fbpx
psugeia_feature

Οι 10 καλύτεροι ψυγειοκαταψύκτες της αγοράς 2019

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου

Λίστα που περιλαμβάνει 10 από τους καλύτερους ψυγειοκαταψύκτες που θα μπορούσε να βρει κάποιος στην ελληνική αγορά. Επιλογές για όλες τις τιμές και ανάγκες. Με έμφαση στην οικονομική κατανάλωση όλες οι επιλογές είναι το λιγότερο ενεργειακής κλάσης Α++ που εξασφαλίζει τουλάχιστον 40% λιγότερη κατανάλωση ρεύματος από ότι οι συσκευές της ενεργειακής κλάσης Α

 

1. Crown DF 111A

Μικρό ψυγείο κατάλληλο για γραφεία και φοιτητές. Με αυτόματη απόψυξη στην συντήρηση και αντιβακτηριδιακή επένδυση. Με 3 ράφια στην πόρτα και 2 στον χώρο συντήρησης, όλα θα βρουν την θέση τους!

 

2. Pitsos Pknb36nw30

 

 

Ενεργειακής κλάσης Α++ που καταναλώνει τουλάχιστον 40% λιγότερο ρεύμα από αυτό που καταναλώνουν οι συσκευές της ενεργειακής κλάσης Α, εξασφαλίζοντάς σου την μέγιστη εξοικονόμηση πόρων.Συντήρηση 215 λίτρων , 87 λίτρα καταψύκτη και εξοπλισμένο με φίλτρο άνθρακα Air fresh filter για μείωση των οσμών από τα τρόφιμα. Άψογη επιλογή σε αυτή την κατηγορία τιμής και χωρητικότητας .

 

 

 

3. Teka NFL 430

Ενεργειακής κλάσης Α++, με φωτισμό LED, ειδική επίστρωση για να μην αφήνει δακτυλιές. Full No Frost, κατάψυξη 4 αστέρων και αντιβακτηριδιακή προστασία.

4. Bosch Kgn56ai30

A++ ενεργειακής κλάσης και πολύ μεγάλη χωρητικότητα 400 λίτρων(συντήρηση) και 105 λίτρων ( καταψύκτης ) . Επίσης διαθέτει ηλεκτρονικό panel ελέγχου στην πόρτα συντήρησης και σύστημα Dynamic MultiAirFlow για ομοιόμορφη κατανομή της ψύξης. Λιγότερα σημαντικά αλλά εξίσου χρήσιμα είναι, η δυνατότητα αλλαγής φοράς πόρτας και το οπτικοακουστικό σήμα ειδοποίησης

5. Whirlpool Bsnf8772 

Ψυγειοκαταψύκτης δίπορτος Supreme No Frost ενεργειακής κλάσης Α++ και συνολικής μικτής χωρητικότητας 356 λίτρα. Διαθέτει τεχνολογία 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ Fresh Control, Freeze Control, Οθόνη αφής, LED φωτισμός και δυνατότητα αλλαγής φοράς της πόρτας.H Τεχνολογία 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ Fresh Control ρυθμίζει αυτόματα την υγρασία και την θερμοκρασία για μεγαλύτερη διάρκεια φρεσκάδας χωρίς να αλλοιώνεται η γεύση των τροφίμων και το χρώμα τους με πιστοποίηση SLG Pruf ZertifizierungsGmbH.

6. Siemens Kg56fsb40

Όπως φαίνεται και από την τιμή το συγκεκριμένο μοντέλο βρίσκεται σε τελείως άλλη κατηγορία. Το πολύ πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι η ενεργειακή κλάση Α+++ και η δυνατότητα 24ωρών συντήρησης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Στα πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά διαθέτει χώρους συνολικής χωρητικότητας 480 λίτρων, ηλεκτρονικό panel ελέγχου στην πόρτα συντήρησης και τεχνολογία multiAirflow για ομοιόμορφη κατανομή της ψύξης.

7.Samsung Rb37j5005sa/ef

Μοντέλο μεσαίας κατηγορίας από την Samsung που είναι αξιόπιστη εταιρεία ακόμα και στα ψυγεία τώρα πια. Ενεργειακής κλάσης Α++ με Digital Inverter Compressor που μπορεί και προσαρμόζει την ταχύτητα του σε 5 διαφορετικά επίπεδα λειτουργίας, προσφέροντας έτσι χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, αθόρυβη λειτουργία και μεγάλη αξιοπιστία.

8.LG Gbb548pzczh

Άψογο μοντέλο από την LG με κάποιες λειτουργίες που δεν τις βρίσκεις εύκολα. Η λειτουργία Moist Balance Crisper™ χρησιμοποιεί ένα ειδικό δικτυωτό κάλυμμα συρταριού που διατηρεί την υγρασία στο βέλτιστο επίπεδο. Η περίσσεια της υγρασίας από τα τρόφιμα εξατμίζεται και κατόπιν συγκεντρώνεται στην οροφή αντί να μένει στα τρόφιμα, διατηρώντας τη σωστή ισορροπία υγρασίας στο συρτάρι. Ενεργειακής κλάσης Α++ με την LG να προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση για την καλή λειτουργία του συμπιεστή. Επίσης, η λειτουργία Smart Diagnosis™ της LG είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη συσκευή σας χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε την επίσκεψη τεχνικού. Απλώς τηλεφωνήστε στη γραμμή βοήθειας εξυπηρέτησης πελατών της LG, βάλτε το τηλέφωνο στη συσκευή και η συσκευή θα στείλει ένα σήμα σε έναν διαγνωστικό υπολογιστή ο οποίος θα μπορέσει να παρέχει διάγνωση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα για να σας δώσει μια άμεση λύση.

9.Zanussi ZRB33103WA

Επιλογή με ιδιαίτερα μεγάλο καταψύκτη χωρητικότητας 109 λίτρων. Η χωρητικότητα της συντήρησης είναι 194 λίτρα και επίσης είναι ενεργειακής κλάσης Α++ .Με κουτί easy store για μικρές συσκευασίες και συρτάρι αποθήκευσης κρέατος και ψαριών για να διατηρούνται φρέσκα πολύ περισσότερο.

10.Inventor Invmcb278a2w

Αρκετά οικονομική επιλογή που όμως δεν απογοητεύει από χαρακτηριστικά και επιδόσεις. Ενεργειακή κλάση Α++ , περίπου 280 λίτρα συνολική χωρητικότητα και με 5 ράφια για απόλυτη οργάνωση των τροφίμων.

 


Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου