Το καλύτερο home cinema για το σπίτι σας. 5 καλές επιλογές

Ψάχνετε το καλύτερο home cinema για την απόλυτη εμπειρία κινηματογράφου στο σπίτι σας ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες και το budget σας.

Με τα ολοκληρωμένα συστήματα Home Cinema, απολαύστε κορυφαία ποιότητα ήχου, καθαρούς διαλόγους και ρεαλιστικό ήχο surround για άψογη συνοδεία της εικόνας. Πολλοί κάνουν λάθος να επενδύσουν μόνο σε τηλεόραση, αλλά η αλήθεια είναι ότι χωρίς καλό ήχο χάνεται η μισή εμπειρία.

Περιεχόμενα καλύτερο home cinema

 

1.Sony HT-S20R

Sony HT-S20R Set Home Cinema

Ζήσε στην καρδιά της δράσης με τo Home Cinema HT-S20R με soundbar. Με αυθεντικό ήχο Surround 5.1 καναλιών, συνολική ισχύ εξόδου 400 mW και τεχνολογία Dolby Digital θα νιώθεις ότι βρίσκεσαι μέσα στην ταινία.

kotsovolos shop banner

2.LG LHB655NW

Με συνολική ισχύ 1000 Watt και αναπαραγωγή 3D Blu-ray, το home theater της LG LHB655NW θα φέρει τον κινηματογράφο στο σαλόνι σου. Με συνολικά 5 ηχεία, εκ των οποίων τα πίσω είναι ασύρματα και 1 δυνατό subwoofer, θα απολαμβάνεις ταινίες, μουσική και τηλεοπτικά προγράμματα με υψηλή ευκρίνεια ενώ η δυνατότητα αναπαραγωγής 3D Blu-ray θα σε συναρπάσει από το πρώτο δευτερόλεπτο. Σύνδεσε τα ασύρματα ηχεία με το home theater και άκου το ίδιο ή διαφορετικό τραγούδι σε άλλα δωμάτια του σπιτιού ή κάνε streaming της αποθηκευμένης μουσική στο smartphone, laptop ή tablet ασύρματα μέσω Bluetooth. Μέσα από την εφαρμογή LG Remote App θα μπορείς να παρακολουθήσεις στην τηλεόραση τα καλύτερα βίντεο του Internet ενώ χάρη στη θύρα USB, θα πραγματοποιήσεις τόσο αναπαραγωγή από δίσκο HDD ή USB Stick αλλά και εγγραφή μουσικής από CD ή ραδιοφωνικούς σταθμούς.

public shop banner

3.LG LHB 625 M

LG LHB 625 M

Με συνολική ισχύ 1000 Watt και αναπαραγωγή 3D Blu-ray, το LG LHB625 θα φέρει τον κινηματογράφο στο σαλόνι σου. Με συνολικά 5 ηχεία και 1 δυνατό subwoofer, θα απολαμβάνεις ταινίες, μουσική και τηλεοπτικά προγράμματα με υψηλή ευκρίνεια ενώ η δυνατότητα αναπαραγωγής 3D Blu-ray θα σε συναρπάσει από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Σύνδεσε τα ηχεία με το home theater και άκου το ίδιο ή διαφορετικό τραγούδι σε άλλα δωμάτια του σπιτιού ή κάνε streaming της αποθηκευμένης μουσική στο smartphone, laptop ή tablet μέσω Bluetooth. Μέσα από την εφαρμογή LG Remote App θα μπορείς να παρακολουθήσεις στην τηλεόραση τα καλύτερα βίντεο του Internet ενώ χάρη στη θύρα USB, θα πραγματοποιήσεις τόσο αναπαραγωγή από δίσκο HDD ή USB Stick αλλά και εγγραφή μουσικής από CD ή ραδιοφωνικούς σταθμούς.

kotsovolos shop banner

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα 5 καλύτερα Bluetooth ακουστικά!

4.PANASONIC SC-BTT465

PANASONIC SC-BTT465

1000W (RMS) Έξυπνο home cinema. Blu-ray 2D / 3D με ασύρματο τηλεχειριστήριο. Ισχυρός ήχος Surround 5.1 καναλιών για ποιοτικό ήχο με ισχυρό subwoofer bass-reflex.

eshop

5.SONY BDV-E2100

SONY BDV-E2100

Τα τελευταία Home Cinema συστήματα της Sony ακολουθούν την καινούργια σχεδίαση Sense of Quartz. Είναι εμπνευσμένη από τις αιχμηρές γωνίες και τις λείες έδρες του καθαρού χαλαζία. Από τα ηχεία μέχρι τα τηλεχειριστήρια, κάθε στοιχείο προσδίδει μια αίσθηση εκλεπτυσμένου, διακριτικού στιλ στο χώρο σου. Παρακολούθησε 2D και 3D Blu-ray Disc ή DVD σε Full HD ανάλυση με φυσικά χρώματα και εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Ακόμη και τα online βίντεο αναπαράγονται ομαλότερα σε σχέση με τον υπολογιστή σου, χάρη στις έξυπνες βελτιώσεις εικόνας. Εξοπλισμένο με DLNA ώστε να μπορείς να κάνεις streaming τα αρχεία από άλλες smart συσκευές .

public shop banner