14 μοντέρνα και ιδιαίτερα γυναικεία γυαλιά ηλίου 2022

Τα γυαλιά ηλίου είναι αναγκαία,κυρίως στη χώρα μας όπου ζούμε με τόσο ήλιο και κυρίως το καλοκαίρι!Τα γυαλιά ηλίου όμως τα φοράμε στο πρόσωπο μας,είναι η εικόνα που δίνουμε στον απέναντι μας και πρέπει να είναι όμορφα,μοντέρνα,αλλά και να μας ταιριάζουν! Επειδή λοιπόν πολλοί από εσάς δεν αρκούνται μόνο σε ένα ζευγάρι σας παρουσιάζουμε κάποιες οικονομικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν και την πιο απαιτητική!

1.ASOS Square Sunglasses In Colour Block Frame

Μεγάλα γεωμετρικά γυαλιά,σε αυστηρό,αλλά και μοντέρνο κόψιμο!Θα το φορέστε όλες τις εποχές του χρόνου και σίγουρα θα το λατρέψετε!Μεταλλικός σκελετός,φακός όμπρε και είστε all time classic!

2. ASOS Metal Rose Gold Round with Rose Flash Lens

Φέτος το καλοκαίρι το ροζ θα κυριαρχήσει και γιατί όχι άλλωστε είναι ένα υπέροχο χρώμα που ταιριάζει στις περισσότερες!Μεταλλικός σκελετός,με χρυσές λεπτομέρειες και καθρέφτη φακό!

3.ASOS Flat Top Cat Eye With Double Nose Bridge

Η αγαπημένη σε όλους ταρτάρουγα δε θα μπορούσε να λείπει από λίστα με γυαλιά ηλίου!Ένα γυαλί για όλο το χρόνο,με έντονες εξωτερικές γωνίες,οι μεταλλικές λεπτομέρειες που ενώνουν τους φακούς το κάνουν πιο μοντέρνο και φωτεινό!

4.Spitfire Beta Aviator Sunglasses in Silver Mirror

Πολλές από εσάς δεν προτιμάτε το χρυσό,για αυτό λοιπόν και το συγκεκριμένο γυαλί είναι στο ασημί,με μεταλλικό σκελετό και ιδιαίτερο κόψιμο!Απλό και όμορφο!

5.Quay Australia Stop and Stare Square Aviator with Pink Mirror Lens

Άκρως εντυπωσιακά μεταλλικά γυαλιά με μια bubble pink απόχρωση,μεγάλα και με πολύ έντονο φακό καθρέφτη σε ροζ απόχρωση!Θα τα φορέστε πολύ το καλοκαίρι και σίγουρα δε θα περάσουν απαρατήρητα!

6.ASOS Metal Kitten With Cut Away And Highbar In Rose Gold

Όμορφα μεταλλικά,μεγάλα γυαλιά ηλίου,με φακό καθρέφτη σε ροζ χρυσό.Ακριβώς ότι χρειάζεστε για το καλοκαίρι!

7.ASOS Round Chunky Sunglasses With Rose Gold Inlay

Αυτό το γυαλί φωνάζει καλοκαίρι και μας θυμίζει αυτές τις παλιές ελληνικές ταινίες που βλέπαμε!Είναι ’70s metallic και σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα!

8.ASOS Hexagon Round Sunglasses

Πολύ όμορφα γυαλιά,μικρά,στρογγυλά,με χρυσό μεταλλικό σκελετό και ασημί φακό που δίνει την αίσθηση πιο έντονου στο πάνω μέρος!Για εσάς που έχετε μια πιο rock διάθεση από εδώ τα γυαλιά σας!

9.Spitfire Beta Aviator Sunglasses in Silver Mirror

Μια πιο safe επιλογή με ανοιχτόχρωμη ταρταρούγα,ιδιαίτερο κόψιμο και κάποιες χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες!θα το φορέστε πολύ εύκολα όλες τις εποχές του χρόνου!

10.ASOS Metal Hexagon Sunglasses In Rose Gold

Μεγάλα στρογγυλά γυαλιά,με ιδιαίτερο γεωμετρικό κόψιμο στο σκελετό,στο αγαπημένο ροζ χρυσό που  θα φορεθεί πολύ!

11. ASOS Half Round Rose Gold Sunglasses With Flat Lens

Ιδιαίτερο γυαλί για να εντυπωσιάσεις!Σε ροζ παστέλ αποχώρηση και ξεχωριστό κόψιμο!

12.ASOS Oversized Rimless Round Sunglasses In Ocean Coloured Lens & Diamante Detail

Γυαλί που μας παραπέμπει σε μια πιο hippie εποχή,μεγάλο,μεταλλικό,σχεδόν στρογγυλό και με δίχρωμο ροζ-μοβ φακό,αλλά και ένα μικρό σχέδιο καρδούλας με στρασάκια στην κάτω άκρη του!Άκρως καλοκαιρινό και εντυπωσιακό!

13.Quay Australia The Playa Rimless Aviator Sunglasses

All time classic μεταλλικός σκελετός που ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα!Με χρυσές λεπτομέρειες και ασημί φακό καθρέφτη,θα το λατρέψετε και θα το φοράτε για πολλά χρόνια ακόμα!

14.Jeepers Peepers Tear Drop Aviator Sunglasses with Pink Mirror Lens

Μεταλλικά ροζ χρυσό γυαλιά,σε πιο μοντέρνο κόψιμο από το θρυλικό κόψιμο που έχουν τα γυαλιά ηλίου ονομαζόμενα ως “πιλότου”!Φακός καθρέφτης για ακόμα μια φορά!