Τα καλύτερα VR Headset

Λίστα που περιλαμβάνει επιλογές για όλα τα συστήματα και κατηγορίες τιμών. Για πιο αρχάριους στον κόσμο του virtual reality , έως άτομα που θέλουν να επενδύσουν σε αυτή την τεχνολογία για την διασκέδασή τους. Το VR έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια και είναι η ώρα να ξεχωρίσουμε τις καλύτερες συσκευές.

1. Google Cardboard

Η πιο entry-level και οικονομική πρόταση που μας δίνει η Google. Ότι πιο απλό υπάρχει μιας και κυριολεκτικά είναι κατασκευασμένο από χαρτί κούτας.

Μπορείτε κυριολεκτικά να το φτιάξετε μόνοι σας ακολουθώντας τις οδηγίες από την Google. Ενναλακτικά μπορείτε να βρείτε το αντιστοιχό στον παρακάτω σύνδεσμο:

2.PlayStation VR

Μόνο για κατόχους Playstation! Όποιος έχει την δυνατότητα να διαθέσει το ποσό αυτό, είναι μία πάρα πολύ καλή λύση. Με όλο και περισότερα VR παιχνίδια να κυκλοφορούν για το PlayStation η αγορά του συγκεκριμένου headset αποτελεί επένδυση για τα επόμενα δύο χρόνια.

3.XIAOMI MI VR PLAY 2

Δεν μπορείτε να θυμηθείτε την πρώτη φορά που χρησιμοποιήσατε smartphone , αλλά σίγουρα θα θυμάστε την πρώτη σας εμπειρία με το Xiaomi Mi VR Play 2. Χάρη σε έναν πιο εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, το gadget είναι κάτι που πρέπει να καταγράψει η ιστορία. Είναι εντελώς καλυμμένο με ένα νέας δημιουργίας ύφασμα που μοιάζει με φουτουριστική πανοπλία. Τα γυαλιά ζυγίζουν τώρα μόλις 183 γραμμάρια, γεγονός που τα κάνει ευκολότερα και πιο βολικά στην χρήση τους.

4.SBS Smartphone VR Headset

Πρόταση οικονομική και value for money. Συμβατό με όλα τα smartphone (στις κατάλληλες διαστάσεις). Στα πλεονεκτήματα του ότι συνοδεύεται από χειριστήριο για άριστη εμπειρία VR.

5. Oculus Rift

Ο απόλυτος “star” στην κατηγορία. Η πιο δυνατή και καλύτερη συσκευή αυτή τη στιγμή στην αγορά. Μια γρήγορη ματιά από τα χαρακτηριστικάτου και θα καταλάβετε γιατί. Βέβαια συνοδεύεται και απο την αντίστοιχη τιμή.

Πολλές επίσης οικονομικές προτάσεις θα βρείτε στο Banggood. Δώστε ιδιαίτερη βάση στην εταιρεία Blitzwofl  αν αποφασίσετε να αγοράσετε από εκεί.