Οι 5 καλύτερες φριτέζες αέρος

Ψάχνετε τις καλύτερες φριτέζες αέρος ; Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε την δική σας αεροφριτέζα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η αεροφριτέζα είναι συσκευή που συναντάμε όλο και πιο συχνά στα σπίτια μιας και συνδυάζει ταχύτητα και υγιεινό τρόπο διατροφής. Η χρήση στις φριτέζες αέρος περιλαμβάνει ελάχιστη ή καθόλου χρήση λαδιού σε σχέση με τους παραδοσιακούς τρόπους ψησίματος. Διαλέξτε την καλύτερη φριτέζα αέρος για εσάς από την παρακάτω λίστα

1.Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4lt

xiaomi air fryer pro
5-stars-review banner
280+ Κριτικές

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Αξιοπιστία Xiaomi / Λειτουργία χωρίς πολλές αρχικές ρυθμίσεις
-Smart / Έλεγχος από κινητό
-Ταχύτητα

Το απόλυτο best seller της Ελληνικής αγοράς απέκτησε pro μοντέλο και είναι ακόμα καλύτερο! Με ανεβασμένη τιμή αλλα και χαρακτηριστικά. 4L και τώρα μπορείς να δεις το φαγητό την ώρα που ψήνεται! Αξιόπιστη συσκευή που σαν μεγάλη ευκολία είναι η χρήση από το κινητό και οι συνταγές που υπάρχουν στην αντίστοιχη εφαρμογή. Σίγουρα θα έχετε δει ήδη αυτή την αεροφριτέζα αν έχετε ψάξει για τις καλύτερες φριτέζες αέρος. Αν σας καλύπτουν τα λίτρα, μην κοιτάτε παρακάτω!

Τιμή: 149

kotsovolos shop banner

2.Rohnson Air Fryer R-2844 Dual Cook

Rohnson Air Fryer R-2844 Dual Cook Φριτέζα Αέρα
4.5-stars-review banner
50+ Κριτικές

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Διπλός κάδος για 2 φαγητά
-Μεγάλη ψηφιακή οθόνη LED
-Design

Η δική μας επιλογή, λίγο πιο ακριβή αλλά αξίζει! Μια συσκευή για όλα τα πιάτα! Με τον διπλό αποσπώμενο κάδο χωρητικότητας 4.25L+4.25L που διαθέτει, μπορείς να μαγειρεύεις διαφορετικά γεύματα ταυτόχρονα για εσένα και την οικογένειά σου, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και ενέργεια, σε σχέση με τις παραδοσιακές φριτέζες αέρα.

Τιμή:190€

kotsovolos shop banner

3.BlitzHome BH-AF2 5L

BlitzHome BH-AF2 5L
5-stars-review banner
800+ Κριτικές

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Value for money
-Smart / Έλεγχος από κινητό
-5 λίτρα κάδος

Αν είστε εξοικειωμένοι με αγορές εκτός Ελλάδα και από Κίνα, δεν χρειάζεται να ψάξετε παραπάνω. Η BlitzHome® BH-AF2 5L είναι μια εκπληκτική συσκευή και οι 800+ τέλειες κριτικές μιλάνε από μόνες τους. Εξαιρετική ποιότητα και μέγεθος σε συνδυασμό με τον χειρισμό από το κινητό σας, κάνουν αυτή τη φριτέζα αέρος εξαιρετική επιλογή.

Τιμή:80€
(ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ BGb99c71 ΓΙΑ -15% ΕΞΤΡΑ ΕΚΠΤΩΣΗ!!!)

bangood banner

4.AEG AF6-1-6ST 5.4L

AEG AF6-1-6ST καλύτερες φριτέζες αέρος
5-stars-review banner
100+ Κριτικές

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Ποιότητα κατασκευής
-Κάδος 5.4L
-Εγγύηση AEG

Πολύ στοιβαρή και ποιοτική συσκευή με μεγάλο κάδο που εξυπηρετεί εύκολα 3-4 άτομα. Επίσης η ρύθμιση γίνεται από μεγάλη οθόνη αφής που έχει προ-ρυθμισμένα προγράμματα ανάλογα τι θέλετε να ψήσετε.

Τιμή:177€

public shop banner

5.MOULINEX EASYFRY ESSENTIAL EZ1308

moulinex ez1308
5-stars-review banner
2+ Κριτικές

Γιατί να το προτιμήσετε:
-Value for money
-Πολύ νέο μοντέλο
-Compact

H Φριτέζα Αέρος MOULINEX EZ1308 με Αποσπώμενο Κάδο 3.5 L Μαύρο έχει ό,τι χρειάζεσαι! Γρήγορα και εύκολα αποτελέσματα για νόστιμα, υγιεινά γεύματα . Απόλαυσε νόστιμα, υγιεινά γεύματα στο σπίτι με τη φριτέζα αέρα Moulinex Easy Fry Essential

Τιμή:99€

public shop banner