Οι καλύτεροι ψυγειοκαταψύκτες. 5 πολύ καλές επιλογές


Ψάχνετε ποιοι είναι οι καλύτεροι ψυγειοκαταψύκτες
για το σπίτι σας ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Από οικονομικούς με μικρότερη ισχύ και χωριτικότα ,σε πιο μεγάλους και τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα  .

Περιεχόμενα καλύτεροι ψυγειοκαταψύκτες

1. LG GBP 62 DSNFN

LG GBP 62 DSNFN Ψυγειοκαταψύκτης

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Ενεργειακή κλάση A+++
-Χωρητικότητα
– Αθόρυβο 

Ένα πολύ ολοκληρωμένο μοντέλο που εύκολα μπαίνει στην λίστα οι καλύτεροι ψυγειοκαταψύκτες. Η χωρητικότητα(277λίτρα συντήρηση,107λίτρα κατάψυξη) και η ενεργιακή κλάση το κάνουν να ξεχωρίζει. Επίσης εξοπλίζεται με λειτουργία No Frost που αποτρέπει τη δημιουργία πάγου και αυτόματη διαδικασία απόψυξης στο χώρο κατάψυξης.

Τιμή:579.01€

mediamarkt banner

2. TEKA NFL 342 C E

TEKA NFL 342 C E Ψυγειοκαταψύκτης

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Ποιότητα κατασκευής
-Τιμή
– Αθόρυβο

Μοντέλο που προσφέρει ίσως παραπάνω πράγματα από την τιμή του και την κατηγορία του. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, μεγάλοι χώροι – ειδικά της συντήρησης, 219λίτρα – και ηλεκτρονική ρύθμιση θερμοκρασίας.

Τιμή:429€

mediamarkt banner

3. BOSCH KGN49LBEA

Ψυγειοκαταψύκτης  BOSCH KGN49LBEA

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Smart λειτουργίες / χειρισμός μέσω Wi-Fi
-Χωρητικότητα
– Ξεχωριστή ρύθμιση θερμοκρασίας θαλάμου συντήρησης και κατάψυξης

Όπως μαρτυράει και η τιμή του, είναι ένας ψυγειοκαταψύκτης από την κορυφαία κατηγορία. Εξοπλισμένος με έξυπνες λειτουργίες , τεράστιες χωρητικότητες (330λίτρα συντήρηση,105λίτρα κατάψυξη) και LED οθόνη ενδείξεων στην πρόσοψη. Είναι επίσης μία πανέμορφη συσκευή και εξωτερικά και εσωτερικά καθώς έχει LED λάμπα που φωτίζει το ψυγείο ομοιόμορφα χωρίς να θαμπώνει, για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

Τιμή:949€

mediamarkt banner

4. Morris T72302HAD

Morris T72302HAD - 60cm Inox Ψυγειοκαταψύκτης

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Ενεργειακή κλάση A++
-Οθόνη ενδείξεων
– Εξωτερικό βρυσάκι παροχής νερού

Ψυγειοκαταψύκτης Morris T72302HAD, ανοξείδωτου χρώματος και μικτής χωρητικότητας 323lt. Έχει τεχνολογία Full NoFrost η οποία αποτρέπει την δημιουργία πάγου στο εσωτερικό του ψυγείου, καταργώντας παράλληλα την επίπονη διαδικασία της απόψυξης για τον καθαρισμό του πάγου. Επιπλέον, η λειτουργία “Multi Flow” επιτρέπει με την κυκλοφορία του ψυχρού αέρα μέσω πολλαπλών αεραγωγών την αποτελεσματικότερη και ομοιογενής ψύξη σε όλο το εσωτερικό του ψυγείου.

Τιμή:349€

kotsovolos shop banner

5. ARIELLI ARD-221RNS

Ψυγειοκαταψύκτης ARIELLI ARD-221RNS

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Τιμή
-Ενεργειακή κλάση Α+

Ένα πιο οικονομικό μοντέλο που όμως καλύπτει τις περισότερες ανάγκες χωρίς να υστερεί σημαντικά κάπου. Συνολική χωριτηκότητα συντήρησης και καταψύκτη 170 λίτρων και ενεργειακή κλάση Α+ που υπόσχεται οικονομία στου λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. ’Ανετα ράφια, συρτάρι για φρούτα και λαχανικά, αλλά και συρτάρι στον χώρο της κατάψυξης φροντίζουν για την εύκολη και σωστή αποθήκευση και διατήρηση των τροφίμων και των ποτών σας.

Τιμή:229€

eshop

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τους 5 καλύτερους φούρνους μικροκυμάτων!