Το καλύτερο ηλεκτρικό ποδήλατο. 5 Καλές επιλογές

Ψάχνετε το καλύτερο ηλεκτρικό ποδήλατο ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες και το budget σας.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι ένας από τους πιο οικολογικούς και οικονομικά αποδοτικούς τρόπους μετακίνησης. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, μπορεί να αποφύγει εύκολα την κίνηση και να σε φτάσει στον προορισμό σου με ασφάλεια και φυσικά χωρίς ιδρώτα. Στη λίστα αυτή θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες επιλογές στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Περιεχόμενα καλύτερο ηλεκτρικό ποδήλατο

 

1.FIIDO D2 E-bike

fiido d2

Φτηνό με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, το D2 ηλεκτρικό ποδήλατο της FIIDO αντέχει βάρος 120 κιλών και έρχεται με 16 ιντσών τροχούς. Με μπαταρία που μπορεί να αποδώσει μέχρι και 60 χλμ στη χαμηλή ρύθμιση, φώτα και δισκόφρενα μπρος-πίσω, μέγιστη ταχύτητα στα 25 χλμ/ώρα δεν υστερεί σε τίποτα στην κατηγορία του. Διπλώνει και μειώνει τον όγκο του στο μισό, αλλά φτάνει και σχεδόν τα 20 κιλά σε βάρος. Ίσως να μην έχει το ομορφότερο σχεδιασμό, αντισταθμίζει όμως σε άνεση και ασφάλεια.

2.BLAUPUNKT Carla 190 16

blaupunkt carla 190

Επιλογή από την Ελληνική αγορά με ότι συνεπάγεται αυτό για το κόστος αλλά και την εγγύηση. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι πανομοιότητα με τα υπόλοιπα ηλεκτρικά ποδήλατα της λίστας. Η διαφορά είναι ότι έχετε το όνομα το αξιόπιστο όνομα της Blaupunkt και την εγγύηση Mediamarkt. Το μοντέλο είναι σίγουρα καλό και αν δεν σας νοιάζει το έξτρα κόστος αλλά η αγορά από Ελλάδα, είναι μια πολύ καλή επιλογή.

mediamarkt banner

3.CMSBIKE F16-PLUS

cmsbike f16plus

To CMS-F16 plus είναι ένα ποδήλατο φτιαγμένο για να καλύπτει αποστάσεις. Στην αγορά θα βρείτε διάφορες εκδόσεις του κυρίως με διαφορά στη διάμετρο του τροχού. Αυτή με τις 16 ίντσες αντέχει βάρος μέχρι και 100 κιλά και η μπαταρία μπορεί να υποστηρίξει διαδρομή (σε ιδανικές συνθήκες) 80 χιλιομέτρων. Συνοδεύεται από πολύ ισχυρό μπροστινό φως και 3 επίπεδα ισχύος υποβοήθησης και φυσικά διπλώνει για να μπορείτε να το μεταφέρετε σε κλειστούς χώρους. Είναι διαθέσιμο και με δεύτερη μπαταρία

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη λίστα μας με τα 5 καλύτερα Ηλεκτρικά Πατίνια!

4.Samebike 20LVXD30

samebike 20lvxd30

Καινούργιο μοντέλο στην αγορά που εξοπλίζεται με δυνατότερο μοτερ από ότι συνήθως. Η ισχύς του μοτερ του είναι 350W ,αντέχει βάρος 120κιλά και φέρει μπαταρία 10.4Ah . Στα πολύ θετικά του η μπροστινή ανάρτηση για απορρόφηση κραδασμών και η ψηφιακή οθόνη ενδείξεων.

5.CMSBIKE CMSTD-20PZ

Μοντέλο για άτομα με υψηλότερες και συγκεκριμένες απαιτήσεις. Με το 500W μοτέρ, τα 20 ίντσες λάστιχα και τη μπαταρία των 10.4Ah παρέχει αυτονομία περίπου 50 χιλιομέτρων. Φυσικά είναι εξοπλισμένο με μπροστινή ανάρτηση, δισκόφρενα και πολύ δυνατό LED φως πορείας. Το αρνητικό βρίσκεται στο βάρος του που είναι στα 30κιλά, το οποίο δικαιολογείται εν μέρη από την ποιότητα κατασκευής του.