[Παρουσίαση] Καθαριστής αέρα KULLHAUS AERO+

KULLHAUS AERO+

Πολλοί χώροι έχουν προβλήματα με τον φρέσκο αέρα. Είτε είναι επαγγελματικοί χώροι και υπάρχει καπνός/σκόνη είτε σπίτια με ανθρώπους που υποφέρουν από αλλεργίες ή ευαίσθητες ομάδες ατόμων όπως τα βρέφη. Πρακτικά αυτό που κάνει ο ιονιστής είναι να παράγει αρνητικά φορτισμένα ιόντα. Με αυτό τον τρόπο εξαλείφονται τα σωματίδια που πρέπει και δημιουργείται ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον στο χώρο που βρίσκεστε. Ο ιονιστής Kullhaus Aero + σίγουρα θα βοηθήσει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μία από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς είναι ο καθαριστής αέρα – ιονιστής KULLHAUS AERO+.

Αγοράστε τον KULLHAUS AERO+ στο Plus4u.grplus4u banner

 

Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι:

  • Πρωτοποριακό 4 σε 1 ΦΙΛΤΡΟ 360° Kullhaus: εξαλείφει σωματίδια μικρότερα από 2,5μm (μικρόμετρα)
  • εξελιγμένη τεχνολογία κεραμικής-πίεσης ιονισμού (piezo-ceramic ionization technology)
  • αεροδυναμική σχεδίαση εισαγωγής του αέρα στη συσκευή για την καλύτερη επεξεργασία, καθαρισμό του αέρα
  • ειδικός σχεδιασμός ανεμιστήρα για υψηλή αποδοτικότητα και άμεση διοχέτευση του αέρα στο χώρο
  • χρωματική ένδειξη στην πρόσοψη που ειδοποιεί για την ποιότητα του αέρα δωματίου
  • ενσωματωμένοι αισθητήρες PM2.5 & VOCs για άμεσο και συνεχή έλεγχο της ποιότητας του αέρα
  • ένδειξη/ενημέρωση αλλαγής φίλτρου
  • στιβαρή κατασκευή με τα υψηλότερα στάνταρντ ποιότητας

Σύμφωνα με την εταιρεία:

Εγγυημένα αφαιρεί έως και 99% των δυνητικά επιβλαβών ατμοσφαιρικών ρύπων, αλλεργιογόνων και βακτηρίων από τη ροή του αέρα.

kullhhaus odigies

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τους 5 καλύτερους ιονηστές!

Συσκευασία:

Η συσκευασία είναι όσο απλή πρέπει αλλά απόλυτα ασφαλής. Η συσκευή προστατεύεται στο πάνω και κάτω μέρος και τα μόνα έξτρα που θα βρείτε μέσα είναι το τηλεχειριστήριο και το εγχειρίδιο οδηγιών.

kullhaus siskeuasia 2kullhaus siskeuasia 4kullhaus siskeuasia 3

Design:

Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 72,4εκ ύψος x 30,5εκ πλάτος x 30,6εκ βάθος. Αν αναλογιστούμε ότι καλύπτει χώρους μέχρι περίπου 60τ.μ. οι διαστάσεις του είναι άψογες. Στο καθαρά αισθητικό κομμάτι, η συσκευή είναι λευκή, έχοντας μπροστά το λογότυπο της Kullhaus. Στο πάνω μέρος της πρόσοψης υπάρχει η έγχρωμη οθόνη ενδείξεων. Από την πάνω μεριά βρίσκεται ο ανεμιστήρας σε μαύρο χρώμα μαζί με τον αισθητήρα ενεργοποίησης.

kullhaus main

Αγοράστε τον KULLHAUS AERO+ στο Plus4u.grplus4u banner

Χρήση:

Η συσκευή έρχεται με ένα πλήρως ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης μέσα στη συσκευασία. Οι δύο βασικοί τρόποι χρήσης όμως είναι οι παρακάτω:

 O καθαριστής αέρα ιονιστής AERΟ+ αναλύει συνεχώς την ποιότητα του αέρα δωματίου. Παρακολουθεί τα επίπεδα ρύπανσης PM2.5 και VOC. Με βάση τις τιμές ρύπανσης μπορείτε:

– να επιλέξετε χειροκίνητα την κατάλληλη ταχύτητα ανεμιστήρα χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πίνακες.

– να χρησιμοποιήσετε την επιλογή AUTO και ο καθαριστής αέρα ιονιστής AERO+ θα αντιδρά αυτόματα στα επίπεδα ρύπανσης του χώρου.

kullhaus endeixeis 2
             Μέτρηση VOC

kullhaus endeixeis 1

Πρακτικά αν το επιθυμείτε μπορείτε απλά να αφήσετε τον KULLHAUS AERO+ να καθαρίζει απλά τον αέρα χωρίς να ανησυχείτε για την σωστή λειτουργία του.

Επίσης στην πρόσοψη του υπάρχει οθόνη με ενδείξεις. Σύμφωνα με το χρώμα και την αριθμητική ένδειξη μπορείτε εύκολα να καταλάβετε πόσο καθαρός είναι ο αέρας ανά πάσα στιγμή.

kullhaus endeikseis

Κάτι που απασχολεί αρκετούς είναι ο θόρυβος. Μπορούμε να πούμε από τη χρήση μας ότι η συσκευή είναι αθόρυβη. Είναι κάτι που μας εντυπωσίασε θετικότατα.

Η κατανάλωση της συσκευής σύμφωνα με την εταιρεία είναι στα 55W που είναι ένα πολύ καλό νούμερο.

Φίλτρα:

Ίσως το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέξει κάποιος για αγορά καθαριστή αέρα είναι με τι φίλτρο εξοπλίζεται. Στον Kullhaus Aero+ φαίνεται ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς εξοπλίζεται με το παρακάτω 4 σε 1 φίλτρο. Το αποτέλεσμα δύσκολα θα απογοητεύσει.

kullhaus filter

Συμπέρασμα:

Είναι μια επιλογή που θα κάνει τη δουλειά της και θα την κάνει καλά. Στα θετικά επίσης ο πολύ όμορφος σχεδιασμός που δεν θα επηρεάσει την αισθητική του χώρου σας. Τα χαρακτηριστικά που παίζουν μεγάλη σημασία στους ιονιστές όπως το φίλτρο είναι κορυφαίων στάνταρ και ποιότητας.

Αγοράστε τον KULLHAUS AERO+ στο Plus4u.grplus4u banner

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τους 5 καλύτερους ιονηστές!