Τα καλύτερα κινέζικα μαγαζιά και πως να παραγγείλετε από αυτά!

Απίστευτη ποικιλία προϊόντων και ασυναγώνιστες τιμές.

Σίγουρα όλοι έχετε ακούσει για τα μαγαζιά με έδρα την Κίνα.

Πολλοί γνωρίζουν ποια είναι τα καλύτερα κινέζικα μαγαζιά. Αρκετοί όμως έχουν ένα πρόβλημα. Δεν ξέρουν πως να παραγγείλουν από αυτά. Είτε φοβούνται την περίπτωση να περάσει το δέμα τους την πόρτα του τελωνείου. Αυτή η περίπτωση πάντα υπάρχει αλλά σαν γενικό κανόνα δε θα έπρεπε να σας αποτρέπει. Στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο να αγοράσετε από την Κίνα.

 

Το πιο σημαντικό είναι να αγοράζετε από γνωστά και αποδεδειγμένα αξιόπιστα μαγαζιά. Αυτά που έχουμε ξεχωρίσει και σας παρουσιάζουμε παρακάτω είναι χρόνια στην αγορά και τα εμπιστεύονται εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και φυσικά στην Ελλάδα.

Διαδικασία Αγοράς

Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια με το να αγοράζατε από ένα Ελληνικό κατάστημα απλά θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας τρία πολύ σημαντικά πράγματα πριν προχωρήσετε σε κάποια αγορά:

 • Περίπτωση τελωνειακού ελέγχου και επιπρόσθετο κόστος εκτελωνισμού.
  Γενικά ισχύει:
  -Έως 22ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά) δεν υπάρχει τελωνειακός φόρος , δεν πληρώνεται κάτι παραπάνω.
  -Πάνω από 22ευρώ πληρώνεται 15ευρώ εκτελωνιστικά έξοδα και +24% για ΦΠΑ.
  -Ανεξαρτήτως κόστους,αν το μαγαζί προσφέρει τρόπο αποστολής που αναφέρεται σαν priority υπάρχουν αναφορές ότι δεν υπάρχει τελωνειακός έλεγχος ( δεν εγγυάται κανείς όμως για αυτό ).
 • Χρόνοι Παράδοσης. Ανάλογα την περίοδο που θα παραγγείλετε μπορεί το πακέτο να κάνει να φτάσει σε εσάς από 20 μέρες έως 3 μήνες! Να είστε προετοιμασμένοι και εξοπλισμένοι με υπομονή.
 • Δεν υπάρχει αντικαταβολή. Οι περισσότεροι στην Ελλάδα συνηθίζουν να επιλέγουν αυτό τον τρόπο πληρωμής όταν αγοράζουν από ελληνικό κατάστημα. Όταν μιλάμε για εκτός Ελλάδας κατάστημα το ξεχνάμε, η μόνη μας επιλογή είναι η κάρτα. Καλό θα ήταν να επιλέγουμε paypal όπου αυτό μας προσφέρεται.

1.Gearbest

Πρώτο και καλύτερο το γνωστό σε όλο το ίντερνετ GearBest ! Θα βρείτε σχεδόν ότι θέλετε, στις καλύτερες τιμές και θα εξυπηρετηθείτε και άμεσα από την εξυπηρέτηση πελατών όταν χρειαστεί. Μην ξεχνάτε να γράφετε κρητικές για τα προϊόντα που αγοράζετε έτσι ώστε να κερδίζετε πόντους!

gearbest

 

2. Aliexpress

Θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει το κινέζικο ebay. Κατά μία έννοια ισχύει καθώς δεν είναι ένα μαγαζί , αλλά φιλοξενεί διάφορους ανεξάρτητους πωλητές/μαγαζιά. Το καλό είναι ότι μπορείτε να βρείτε κυριολεκτικά σχεδόν τα πάντα και σίγουρα στις καλύτερες τιμές .

2. Banggood

Ίδια φιλοσοφία και σχεδόν ίδιος τρόπος λειτουργίας με το GearBest . Μπαίνει στην δεύτερη θέση επειδή πολλές φορές για ίδια προϊόντα θα είναι πιο ακριβό . Μεγάλο πλεονέκτημα του Banggood είναι ότι είναι ότι θα βρείτε τα 100% γνήσια και άριστα ποιοτικά, προϊόντα της Blitzwolf. Τα προϊόντα της Blitzwolf έχουν να κάνουν κυρίως με ηλεκτρονικά και αξεσουάρ κινητών που είναι απίστευτα ποιοτικά σε υπερβολικά καλές τιμές. Βρείτε τα εδώ .

3. Honorbuy

Αν και πουλάει και άλλα πράγματα, κυρίως ασχολείται με τα κινητά. Γενικά είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές του , αλλά μπαίνει στην λίστα για το μεγάλο απόθεμα και ποικιλία κινητών που έχει στην ευρωπαϊκή του αποθήκη. Ευρωπαϊκή αποθήκη σημαίνει ότι λέει η λέξη, η αποστολή γίνεται μέσα από την ΕΕ , οπότε υπάρχει 0% φόβος τελωνείου ή άλλων φόρων. Πληρώνεται και έρχεται το κινητό στην πόρτα σας εύκολα και γρήγορα με εταιρεία κούριερ.