Τα 10 καλύτερα ψαροντούφεκα για αρχάριους

 

 

1.Pathos Sniper 85cm

Ένα από τα όπλα της pathos με τις περισσότερες πωλήσεις. Όμορφο όπλο και πολύ δυνατό που μπορεί ο ψαροκυνηγός να το προσαρμόσει επάνω του ανάλογα με το σετάρισμα που θα του κάνει. Εφόσον, ο νέος ψαροκυνηγός θελήσει να ασχοληθεί και με μεγαλύτερα θηράματα μπορεί να το μετατρέψει εύκολα σε Roller.

2.Demka Ami II

Απο τα πιο κλασσικα οπλα στο χωρο του ψαροντουφεκου. Αρχικά αξιόποιστο στα ρηχα και επειτα μπορει να χρησιμποιποιειθει για ψαρεμα στην τρυπα ως συμβατικο

3.Bucanero ii 76cm

Το νέο λαστιχοβόλο από την Bucanero. Ο πολύ πετυχημένος διαμορφωμένος σωλήνας τώρα με ανάποδο, ανοξείδωτο μηχανισμό και οριζόντιο μουλινέ.

Με νέα ανοιχτή κεφαλή που τακτοποιεί άριστα τα λάστιχα.

4.Mares Phantom FV 75cm

Μονομπλόκ σωλήνας σε σχήμα σουπιάς από πλαστικό ενισχυμένο με υαλονήματα. Το όπλο διαθέτει ενσωματωμένο οδηγό βέργας σε όλο το μήκος, και οδηγό για το σχοινί του μουλινέ στο κάτω μέρος του όπλου. Κεφαλή για λάστιχα βιδωτά ή περαστά. Περιλαμβάνει βέργα Tαϊτής INOX 6mm και ένα ζεύγος ελαστικών με ρακόρ 19mm.

5.Bucanero R 86cm

Σωλήνας με οδηγό, ανοιχτή κεφαλή που δέχεται δύο περαστά λάστιχα – γέφυρα για κλείσιμο της κεφαλής – ανάποδος μεταλλικός μηχανισμός – Πλαστικό μουλινέ.

Βέργα Ταϊτής μονόφτερη με καρχαριάκια 6,25mm και λάστιχο περαστό 18mm (Υπάρχουν υλικά στην συσκευασία για να το φτιάξετε δετό).

 

6.Omer Cayman 2000 82cm

Νέο λαστιχοβόλο όπλο Omer Cayman 2000 με την λαβή Cayman που διαθέτει ανάποδο μηχανισμό σκανδάλης, κλειστή κεφαλή και σωλήνα αλουμινίου. Το όπλο έρχεται με λάστιχο Power 18mm, σπαστή καμπάνα και 6,5mm βέργα Ταϊτής με ανάποδο φτεράκι.

7.Omer  Cayman HF Camo 3D 90cm

Με παραλλαγή σωλήνα “σουπιά” και κατά μήκος οδηγό, αποτελεί ένα όχι μόνο δυνατό άλλα και πολύ όμορφο όπλο. Πωλείται με ένα περαστό λάστιχο 17mm και 6,5 βεργα Ταιτης

8.CressiSub Comanche 100cm

Το λαστιχοβόλο του Stefano Bellani (Παγκόσμιος πρωταθλητής 2004). Περιλαμβάνει ζεύγος ελαστικών και βέργα Ταϊτής Cressi

9.Pathos Pro 82cm

Ένα όπλο που αποτελεί σταθερή αξία στο χώρο του ψαροτούφεκου. Με κλειστή κεφαλή και μήκος κατάλληλο για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει. Έπειτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τρύπα σαν δεύτερο.

10.Apnea Rayo Plus Standard 90cm

Τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο όπλο είναι ο πρωταθλητής της ευθυβολίας. Έχοντας πρώτες θέσεις σε πολλούς διαγωνισμούς δύσκολα κάποιος θα το αφήσει για κάποιο άλλο.