Ψάχνετε τις καλύτερες φριτέζες αέρος ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το καλύτερο air fryer σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Το air fryer είναι συσκευή που συναντάμε όλο και πιο συχνά στα σπίτια μιας και συνδυάζει ταχύτητα και υγιεινό τρόπο διατροφής. Η χρήση στις φριτέζες αέρος περιλαμβάνει ελάχιστη ή καθόλου χρήση λαδιού σε σχέση με τους παραδοσιακούς τρόπους ψησίματος. Διαλέξτε την καλύτερη φριτέζα αέρος για εσάς από την παρακάτω λίστα

Περιεχόμενα Άρθρου

Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4lt | Τιμή: €99.90

Συνδεσιμότητα & Έλεγχος

Απολαύστε έξυπνο μαγείρεμα με τη Xiaomi Smart Air Fryer Pro. Συνδέεται σε Wi-Fi, επιτρέποντας έλεγχo μέσω εφαρμογής για ρύθμιση θερμοκρασίας και χρόνου μαγειρέματος, ακόμα και από απόσταση. Διαθέτει μικρό μέγεθος αλλά μεγάλη χωρητικότητα 4 λίτρων, ιδανική για μικρές κουζίνες.

✅Εύκολος χειρισμός μέσω smartphone.

✅8 προκαθορισμένα προγράμματα μαγειρέματος.

✅Μικρό μέγεθος, μεγάλη απόδοση.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐⭐ (35+ χρήστες)

Ninja AF400EU 9.5L | Τιμή: €249

Μεγάλη χωρητικότητα, οικογενειακά γεύματα.

Η πιο ακριβή αλλά και σίγουρα η πιο ποιτική επιλογή της λίστας. Η εταιρεία ninja ήταν από τις πρώτες εταιρείες παγκοσμίως που κατασκεύασε φριτέζες αέρος και έχει εξαιρετική τεχνογνωσία πάνω σε αυτές τις συσκευές. με χωρητικότητα 9,5 λίτρων που μπορεί να μαγειρεύει δύο διαφορετικά τρόφιμα ταυτόχρονα. Διαθέτει σύστημα μαγειρέματος 6 σε 1 που μπορεί να τηγανίζει, ψήνει, γυρνά, αποξηραίνει, ψήνει και ζεσταίνει.

✅Μεγάλη χωρητικότητα 9.5 λίτρων.

✅2 ταχύτητες αέρα.

✅6 προρυθμισμένα προγράμματα μαγειρέματος

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐⭐ (60+ χρήστες)

Rohnson Air Fryer R-2844 8.5lt | Τιμή: €169.90

Διπλό μαγείρεμα, διπλή απόλαυση.

H φριτέζα αέρος Rohnson Air Fryer R-2844 Dual Cook σας προσφέρει ευελιξία στο μαγείρεμα με τη διπλή της λειτουργία. Ο εύκολος καθαρισμός και η οθόνη αφής κάνουν τη χρήση της παιχνιδάκι.

✅Δύο ανεξάρτητοι κάδοι.

✅Εύκολος καθαρισμός.

✅Οθόνη αφής για εύκολη ρύθμιση.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐⭐ (35+ χρήστες)

Homevero HV-AF 4.4lt | Τιμή: €54.90

Ισχυρή και οικονομική

Η Homevero HV-AF4.4 είναι μια αξιόπιστη φριτέζα αέρος με ισχύ 1400W και χωρητικότητα 4.4 λίτρα, ιδανική για καθημερινό μαγείρεμα. Διαθέτει ρυθμιζόμενη θερμοκρασία για ευελιξία στο μαγείρεμα διαφορετικών φαγητών.

✅Μεγάλη ισχύς 1400W.

✅Προσιτή τιμή.

✅8 λειτουργίες μαγειρέματος.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐⭐ (Νέο μοντέλο)

Izzy IZ-8205 12lt | Τιμή: €169.90

Ευελιξία στην κουζίνα.

Διαθέτει 6 προεπιλεγμένα προγράμματα για ψήσιμο, τσιγάρισμα,και άλλες μαγειρικές επιλογές. Επιπλέον, ο συνδυασμός περιστρεφόμενου καλαθιού και σούβλας rotisserie εξασφαλίζει ομοιόμορφο μαγείρεμα για διάφορα φαγητά, από τραγανές τηγανιτές πατάτες μέχρι ζουμερό κοτόπουλο στη σούβλα.

✅Εξαιρετικά μεγάλη χωρητικότητα 12 λίτρων.

✅6 προεπιλεγμένα προγράμματα.

✅Περιστρεφόμενο καλάθι και σούβλα rotisserie.

Κριτικές: ⭐⭐⭐⭐ (50+ χρήστες)

Δείτε ακόμα

Τα 5 καλύτερα ανδρικά αρώματα 2024

Τα καλύτερα ανδρικά αρώματα είναι πολλά! Η σωστή επιλογή σε άρωμα μπορεί να είναι μια δύσκολη. Ετοιμάσαμε μια λίστα που για να σας βοηθήσει να επιλέξετε ανάμεσα στα καλύτερα ανδρικά αρώματα, είτε πρόκειται για εσάς είτε για ένα ιδιαίτερο δώρο.

Τα 5 καλύτερα βιβλία αυτοβελτίωσης 2024. Δείτε τα best seller

Τα καλύτερα βιβλία αυτοβελτίωσης αποτελούν πηγή έμπνευσης και κινήτρου εάν επιλεγούν προσεκτικά. Μπορείτε να βρείτε πολλά βιβλία αυτοβελτίωσης και αυτοανάπτυξης, αλλά τα καλύτερα έχουν τη δύναμη να σας παρακινήσουν να κάνετε υπέροχα πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πριν. Είναι

Οι καλύτεροι φούρνοι μικροκυμάτων. 5 καλές επιλογές

Ψάχνετε ποιοι είναι οι καλύτεροι φούρνοι μικροκυμάτων για το σπίτι σας ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Από οικονομικούς με μικρότερη ισχυ, σε πιο τεχνολογικά προηγμένες λύσεις και καλύτερη ποιότητα υλικών . Περιεχόμενα Άρθρου