Τα 6 καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα 2019

Το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι ένας από τους πιο οικολογικούς και οικονομικά αποδοτικούς τρόπους μετακίνησης. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, μπορεί να αποφύγει εύκολα την κίνηση και να σε φτάσει στον προορισμό σου με ασφάλεια και φυσικά χωρίς ιδρώτα. Στη λίστα αυτή θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες επιλογές στην αγορά αυτή τη στιγμή.

 

1.FIIDO D2 E-bike

Φτηνό με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, το D2 ηλεκτρικό ποδήλατο της FIIDO αντέχει βάρος 120 κιλών και έρχεται με 16 ιντσών τροχούς. Με μπαταρία που μπορεί να αποδώσει μέχρι και 60 χλμ στη χαμηλή ρύθμιση, φώτα και δισκόφρενα μπρος-πίσω, μέγιστη ταχύτητα στα 25 χλμ/ώρα δεν υστερεί σε τίποτα στην κατηγορία του. Διπλώνει και μειώνει τον όγκο του στο μισό, αλλά φτάνει και σχεδόν τα 20 κιλά σε βάρος. Ίσως να μην έχει το ομορφότερο σχεδιασμό, αντισταθμίζει όμως σε άνεση και ασφάλεια.

2.CityMantiS CMS-F16 Folding

To CMS-F16 είναι ένα ποδήλατο φτιαγμένο για να καλύπτει αποστάσεις. Στην αγορά θα βρείτε διάφορες εκδόσεις του κυρίως με διαφορά στη διάμετρο του τροχού. Αυτή με τις 16 ίντσες αντέχει βάρος μέχρι και 110 κιλά και η μπαταρία μπορεί να υποστηρίξει διαδρομή 30-50 χιλιομέτρων. Συνοδεύεται από πολύ ισχυρό μπροστινό φως και 3 επίπεδα ισχύος υποβοήθησης και φυσικά διπλώνει για να μπορείτε να το μεταφέρετε σε κλειστούς χώρους. Είναι διαθέσιμο και με δεύτερη μπαταρία

3. Xiaomi Smart Electric Bike

Το ηλεκτρικό ποδήλατο της Xiaomi καλύπτει ακόνη και πολύ υψηλές απαιτήσεις. Ελαφρύ πολύ, στα 14,5 κιλά, με έξυπνο σχεδιασμό για να διπλώνει στο μισό σχεδόν όγκο του, φτάνει τα 20 χλμ/ώρα και περίπου τα 45χλμ χρήσης, ανάλογα το επίπεδο υποστήριξης. Έχει 4 επίπεδα υποστήριξης, μαζί με ένα επιτάχυνσης, και φορτίζει γρήγορα στις 3 ώρες. Το πιο δυνατό στοιχείο του όμως είναι οι πληροφορίες που παρέχει. Συνοδεύεται με μία εφαρμογή που μπορεί και μετράει απόσταση, ταχύτητα, θερμίδες και συνδέεται μέσω Bluetooth. Το μόνο αρνητικό είναι ότι η εφαρμογή έρχεται στα κινέζικα και απαιτεί λίγο χρόνο προσαρμογής ή εύρεση της Αγγλικής έκδοσης.

4.Samebike 20 ZANCHE

Ένα ποδήλατο με ξεχωριστό, αλλά όμορφο σχεδιασμό. Τροχοί 20 ιντσών, μέγιστη ταχύτητα 30 χλμ/ώρα και υποστήριξη σε δρόμο κλίσης μέχρι και 35ο σημαίνουν σημαντική απόδοση. Σηκώνει 120 κιλά και μπορεί να υποστηρίξει 40-70 χλμ απόσταση, ανάλογα το επίπεδο υποστήριξης. Θυσιάζει όμως το βάρος του για την απόδοση φτάνοντας τα 28 κιλά που δυσκολεύει τη μετακίνηση του κι ας διπλώνει βολικά. Μία επιλογή για όσους ζητούν χρειάζονται καθημερινή και διαρκή χρήση.

5. DYU D2 Standard Version

Η DYU σχεδίασε το μοντέλο αυτό με μεγάλη εστίαση στην ποιότητα. Ο σκελετός είναι φτιαγμένος από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και ζυγίζει μόλις 14 κιλά. Με 3 επίπεδα ισχύος και 3 ώρες χρόνος φόρτισης μπαταρίας, εξασφαλίζει άνεση και ασφάλεια στους 12 ιντσών τροχούς του. Αντέχει 120 κιλά βάρος, φτάνει τα 25-30 χλμ/ώρα και αποδίδει μέχρι και για 45 χλμ στο χαμηλό επίπεδο υποβοήθησης. Εξαιρετικά άνετο στην μετακίνηση, λόγω του τοξωτού σχεδιασμού του, αποτελεί ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και γρήγορη επαναφόρτιση.

6.Scott E-Aspect

Η Scott είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή ελίτ ποδηλάτων κι αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο σχεδιασμός δεν θυμίζει καθόλου ηλεκτρικό ποδήλατο και κρύβει όλον τον μηχανισμό στο σκελετό του. Φτάνει τα 25 χλμ/ώρα, έχει δισκόφρενα, μπροστινή ανάρτηση, αλλά φτάνει και τα 23,5 κιλά. Δεν έχει σχεδιαστεί για να διπλώνει ή να μετακινείται, το E-Aspect αποτελεί επιλογή για επαγγελματίες και ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν μακροπρόθεσμα σε μια τέτοια αγορά, καθώς η τιμή του ξεφεύγει.

Απο Banggood επιλέγουμε τρόπο αποστολής PRIORITY DIRECT MAIL 
Από GearBest επιλέγουμε τρόπο αποστολής PRIORITY LINE!