Τα καλύτερα κινέζικα μαγαζιά και πως να παραγγείλετε από αυτά!

Απίστευτη ποικιλία προϊόντων και ασυναγώνιστες τιμές.

Σίγουρα όλοι έχετε ακούσει για τα μαγαζιά με έδρα την Κίνα.

Πολλοί γνωρίζουν ποια είναι τα καλύτερα κινέζικα μαγαζιά. Αρκετοί όμως έχουν ένα πρόβλημα. Δεν ξέρουν πως να παραγγείλουν από αυτά. Είτε φοβούνται την περίπτωση να περάσει το δέμα τους την πόρτα του τελωνείου. Αυτή η περίπτωση πάντα υπάρχει αλλά σαν γενικό κανόνα δε θα έπρεπε να σας αποτρέπει. Στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο να αγοράσετε από την Κίνα.

Το πιο σημαντικό είναι να αγοράζετε από γνωστά και αποδεδειγμένα αξιόπιστα μαγαζιά. Αυτά που έχουμε ξεχωρίσει και σας παρουσιάζουμε παρακάτω είναι χρόνια στην αγορά και τα εμπιστεύονται εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και φυσικά στην Ελλάδα.

Aliexpress

Θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει το κινέζικο ebay. Κατά μία έννοια ισχύει καθώς δεν είναι ένα μαγαζί , αλλά φιλοξενεί διάφορους ανεξάρτητους πωλητές/μαγαζιά. Το καλό είναι ότι μπορείτε να βρείτε κυριολεκτικά σχεδόν τα πάντα και σίγουρα στις καλύτερες τιμές .

Banggood

Μεγάλο πλεονέκτημα του Banggood είναι ότι είναι ότι θα βρείτε τα 100% γνήσια και άριστα ποιοτικά, προϊόντα της Blitzwolf. Τα προϊόντα της Blitzwolf έχουν να κάνουν κυρίως με ηλεκτρονικά και αξεσουάρ κινητών που είναι απίστευτα ποιοτικά σε υπερβολικά καλές τιμές. Βρείτε τα εδώ .