Τα καλύτερα TV box. Οι 5 καλύτερες android επιλογές μέχρι 100€

Ψάχνετε τα καλύτερα tv box ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Συσκευή που βρίσκεται σε όλο και περισσότερα σαλόνια και κρεβατοκάμαρες. Με ένα από τα καλύτερα tv box για εσάς θα καταφέρετε να κάνετε την τηλεόρασή σας ακόμα πιο έξυπνη. Στην ουσία θα έχετε ένα android κινητό συνδεδεμένο μόνιμα στην τηλεόρασή σας που θα σας επιτρέπει να παίζεται παιχνίδια ,να βλέπετε ταινίες και σειρές εύκολα και γρήγορα.

1.Beelink GT1 MINI

beelink gt1 mini

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Καινούργιος (2019) δυνατός επεξεργαστής (S905X2)
-4GB μνήμη RAM
-Θύρα Ethernet
-5Ghz Wifi

Πραγματικά δεν του λείπει τίποτα. Φρέσκο μοντέλο που φέρνει ένα νέο δυνατό επεξεργαστή που κατά 99% θα καλύψει όλους τους υποψήφιους αγοραστές. Αν το αγοράσετε δεν θα το μετανιώσετε.

2.Mecool M8S PRO L 4K TV Box

Mecool M8S PRO L 4K TV Box

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Πολύ δοκιμασμένο και σίγουρα αξιόπιστο
-Αναπαραγωγή 4Κ
-Θύρα Ethernet

Σίγουρα ένα από τα καλύτερα tv box της αγοράς. Παρότι αρκετό καιρό στην αγορά παραμένει μια αξιόπιστη επιλογή που δεν θα απογοητεύσει τον αγοραστή του.

3.XIAOMI MI BOX S

XIAOMI MIBOX S

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Αξιοπιστία Xiaomi / Λειτουργία χωρίς πολλές αρχικές ρυθμίσεις
-Ενσωματωμένο chromecast
-Αναβαθμίσεις

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα 6 καλύτερα ηλεκτρικά πατίνια!

Δεν θα μπορούσε να λείπει η Xiaomi από άλλη μία λίστα τεχνολογίας. Μπορεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά να μην “πείθουν” αλλά το όνομα Xiaomi εγγυάται άψογη λειτουργία. Το άψογα ρυθμισμένο λειτουργικό , τα μενού που δεν θα βρείτε σε άλλη εταιρεία και φυσικά η υποστήριξη από την online κοινότητα. Εύκολο Best Seller για άλλη μία φορά από την Xiaomi

4.Tanix TX3 Mini

tanix tx3 mini

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Τιμή
-Οθόνη ενδείξεων

Η καλύτερη επιλογή κάτω των 30€. Τετραπύρηνος επεξεργαστής , 3GB ram και υποστήριξη κάρτας μνήμης. Επίσης εξοπλίζετε με 4USB Ports! Τέλος κάτι που δεν συναντάμε συχνά είναι η οθόνη μπροστά με την ώρα και κάποιες άλλες ενδείξεις. 26€ το κόστος για όλα αυτά την ώρα που γράφετε η λίστα.

5. H96 Max X2

h96 max x2

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Χωρητικότητα 64GB
-Design
-4GB μνήμη RAM
-USB 3.0
-Καινούργιος (2019) δυνατός επεξεργαστής (S905X2)

Μία πραγματικά πολύ καλή πρόταση και ένα από τα καλύτερα tv box αυτή τη στιγμή. Υπέρ πλούσια χαρακτηριστικά σε μια πάρα πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει.