Οι καλύτερες φθηνές κάρτες μνήμης microsd 2019

Οι κάρτες μνήμης microsd είναι από τις περιπτώσεις προϊόντων που με τα χρόνια οι τιμές έχουν πέσει εντυπωσιακά. Ένα τόσο χρήσιμο προϊόν σε τόσο μικρό μέγεθος που μας βοηθάει να μεταφέρουμε χιλιάδες αρχεία ακόμα και μέσα στο πορτοφόλι μας. Παλιότερα πολλοί ήραν διστακτικοί στο να αγοράσουν φθηνές κάρτες μνήμης αλλά τώρα μαζί με την πτώση τιμών, έχει ανέβει και ποιότητα!

1.Alfawise 128GB UHS – 3 XC

Θεωρούμε αυτή την κάρτα την πιο value for money επιλογή. Τα 128GB στα 17,79ευρώ δεν το βρίσκεις συχνά. Πόσο μάλλον κλάσης UHS-3. Η Alfawise σαν μάρκα μπορεί να είναι σχετικά άγνωστη σε πολλούς αλλά είναι sub-brand του Gearbest και βγάζει πάρα πολλά και ποιοτικά προϊόντα. Επίσης θα βρείτε 64GB στα 8,80ευρώ , 32GB στα 4ευρώ και 256GB στα 39,50ευρώ. Βρείτε τις πατώντας την στην εικόνα παρακάτω:

2. SAMSUNG MB-MC32GA/EU EVO PLUS 32GB

Καλές και οι πολύ πολύ φτηνές αλλά είναι αρκετοί καταναλωτές που προτιμάνε πιο γνωστές εταιρείες. Και φυσικά η Samsung είναι μια από αυτές. Η best seller σειρά καρτών της EVO Plus προσφέρει τα 32GB σε πολύ προσιτή τιμή και μάλιστα με 10(!!) χρόνια εγγύησης .

3. KINGSTON  16GB UHS-I CLASS 10

Lifetime εγγύηση ! Κυριολεκτικά η Kingston μας προσφέρει εγγύηση εφ’ όρου ζωής. Το μεγάλο selling point της και φυσικά λόγος να την προτιμήσετε. Πέρα από αυτό όμως η Kingston είναι από τους πρωτοπόρους στις κάρτες μνήμης και κατασκευάστρια που εμπιστεύονται αρκετοί καταναλωτές με κλειστά μάτια.

4. SAN DISK 128GB UHSI Class 10

Άλλη μία πολύ γνωστή μάρκα που προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα σε πάρα πολύ καλή τιμή. 45ευρώ για 128GB κάρτας Sandisk με 10χρόνια εγγύηση . Άψογη επιλογή για την Ελληνική αγορά.

Από GearBest επιλέγουμε τρόπο αποστολής BELGIUM REGISTERED