Ο καλύτερος καθαριστής αέρα ιονιστής. 5 από τις καλύτερες επιλογές!

Ψάχνετε ποιος είναι ο καλύτερος καθαριστής αέρα (ιονιστής) για το χώρο σας ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. 

Σημαντικός παράγοντας για την επιλογή, πέρα από τον χώρο που θέλετε να καλύψετε, είναι η ποιότητα τον φίλτρων της συσκευής. Όσο καλύτερης ποιότητας το φίλτρο, τόσο αποτελεσματικότερα θα παρακρατά μεγάλο αριθμό ρύπων. Είναι καθοριστικό για παράδειγμα οι καθαριστές αέρα ιονιστές να διαθέτουν πραγματικό φίλτρο HEPA (High Efficiency Particulate Air) και όχι τύπου HEPA ή να μοιάζει με HEPA.

 

1.KULLHAUS AERO+

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Εξάλειψη σωματιδίων <2,5μm
-Ροή αέρα 500m³/h
–  Για χώρους έως περίπου 60τ.μ.

Όποιος ψάχνει ποιος είναι ο καλύτερος καθαριστής αέρα σίγουρα θα πρέπει να κοιτάξει αυτόν τον ιονιστή. Κατάλληλος και για επαγγελματικό χώρο. Διαθέτει φίλτρο 4 σε 1 το οποίο έχει τη δυνατότητα να εξαλείψει σωματίδια μικρότερα από από 2,5μm (μικρόμετρα). Τα χαρακτηριστικά του που ξεχωρίζουν σε σύγκριση με τον ανταγονισμό είναι άψογα και αν σας καλύπτει για το χώρο σας, είναι ένα μοντέλο που δεν θα σας απογοητεύσει.

Δοκιμάσαμε το συγκεκριμένο μοντέλο και μπορείτε να διαβάσετε την παρουσίαση μας πατώντας εδώ !

plus4u banner

2.ROHNSON R-9450

ROHNSON R-9450

Γιατί να τον προτιμήσετε:
– Τηλεχειριστήριο
-Έγχρωμη οθόνη αφής
–  Για χώρους έως περίπου 50τ.μ.

Πολύ ωραίο design με έγχρωμη οθόνη εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ενδείξεις για εύκολο χειρισμό.  Επίσης διαθέτει τηλεχειριστήριο. Όπως και πιο ακριβά μοντέλα μπορεί να εξαλείφει ακόμα και σωματίδια που είναι μικρότερα από 2,5micron.

mediamarkt banner

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τους 5 καλύτερους αφυγραντήρες!

3. INVENTOR QUALITY QLT-300

INVENTOR QUALITY QLT-300

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Χαμηλή κατανάλωση
-Αυτόματη λειτουργία
–  Για χώρους έως περίπου 45τ.μ.

Ένα πολύ ισορροπημένο μοντέλο από την πολύ γνωστή μάρκα Inventor. Μπορεί η Inventor να είναι πιο γνωστή για τους αφυγραντήρες της αλλά σίγουρα και ο συγκεκριμένος καθαριστής αέρα θα δώσει άψογα αποτέλεσμα. Σημαντική η αυτόματη λειτουργία, που με την βοήθεια ειδικών αισθητηρίων, ελέγχει διαρκώς την ποιότητα του αέρα στο χώρο καθώς και την ύπαρξη ανθρώπινης παρουσίας σε αυτόν και ρυθμίζει άμεσα την λειτουργία της προκειμένου να σας χαρίσει ιδανικές συνθήκες καθαρού περιβάλλοντος με πλήρως εναρμονισμένο τρόπο τόσο με τις δραστηριότητες όσο και με την ξεκούραση σας.

plus4u banner

4.PHILCO I-BREATHE 30+

PHILCO I-BREATHE 30+

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Τιμή
-Μέγεθος
–  Για χώρους έως περίπου 30τ.μ.

Για καταναλωτές με λιγότερες απαιτήσεις σε θέμα χώρου, ταχύτητας καθαρισμού αλλά με πολύ πιο προσιτή τιμή. Λίγο χειρότερα χαρακτηριστικά αλλά αυτό οφείλεται στο εύρος τιμής και όχι στην ποιότητα. Πέρα από την τιμή, είναι αρκετά αθόρυβο (25-45dB) και με μαζεμένες διαστάσεις 30,5 x 17 x 33 cm.

plus4u banner

5.WINIX ZERO

WINIX ZERO

Γιατί να τον προτιμήσετε:
-Λειτουργία Turbo
– Χαμηλή κατανάλωση
–  Για χώρους έως περίπου 35τ.μ.-75τ.μ.(turbo λειτουργία)

Καθαριστής αέρα βραβευμένος για τον σχεδιασμό του  (Red Dot Design Award Winner) ! Στα “χαρτιά” φαίνεται να μην του λείπει τίποτα. Διαθέτει όλες τις λειτουργίες και τα πλούσια χαρακτηριστικά που και να μην τα χρειάζεται κάποιος, καλό είναι να υπάρχουν. Μια ματιά στην αναλυτική του περιγραφή στο κατάστημα θα σας πείσει.

plus4u banner