Τα καλύτερα TV box 2024. Οι 5 καλύτερες android επιλογές μέχρι 100€

Ψάχνετε τα καλύτερα tv box ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Συσκευή που βρίσκεται σε όλο και περισσότερα σαλόνια και κρεβατοκάμαρες. Με ένα από τα καλύτερα tv box για εσάς θα καταφέρετε να κάνετε την τηλεόρασή σας ακόμα πιο έξυπνη. Στην ουσία θα έχετε ένα android κινητό συνδεδεμένο μόνιμα στην τηλεόρασή σας που θα σας επιτρέπει να παίζεται παιχνίδια ,να βλέπετε ταινίες και σειρές εύκολα και γρήγορα.

Περιεχόμενα καλύτερα TV box

1.Xiaomi TV Box 2nd Gen

xiaomi android tv box 2nd gen
1300+ Κριτικές

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Αξιοπιστία Xiaomi / Λειτουργία χωρίς πολλές αρχικές ρυθμίσεις
-Ενσωματωμένο chromecast
-Αγορά από Ελλάδα

Δεν θα μπορούσε να λείπει η Xiaomi από άλλη μία λίστα τεχνολογίας. Μπορεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά να μην “πείθουν” αλλά το όνομα Xiaomi εγγυάται άψογη λειτουργία. Το άψογα ρυθμισμένο λειτουργικό , τα μενού που δεν θα βρείτε σε άλλη εταιρεία και φυσικά η υποστήριξη από την online κοινότητα. Εύκολο Best Seller για άλλη μία φορά από την Xiaomi, ίσως το μεγαλύτερο best seller στον κόσμο και η πιο “σίγουρη” επιλογή που μπορείτε να κάνετε.


Αν ψάχνετε για εύκολη και γρήγορη αγορά από Ελληνικό μαγαζί μην κοιτάξετε αλλού αυτή είναι η επιλογή σας!

Τιμή:100€

kotsovolos shop banner

2.XIAOMI MI TV STICK

XIAOMI MI TV STICK

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Εύκολη μεταφορά
-Τιμή
Εύκολο μενού/στήσιμο

Οκ δεν είναι TV Box αλλά στικάκι. Στην ουσία χάνεται μόνο ότι δεν έχει usb θύρες. Στην πράξη το 99% των χρηστών καλύπτεται άνετα με αυτή τη συσκευή με ότι θα έκανε και με ένα tv box. Και τιμή; Απίστευτη για αυτά που προσφέρει! Αν δεν σας ενδιαφέρουν οι θύρες USB αγοράστε το Xiaomi Stick αντί για ένα android tv box.

Τιμή:37€

eshop

3. H96 Max

h96 max tv box

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Design
-4GB μνήμη RAM
-USB 3.0
-Δυνατός επεξεργαστής

Μία πραγματικά πολύ καλή πρόταση και ένα από τα καλύτερα tv box αυτή τη στιγμή. Υπέρ πλούσια χαρακτηριστικά σε μια πάρα πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει.

Τιμή:38€

aliexpress new shop banner

4.VONTAR X3 8K

vontar x3 android tv box
140+ Κριτικές

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Τιμή
-Amlogic S905X3
-Design

Η καλύτερη επιλογή κάτω των 50€. Τετραπύρηνος επεξεργαστής , 4GB ram και υποστήριξη κάρτας μνήμης. Επίσης ένα πολύ ξεχωριστό design που το κάνει να ξεχωρίζει! Τέλος κάτι που δεν συναντάμε συχνά είναι η οθόνη μπροστά με την ώρα και κάποιες άλλες ενδείξεις. 50€ το κόστος για όλα αυτά την ώρα που γράφετε η λίστα.

Τιμή:50€

aliexpress new shop banner

5.MECOOL KM2

mecool km2
300+ Κριτικές

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Android TV λειτουργικό
-HDR10+
-Netflix 4K

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του android tv box είναι οι πιστοποιήσεις που έχει πάρει. Με επίσημο το Android 10 TV, και εξοπλισμένο με Widivine L1 DRM, έχει πάρει την πιστοποίηση της Google για να μπορεί να τρέχει στη μέγιστη ανάλυση όλες τις γνωστές πλατφόρμες Streaming, όπως το Netflix, το HBO Max, το Disney Plus και το Hulu κτλπ

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν <<βγάζουν μάτια>> αλλά αυτό που πρέπεπει να κάνει, το κάνει μάλιστα πολύ καλά και ξεκούραστα

Τιμή:64€

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα 6 καλύτερα ηλεκτρικά πατίνια!