσκευή σε σχέση με τις υπόλοιπες της εταιρείας, εξοπλίζεται στην οθόνη με την τεχνολογία ComfortLight PRO. Σας εξασφαλίζει μια φυσική εμπειρία ανάγνωσης χωρίς να σας δημιουργεί πρόβλημα στον ύπνο.

eshop

3.KOBO LIBRA H2O WHITE 7

KOBO LIBRA H2O WHITE 7

Κριτικές :

5+ Κριτικές

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Φυσικά πλήκτρα
-Οθόνη 7ιντσών
-Ευρεία Υποστήριξη τύπου αρχείων χωρίς μετατροπή

 

Μια πιο ακριβή αλλά παράλληλα κορυφαία συσκευή στην αγορά όσο αναφορά το καλύτερο ebook reader . Εξοπλίζεται με σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά της κορυφαίας πρότασης των Kindle (Oasis), αλλά επιλέγουμε στην λίστα μας το Kobo Libra γιατί διαβάζει κατευθείαν πολύ περισσότερους τύπους αρχείων χωρίς να χρειάζεται μετατροπή όπως οι συσκευές Kindle. Οπότε έχουμε, αδιάβροχο, φυσικά πλήκτρα για αλλαγή σελίδων, άψογη οθόνη και τεράστια μπαταρία.

eshop

4.Amazon Kindle Kids Edition

Amazon Kindle Kids Edition blue

Κριτικές:

5+ Κριτικές

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Ανθεκτικότητα
-Χαμηλή τιμή
– Λειτουργία περιορισμού περιχεομένου

Με χαρακτηριστικά παρόμοια με τις κανονικές εκδόσεις αλλά με κάποιες λεπτομέρειες ειδικά για παιδιά . Αρχικά διαθέτει πλαστική θήκη για να αντέξει χτυπήματα. Επίσης έρχεται με δωρεάν συνδρομή ενός έτους που περιλαμβάνει παιδικά βιβλία (στα αγγλικά).

skroutz banner

5.POCKETBOOK INKPAD 3

POCKETBOOK INKPAD 3

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Οθόνη 7,8ίντσες
-Υποστήριξη αρχείων εικόνων

Εξαιρετική συσκευή που προσφέρει τα πάντα στην μέγιστη ποιότητα. Από τα συνηθισμένα αρχεία, μέχρι .cbr ακόμα και αναπαραγωγή αρχείων mp3 για να μπορέσετε να συνοδεύσετε το διάβασμα σας με μουσική. Άψογη ποιοτικά οθόνη για πραγματικά ξεκούραστο διάβασμα.

eshop

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα καλύτερα android tv box !