Το καλύτερο GPS αυτοκινήτου. 3 Επιλογές για να μην χαθείτε ποτέ!

Ψάχνετε το καλύτερο gps αυτοκινήτου  ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και το budget σας.

Τα καλύτερα gps αυτοκινήτου αυτές προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες για να κάνετε το ταξίδι σας όπως το θέλετε(πιο γρήγορη διαδρομή,μικρότερη διαδρομή,διόδια,όρια ταχύτητας κτλπ). Το πρόβλημα, είναι ότι υπάρχουν εκατοντάδες συσκευές με παρόμοια χαρακτηριστικά να διαλέξει κάποιος . Σε αυτή τη λίστα προσπαθούμε να διαλέξουμε τις 5 επιλογές στην ελληνική αγορά από τις πιο φθηνές στις πιο ακριβές . Όλες οι συσκευές διαθέτουν πλοήγηση στα Ελληνικά.

1.TOM-TOM START 52

TOM-TOM START 52

Χάρτες για Ελλάδα και Ευρώπη με αναβαθμίσεις εφ’ όρου ζωής. Επίσης ενσωματωμένες λειτουργίες για αποφυγή διαδρομής, όρια ταχύτητας, και προβολή σημείων ενδιαφέροντος κατά μήκος της διαδρομής. Αν θέλετε κάτι σε μικρές διαστάσεις είναι ένα πολύ καλό gps αυτοκινήτου που η οθόνη του έχει μέγεθος 5 ίντσες.

Τιμή:199.90€

eshop

2.Garmin Drive 61 Lmt-s

Garmin Drive 61 Lmt-s

Ένα από τα καλύτερα GPS αυτοκινήτου αυτή τη στιγμή στην Ελληνική αγορά. Πολύ μεγάλη οθόνη 6,95ιντσών με υψηλή φωτεινότητα και ανάλυση. Εκτός των άλλων έξτρα,έρχεται με δωρεάν για πάντα, την υπηρεσία ενημέρωσης της κίνησης στον δρόμο .

Τιμή:153€

public banner
NAVITEL E500 GPS EU LIFETIME

Μια πολύ οικονομική επιλογή που προσφέρει τα βασικά και για την τιμή του σε σχέση με τον ανταγισμό στα gps αυτοκινήτου μάλλον περισσότερα από ότι θα περιμέναμε. Χάρτες 3D όλης της Ευρώπης, 5.000.000 σημεία ενδιαφέροντος , φωνητική καθοδήγηση και προειδοποίηση για κάμερες που ελέγχουν την ταχύτητα. Η ένταση της φωνητικής καθοδήγησης είναι σχετικά χαμηλή και το η ανάλυση της 5ιντσών οθόνης είναι 480×272 .

Τιμή:153€

eshop

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε τη λίστα μας: Το καλύτερο ηλεκτρικό ποδήλατο. 5 Καλές επιλογές