Μάσκες προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος

Το πρόσωπο μας χρειάζεται συχνή περιποίηση και βαθύ καθαρισμό,ώστε να είναι συνέχεια λαμπερό και όμορφο!Ανάλογα τις ανάγκες της επιδερμίδας σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη μάσκα ώστε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!Με σωστή χρήση και περίπου δύο φορές την εβδομάδα η επιδερμίδα σας θα λάμπει και θα φαίνεται πιο ξεκούραστη!

1.Bioselect Soothing Face Mask (100ML)

 

Απαλυντική και ενυδατική μάσκα προσώπου για κουρασμένα δέρματα. Οι απορροφητικές ικανότητες του λευκού αργίλου καθαρίζουν σε βάθος απομακρύνοντας τους ρύπους που προκαλούν θαμπάδα, ενώ το Dictamelia. Tο εκχύλισμα γλυκόριζας και η αλόη ενυδατώνουν και καταπραΰνουν το δέρμα.

2.Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask

Για τις κυρίες με ακμή και λιπαρή επιδερμίδα αυτή η μάσκα προσώπου είναι ότι χρειάζεστε!Γνωρίσετε πως όσες έχετε επιδερμίδα με σπυράκια τα peeling δεν αποτελούν σύμμαχο σας,αντιθέτως θα έλεγα.Παρόλα αυτά,με κάποιο τρόπο πρέπει να γίνει η σωστή απολέπιση ώστε να έχετε μια πιο καθαρή και όμορφη επιδερμίδα,αυτή λοιπόν είναι η μάσκα που χρειάζεστε!

3.Natura Siberica Northern soap

Αγαπημένο προϊόν για βαθύ καθαρισμό προσώπου και για όλες τις επιδερμίδες!Αδειάζει τους πόρους και λειαίνει την επιδερμίδα σας.Πολύ πρακτικό για κυρίες με ακμή,εφόσον με το συγκεκριμένο προϊόν αποφεύγουν πάλι την απολέπιση με peeling που τις τραυματίζει!

4.Youth Lab – Thirst Relief Mask 50ml 

Μάσκα για βαθιά ενυδάτωση προσώπου,γιατί μην ξεχνάτε πως η ενυδάτωση είναι απαραίτητη κυρίως στο πρόσωπο σας και κυρίως για ηλικίες άνω των 25 ετών,όπου είναι και το σημείο από το οποίο πρέπει να αρχίσετε να προσέχετε λίγο περισσότερο την επιδερμίδα σας!Αυτή η μάσκα λοιπόν θα σας χαρίσει την ενυδάτωση που χρειάζεστε καθώς και έντονη λάμψη!

5.Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask

Εμπνευσμένη από τα αφρικανικά επουλωτικά και καταπραϋντικά τελετουργικά, η δική μας 100% vegetarian, απολαυστική μάσκα προσώπου από μέλι περιέχει μέλι από το Εμπόριο με Κοινότητες, έλαιο marula και ελαιόλαδο για μια πολυτελή εμπειρία. Ακόμη παρασκευάζεται χωρίς parabens, παραφίνες, σιλικόνη ή mineral oils.