Τα 4 καλύτερα φθηνά drone κάτω από 100€

Οι τιμές στα φθηνά drone πέφτουν και όσο γίνεται αυτό αυξάνονται οι πιθανοί αγοραστές. Οι επιλογές για τα καλύτερα φθηνά drone είναι πια τόσες πολλές που ο αγοραστής δεν είναι εύκολο να επιλέξει ποιο είναι το καλύτερο drone για τις ανάγκες του. Στην παρακάτω λίστα προσπαθούμε να επιλέξουμε τα 4 καλύτερα drone σε τιμές από 20ευρώ εώς 100ευρώ. Θα υπάρχουν λινκ αγοράς είτε από banggood(κίνα) είτε από Ελληνικά μαγαζιά. Προφανώς από κίνα είναι πιο φθηνά αλλά υπάρχει μεγαλύτερη αναμονή παράδοσης (περίπου 20 μέρες).

1.Eachine EX5 5G

Ένα άριστο μοντέλο όπως μαρτυρούν και οι κριτικές του από τους ήδη κατόχους. Ένα drone που η τιμή του είναι στα περίπου 85ευρώ και εξοπλίζεται με εξαιρετικά χαρακτηριστικά . Κάμερα καταγραφής ανάλυσης 4Κ , 50Χ ζουμ , μόλις 229γρ και 30 λεπτά διάρκεια πτήσης (σύμφωνα με την εταιρεία). Στην λεπτομερή περιγραφή θα βρείτε πολλά ακομά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ίσως την καλύτερη επιλογή στην κατηγορία του.

Eachine EX5 5G

Τιμή:83€

bangood banner

2.Xiaomi MITU

Η Xiaomi πάει να “χτυπήσει” την DJI στην φθηνή κατηγορία. Όπως και στα περισσότερα προϊόντα της δίνει την μέγιστη ποιότητα στην ελάχιστη δυνατή τιμή. Στα 60ευρώ περίπου λοιπόν παίρνεται παρόμοια χαρακτηριστικά με το DJI Tello. Σίγουρα έχει μία θέση στα καλύτερα φθηνά drone. Καλύτερο γενικότερα drone δεν είναι αλλά η διαφορά τιμής είναι αρκετή για να μπει κάποιος σε σκέψεις.

Τιμή:40€

bangood banner

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα ηλεκτρικά πατίνια

3.JJRC H37

Αρκετά φθηνότερη πρόταση , πολύ τίμια όμως για τα λεφτά της. Μια από τις καλύτερες επιλογές για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει με κάτι απλό για να μπει στον κόσμο των drones. Οι 550+ άψογες κριτικές του μας δείχνουν ότι είναι μια πολύ αξιόπιστη επιλογή για απλές πτήσεις και χρήση της κάμερας.

Τιμή:25€

bangood banner

4.TIANQU VISUO XS809S

Μια σχετικά άγνωστη μάρκα που όμως έχει εξοπλίσει το συγκεκριμένο drone με πολύ καλά χαρακτηριστικά και σε πολύ δελεαστική τιμή. Ξεχωρίζει η 720p κάμερα με τον wide angle φακό της και η αρκετά μεγάλη μπαταρία(περίπου 18 λεπτά!). Συμβιβασμός για την τιμή έγινε στην ποιότητα κατασκευής αλλά ανάλογα τις προτεραιότητες του αγοραστή ίσως η κάμερα και η μπαταρία να είναι πιο σημαντικά.

Τιμή:67€